okolje

Reuporaba

Trajnostni odnos do okolja kar kliče k vzpodbujanju koncepta reuporabe. V T-2 ga vključujemo na več ravneh.

Naš vsakdan je napolnjen s predmeti, ki nam lajšajo delo. Njihova življenjska doba je omejena, a ne nujno tudi dokončna. S skrbnim načrtovanjem lahko napravam pomembno podaljšujemo njihovo uporabnost in s tem prispevamo k zmanjševanju količine ustvarjenih odpadkov.

Preverite, kako je reuporaba našla mesto v našem vsakdanjem delovnem procesu.

Zbiranje starih telefonov

Na vprašanje, kdaj nek telefon postane star, bo vsak od nas odgovoril drugače. V T-2 to različnost razumemo kot priložnost. Strankam omogočamo, da k nam prinesejo odslužene mobilne naprave, ki jih ne potrebujejo več, mi pa poskrbimo, da jim vrnemo uporabno vrednost. Večino  pripravimo za ponovno uporabo, druge pa oddamo v sisteme zbiranja, ki omogočajo ponovno uporabo surovin.

 

Računalniki za tiste, ki jih najbolj potrebujejo

Ob informaciji, da otroci potrebujejo računalnike za šolanje na daljavo, smo se v T-2 hitro odzvali. Del opreme, ki smo ga imeli še na voljo, smo s pomočjo prostovoljcev ustrezno nadgradili in poskrbeli, da so se lahko tako kar najhitreje vključili v šolski proces.

Odgovorno načrtovanje življenjskega cikla naprav

Tako kot podpiramo ponovno uporabo naprav naših strank, ravnamo tudi pri nabavi opreme za naše delo. Zavedamo se različnih zahtev delovnih mest in potreb zaposlenih po specifični opremi. Še posebej smo nanje pozorni pri načrtovanju uporabe tiste opreme, ki je potrebna za zanesljivo delovanje omrežja. Premeščanje naprav je pogosto bistveno bolj učinkovito, kot pa uvajanje novih.

 

 

Z dobrim poznavanjem tehnoloških izzivov do večje učinkovitosti naprav

Naše tehnične ekipe svoje znanje izkazujejo tudi s številnimi nadgradnjami obstoječe opreme, da bi podaljšali njeno uporabnost. Pri tem sledimo cilju, da strankam ves čas zagotavljamo najvišjo stopnjo kakovosti storitev, ki jim je na voljo v danih razmerah na njihovi lokaciji.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?