Karierna pot

V podjetje T-2 vabimo posameznike z željo po napredku in lastnem razvoju. Cenimo občutek za sodelavce in okolje v katerem delujemo.

Naš tim sodelavcev v T-2 se nenehno dopolnjuje. Medse vabimo nove sodelavce. Dobrodošli ste tako tisti, ki iščete prve delovne izkušnje, kot tisti, ki nas lahko s svojimi specifičnimi znanji naredite boljše.

Prve izkušnje so neprecenljive

Največ zaposlenih se nam pridruži kot svetovalci v Oddelku za podporo uporabnikom. Delo je izzivalno in dinamično. Ponuja visoko stopnjo vpogleda v delovanje družbe in omogoča širok nabor novih znanj, tako specifičnih – poznavanje področja telekomunikacij, kot izkustvenih – sodelovanje z ljudmi. Prve izkušnje tako pridobivate kot prodajalec, svetovalec ali tehnične podpora.

Center za pomoč uporabnikom kot odskočna deska

Veliko svetovalcev delo v klicnem centru prepozna kot poslanstvo in se razvija znotraj Oddelka za pomoč uporabnikov. Obenem pa je to zagotovo tudi oddelek iz katerega nove sodelavce črpa največ oddelkov podjetja. Delo v klicnem centru posamezniku nudi izjemen uvid v delovanje družbe, kar predstavlja pomembno prednost pri nadaljnji karieri v podjetju.

Delodajalec z občutkom za zaposlene

Kot delodajalec si T-2 si dnevno prizadevamo za nenehno povezovanje oddelkov pri dnevnem delu, ker verjamemo, da smo le povezani lahko uspešni, je prehodnost delovnih izzivov med oddelki  pogosta – posledično tudi prehodi med delovnimi mesti posameznih oddelkov. Vsekakor pa imamo v T-2 jasno začrtane horizorntalne poti napredovanja, kar potrjujejo številni primeri vodij, ki so z nami vse od začetka njihove kariere, nekateri med njimi pa prav od ustanovitve podjetja.

Dobri odnosi za odlične rezultate

T-2 si prizadeva biti dober delodajalec. Skrbi za prijetne delovne odnose in dobro počutje zaposlenih. Razvija delovne vrednote in krepi strokovnost zaposlenih. Zato delo v T-2 ponuja veliko osebnega zadovoljstva.

Ponosni smo na naše dobre odnose, ki nas vodijo k odličnim rezultatom.

Pridružite se nam.

 

 

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?