Digitalizacija nas dela boljše

V T-2 smo se v zadnjih letih temeljito posvetili procesom digitalizacije poslovanja na vseh ravneh.

Digitalizacija prinaša v podjetje številne prednosti. Poslovni procesi so optimizirani, potekajo hitreje in so zato bolj učinkoviti. Pomembna pa je tudi njihova trajnostna naravnanost, saj v celoti preidemo na digitalne vire in s tem pomembno zmanjšamo porabo papirja.

 

Digitalno naročanje T-2 storitev

Naročnik lahko sklene naročniško razmerje v digitalni obliki na vseh ravneh komunikacije z nami. Tako preko spletne strani kot tudi v primeru obiska v poslovalnici, klica v klicni center ali obiska prodajnika na domu.

 

Obveščanje o postopku priklopa

Ves proces komunikacije z naročnikom po podpisu pogodbe poteka po elektronski pošti, ki jo v primerih, ko je to potrebno dopolnjujemo s telefonskim klicem. S tem je komunikacija hitrejša in učinkovitejša.

Elektronsko izdajanje računov

Več kot 40% strank z nami posluje le še digitalno. Med ključnimi izzivi v prihodnje je zato kako k temu povabiti še ostale.

 

Aplikacije za spremljanje porabe in urejanje naročniškega razmerja

Naše stranke lahko stanje uporabe T-2 storitev spremljajo na aplikaciji Poraba  ali na portalu Horizont. Prav tako lahko naročniška razmerja spremljajo ali spreminjajo preko TV vmesnika.

 

 

Hitro reševanje ugovornih postopkov

Ker so tudi v oddelku za ugovorne postopke v celoti digitalizirani, smo pomembno skrajšali vse roke naše odzivnosti. Prav tako smo hitro odzivni z odgovori na vso elektronsko pošto, ki nam jo lahko pošljete na info@t-2.net.

 

Digitalno interno poslovanje

Prehod na digitalno poslovanje zaznamuje tudi naše interno poslovanje, ki ga v zadnjih letih usmerjamo v popolnoma digitalizacijo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?