Trije reševalni motoristični krogi po Sloveniji

V Sloveniji delujejo tri reševalne postaje, ki uporabljajo reševalne motorje za hitro posredovanje v primerih nujnih zdravstvenih težav. Vloga reševalcev motoristov je v naši zdravstveni oskrbi neprecenljiva. Vsak dan bijejo bitko s časom in tvegajo svoja življenja, da bo rešili življenja drugih.

Ker v T-2 ljubimo življenje, družbena odgovornost pa sodi med naše ključne strateške usmeritve, smo se odločili zbrati sredstva za nakup novih, modernih in dobro opremljenih reševalnih motorjev, da bi ob intervencijah izboljšali možnosti preživetja poškodovancev.

Tako smo reševalna motorja znamke Honda VFR 1200X Crosstourer predali Reševalni postaji UKC Ljubljana in Prehospitalni enoti Obala v Kopru, reševalni motor znamke BMW R 1200 RT pa Zdravstvenemu domu dr. Adolfa Drolca v Mariboru.

 

S predajo treh reševalnih motornih koles zdravstvenim ustanovam, kjer je organizirana tovrstna nujna medicinska pomoč, smo tako v letu 2020 uspešno sklenili motoristični krog po Sloveniji.

 

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?