Uporaba HD TV vmesnikov

Navodila za uporabo HDTV vmesnika

Motorola 1910 - možnosti priklopa (HDTV)

Na shemah so opisane monosti proklopa zunanjih naprav na TV vmesnik Motorola 1910. Ta TV vmesnik podpira televizijo standardne in visoke ločljivosti (HDTV).

Priklop video naprav

Motorola 1910 HD dopušča možnost priklopa na TV prek Scart-Scart ali HDMI kabla. Scart-Scart kabel je priložen Motoroli, uporabnik pa lahko namesto tega zahteva HDMI kabel. Če uporabnik želi, lahko uporablja druge vrste podprtih kablov, vendar mora za to poskrbeti sam in na lastne stroške.

Priklop avdio naprav

Motorola 1910 dopušča priklop zvoka na stereo ali Surround sprejemnik prek HDMI IN, S/P-DIF digital audio (optično in koaksialno) ter navadnih stereo priključkov. Kabli niso priloženi.

Konektorji

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?