T-2 tv2go

Televizija v vašem žepu. Kjerkoli ste in imate internetno omrežje, imate lahko tudi televizijski program. Na telefonu, tablici ali računalniku. Ne zamudite nobenega gola, dnevnika ali razpleta nadaljevanke.
Že od 0,00 EUR na mesec

Z aplikacijo T-2 tv2go boste zagotovo navdušeni predvsem, ko ne boste pred domačim TV ekranom. Spremljate jo lahko v kateremkoli internetnem omrežju v Sloveniji in v slovenskih mobilnih omrežjih. Prav tako so vaše vsebine dostopne v območju Evropske unije. Vključite še časovni zamik in dogodki preteklega tedna bodo z vami na vsakem koraku. Na domači televiziji in pametnih napravah lahko uporabljate isti uporabniški profil, tako da boste TV programe vedno našli v vašem vrstnem redu.

Dostop do vseh funkcionalnosti

Z aplikacijo tv2go lahko pregledujete ponudbo iz videoteke, pogledate opise filmov in izbirate priljubljene vsebine. V aplikaciji si lahko ogledate filme, ki ste jih na vmesniku izbrali iz Videoteke. Možna je tudi nastavitev opomnikov, tako da nikoli več ne boste zamudili vaših priljubljenih vsebin.

Vstopite v aplikacijo tv2go

 

Kako naročim aplikacijo T-2 tv2go?

Za uporabo storitve se prijavite v portalu Horizont. Postopek ponovite v aplikaciji. Uporabniško ime in geslo za aplikacijo tv2go sta enaka, kot ju uporabljate za vstop v portal Horizont. Aplikacijo lahko naročite tudi s klicem na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net

Storitev tv2go je za naročnike T-2 televizije brezplačna. Če uporabljate mobilno omrežje, se obračunava dostop do aplikacije.

Mobilna aplikacija T-2 tv2go je na voljo za OS Android in iOS. Za namestitev obiščite trgovino Google Play ali App Store ali izberite ročno namestitev (na voljo za OS Android) https://www.t-2.net/programska-oprema-apk-za-t-2-tv2go-t-2-tv.

 

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?