Dodatni TV programski paketi

Bi želeli spremljati le vaše najljubše programe? Pripravili smo nabor dodatnih TV programskih paketov, ki bodo dopolnili vaš izbor televizijskega užitka.

Naročniki storitve T-2 televizija - bodisi v paketu ali kot samostojne storitve - lahko nabor TV programov dopolnijo z dodatnimi programskimi paketi. Izbirajo lahko med naslednjimi paketi.

 

Dodatni paket

Naročnina na mes.

Cinestar premiere

4,99 €

HBO Premium

9,99 €

Paket HD

8,99 €

Paket Pink

7,99 €

Posamezni HD programi

od 0,50 €

Rus 5+

5,99 €

VOYO

7,00 €

Grand Slam X

6,99 €

Venus X

4,99 €

Amor X

2,99 €

Videoteka Eros

6,99 €

Videoteka Minimax

3,00 €

Videoteka Pickbox

7,00 €

Yugo 55+

7,99 €

BOX TV

4,99 €

HBO

7,99 €

Videoteka Hustler

2,99€

 

 

Preglej ponudbo osnovnih TV programskih paketov!

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?