Dodatni TV programski paketi

Bi želeli spremljati le vaše najljubše programe? Pripravili smo nabor dodatnih TV programskih paketov, ki bodo dopolnili vaš izbor televizijskega užitka.

Pestra izbira dodatnih TV vsebin

Izbirate lahko med več kot 20 dodatnih programskih TV paketov in videotek, ki popestrijo večere pred domačim televizorjem. Na programih boste našli hollywoodske filmske uspešnice, filme evropske kinematografije, eskluzivne posebne oddaje, svetovno priljubljene serije, zanimive dokumentarne filme, ljubitelji športnih vsebin pa bodo našli različne športne zvrsti.

Seznam dodatnih TV paketov:

Dodatni paket Mesečna naročnina
Amor X 4,99€
CineStar Premiere 5,99€
FilmBox 4,99€
Grand Slam X 7,99€
Happy Dog TV 5,99€
HBO Premium 9,99€
Hun 5+ 3,99€
Passion X 4,99€
Pink 8,99€
Rus 5+ 7,99€
Red Point Premium 7,99€
Venus X 5,99€
Videoteka Duck TV 4,99€
Videoteka English Club 1,99€
Videoteka Eros 7,99€
Videoteka Mezzo 4,99€
Videoteka Minimax 3,99€
Videoteka Pickbox NOW 5,99€
Videoteka TimmyKids TV 4,99€
Voyo 7,99€
Yugo 55+ 8,99€

Kako lahko naročite dodatne TV programske pakete?

Izbrani TV programski paket lahko naročite prek TV-vmesnika, na portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064, kjer smo dosegljivi 24 ur na dan, 7 dni v tednu, ali na e-poštnem naslovu info@t-2.net.

Želite najprej preizkusiti paketl? Izkoristite točke v T-2 Klubu in si privoščite TV paket po izbiri ugodneje!

Izbrani TV paketi že vključeni v paket Oranžni Diamant

Oranžni Diamant je filmski paket z največ vsebine za celo družino. Poleg neverjetno hitrega interneta, je v paketu na voljo dodatni programski TV paket, ki si ga lahko sami izberete. Izbirate lahko med paketi PINK, Yugo 55+, VenusX, AmorX, Grand SlamX, Cinestar Premiere, Filmbox HD, Voyo, Pickbox NOW, Timmkids TV, Mezzo VoD, Hustler VoD, Minimax VoD in Eros Vod.

Paket T-2 Oranžni Diamant je paket za tiste, ki želijo več, saj vključuje vse, kar želite in potrebujete od telekomunikacijskih storitev: najhitrejši internet v paketni ponudbi v Sloveniji, največjo programsko shemo z izbiro dodatnega TV-programskega paketa, stacionarno in mobilno telefonijo ter prostor v oblaku Horizont!

Opombe

*Programske pakete je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije. Objavljene cene predstavljajo mesečno doplačilo k paketni ponudbi oziramo samostojni storitvi televizije. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?