Videoteka Mezzo

Uživajte ob klasični glasbi in baletnih predstavah.
Že od 4,99 EUR na mesec

O videoteki Mezzo

Videoteka Mezzo ponuja sprostitev ob zvokih klasične, pa tudi nekoliko sodobnejše glasbe. Ljubitelji opere in baleta boste našli posnetke, ki bodo pobožali vašo dušo.

Popoln uvod v klasično glasbo, jazz in ples

Ustvarjalci vsebin Mezzo vsak mesec vabijo gledalce, da z njimi raziskujejo repertoar v družbi umetnikov, ki z navdušenjem delijo svojo strast. Na voljo so vam posnetki koncertov, dokumentarni filmi, intervjuji in arhivski posnetki. Spoznajte obetavne talente v vzponu, zvezde današnjega časa in glasbene legende. V videoteki Mezzo boste našli opere, recitale, simfonični repertoar, jazz, glasbo sveta in ples

Ogled vsebin videoteke Mezzo na drugih napravah

Celotno vsebino videoteke Mezzo najdete v meniju T-2 televizije. Izberite zavihek Videoteka in vstopite. Ogledate si lahko vrsto ekskluzivnih posnetkov koncertov različnih glasbenih žanrov na vašem domačem televizorju ali preko mobilne televizije T-2 tv2go na vašem mobilnem telefonu, tabilici ali osebnem računalniku.

Posnetki koncertov, oper in plesa v T-2 Klubu naslednje 3 mesece že za 2,75 EUR mesečno + 500 točk.

Kaj lahko gledate v videoteki Mezzo?

Klasična glasba, opera, jazz in ples so doma v videoteki Mezzo. Glejte jih v različnih formatih: koncerti, arhivsko gradivo, posnetki, intervjuji, dokumentarni filmi ali nastopi v živo, ki jih nenehno osvežujejo, da so povezani z najnovejšimi novicami iz sveta glasbe. Ne zamudite predstav, ki zajemajo vse repertoarje z živimi nastopi Jazz à la Villette, Londonskega simfoničnega orkestra, L'Olympia, Bolšoj teatra in ostalih.

Nove vsebine v videoteki Mezzo:

  • Klasični koncert: Teodor Currentzis dirigira Verdijev Requiem v Milanu
  • Opera: Puccini : La Bohème z Angelo Gheorghiou
  • Balet: Shoot the Moon – NDT (Nederlands Dans Theater)
  • Jazz: Kenny Garrett Quintet – Jazz at La Villette

Vsebine iz videoteke Mezzo lahko naročite na 2 načina:

  • Izberete lahko mesečno naročnino za 4,99 € mesečno z neomejenim dostopom, naročnino lahko znižate s točkami T-2 Kluba
  • ali naročite posamezno vsebino po ceni 2 €.

Posnetki koncertov, oper in plesa v T-2 Klubu naslednje 3 mesece že za 2,75 EUR mesečno + 500 točk.

Najpogostejša vprašanja o videoteki Mezzo

Kaj ponuja videoteka Mezzo?

V videoteki Mezzo boste našli ekskluzivne posnetke koncertov različnih glasbenih žanrov.

Koliko stane videoteka Mezzo?

Videoteko Mezzo lahko naročite za 4,99 EUR mesečno, lahko pa zakupite tudi vsako posamezno vsebino po ceni 2 EUR. Naročniki paketa Oranžni Diamant lahko videoteko Mezzo izberete tudi kot del svojega naročniškega paketa brez dodatnega plačila.

Opombe

* Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Programske pakete je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?