Tretji reševalni motor gre na Obalo

Lanskega julija, ko smo se zaposleni v družbi T-2, naši naročniki in naši poslovni partnerji zbrali ob predaji motorja Reševalni postaji UKC Ljubljana smo trenutek prepoznali kot nam najpomembnejši trenutek leta. Vse je bilo tako, kot mora biti. Takrat smo prepoznali, da moramo naprej. Nadaljevati in zaključiti krog.

V Sloveniji delujejo tri reševalne postaje, ki uporabljajo reševalne motorje za hitro posredovanje v primerih nujnih zdravstvenih težav. V Ljubljani, Mariboru in Kopru. Leta 2018 smo podarili prvi reševalni motor Reševalni postaji ZD dr. Adolfa Drolca Maribor, lani pa smo motor predali Reševalni postaji UKC Ljubljana. Oba motorja sta do sedaj posredovala več kot 500-krat. Vedno v trenutkih, ko sekunde pomenijo pot do življenja.

Krog po Sloveniji letos zaključujemo z donacijo motorja Zdravstvenemu domu Koper, Prehospitalni enoti Obala, 23. 6. 2020.

Dogajanje preteklih dobrodelnih akcij si lahko pogledate tukaj.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?