Menjava operaterja s T-2 je enostavna!

Razmišljate o menjavi operaterja fiksnih storitev (telefonija, televizija in internet)? Vse za nemoten prehod s katerega koli slovenskega operaterja ali sklenitev novega naročniškega razmerja za vas uredimo mi.

Menjava operaterja za naročnike Telekoma Slovenije, A1, Telemacha in drugih operaterjev

Imate trenutno telekomunikacijske storitve pri drugem operaterju? Preverite, kako enostavna je zamenjava vašega trenutnega operaterja s T-2.

 1. 1. Izberite pravi paket zase. Prav vsak bo med našo ponudbo našel pravega. Če potrebujete pomoč pri izbiri, nas pokličite na 064 064 064, z veseljem pomagamo izbrati pravo kombinacijo storitev po vaši meri.

 2. 2. Podpišite pogodbo, ki vam jo bomo poslali po navadni ali elektronski pošti. Podpis lahko uredite tudi z enostavno aplikacijo ePero na spletu.

 3. 3. Priklopimo T-2 storitve in poskrbimo za odjavo od prejšnjega operaterja. Medoperaterski prehod poteka sočasno, v istem dnevu, tako ob menjavi operaterja ne boste ostali brez storitev.

 

Izberite pravi paket zase

Poiščite pravo kombinacijo storitev, da ne boste po nepotrebnem plačevali več kot potrebujete.

Ob tem pa izkoristite vse prednosti odličnega T-2 omrežja, kot so vrhunske internetne hitrosti, edinstvena zabava na T-2 TV in ugodna telefonija.

Predlagamo vam katerega izmed najbolj priljubljenih paketov v naši ponudbi, kot so Oranžni Start, Oranžni Optimum in Oranžni Diamant. Lahko pa se odločite tudi za druge kombinacije storitev po svoji meri.

Pri nas vam ponujamo številne različne telekomunikacijske pakete, med katerimi boste zagotovo našli popolnega za vas in vaše potrebe.

Prejmite ponudbo po svoji meri in prihranite

Niste povsem prepričani, če je izbrani paket, ki ste ga našli na spletni strani primeren za vas? Kontaktirajte naše svetovalce, ki vam bodo pomagali izbrati pravi paket za vas in vaše potrebe, hkrati pa bodo preverili morebitne dodatne popuste, akcije in ugodnosti, ki jih ima T-2 vedno na voljo za nove naročnike.

Če svetovalcu predložite zadnji račun pri trenutnem operaterju, vam lahko pripravimo primerjavo cen za lažjo odločitev.

Naši prijazni svetovalci so vam na voljo na vseh kanalih:

 • Pokličite nas na 064 064 064
 • Pišite na e-mail info@t-2.net
 • Vprašajte za pomoč Titino
 • Začnite spletni klepet z našimi svetovalci
 • Obiščite naše poslovalnice

Zakaj izbrati T-2 storitve?

T-2 ponudba je oblikovana z mislijo na uporabnika – prav vsak lahko najde paket, ki vključuje točno tiste storitve, ki jih potrebuje v vsakodnevnem življenju za delo in zabavo.

Z vklopom T-2 storitev boste lahko izkoristili:

 • Prilagojeno ponudbo za vsakega posameznika
 • Širok nabor dodatnih telekomunikacijskih storitev
 • Brezplačen priklop brez stroška priključnine
 • Edinstveno TV izkušnjo z uporabnimi funkcijami, kot so časovni zamik, TOP dogodki z označenimi najpomembnejšimi trenutki športnih prenosov in številnimi drugimi.
 • Izjemne internetne hitrosti v vseh omrežjih
 • Ko nas boste potrebovali, bomo vedno tu za vas - strokovna tehnična podpora, na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu

Enostaven podpis pogodbe

Pri T-2 lahko hitro in enostavno sklenete novo naročniško razmerje. Podpis pogodbe pa uredite na način, ki vam najbolj ustreza:

 • Z lastnoročnim podpisom v poslovalnici
 • S klicem na klicni center in podpisom pogodbe po navadni pošti ali s podpisom z ePeresom v aplikaciji na telefonu, tablici ali računalniku
 • Z izpolnitvijo naročilnice na spletu in podpisom pogodbe po navadni pošti ali z digitalnim podpisom na daljavo

Za podpis pogodbe potrebujete le davčno številko in osebni dokument.

Odjava pri prejšnjem operaterju

Za odjavo storitev pri prejšnjem operaterju (Telekom Slovenije, A1 ali Telemach) poskrbimo mi. Odjave od lokalnih ponudnikov pa uporabniki uredijo sami.

Vse, kar morate storiti je, da podpišete pooblastilo za odjavo in obrazec za prenos številke. Ob tem pa potrebujemo še identifikacijski podatek iz obstoječega razmerja (ki se praviloma nahaja na računu ali pogodbi):

 • pri A1: številka naročnika
 • pri Telekomu: SPP ali številka naročniškega računa ali uporabniško ime
 • pri Telemach: številka kupca ali številka pogodbe

Hiter priklop storitev

Priklop storitev izvedemo hitro in brez motenj v delovanju storitev:

 • Priklop storitev je brezplačen - ne zaračunavamo nobenih stroškov priključnine.
 • Priklop v svoje optično omrežje izvedemo v roku enega tedna ali manj.
 • Medoperaterski prehod na istem omrežju pa lahko traja do enega meseca.

V času prehoda ne boste brez storitev, saj odklop od prejšnjega ponudnika in priklop na T-2 vedno izvedemo sočasno, v istem dnevu.

Od podpisa pogodbe do začetka uporabe naših storitev bo minil največ mesec dni, v določenih primerih pa boste v T-2 storitvah lahko uživali že v istem tednu!

Vas skrbi, da bo ob menjavi operaterja prišlo do neljubih situacij?

Prijazni svetovalci bodo poskrbeli, da boste vnaprej in sproti seznanjeni z vsemi koraki zamenjave operaterja fiksnih storitev. Tako ob priklopu ne bo prišlo do nobenih nepredvidenih situacij ali neljubih zapletov. 

Dobro je vedeti

Kako vem, ali imam urejene vse potrebne inštalacije za menjavo operaterja?

Ob menjavi operaterja praviloma ni treba menjati nobene inštalacije, ki jo ima uporabnik razpeljano doma – vse naše storitve se priklopijo na obstoječe mrežne kable/UTP kable, ki jih že imate, če ste doslej uporabljali IP TV in internet.

Izjemoma, če ste do sedaj uporabljali koaksialno oz. kabelsko omrežje, bo treba do sprejemnika namestiti UTP mrežni kabel, ki je na voljo skoraj v vsaki tehnični trgovini.

Če prehajate na naše kabelsko omrežje, pa lahko priklopite obstoječi coax kabel tudi v naše sisteme.

Če vas skrbi, ali imate doma vse urejeno za preklop operaterja, lahko kadarkoli stopite v stik z našim centrom za pomoč uporabnikom, nam zaupate, kakšen priklop uporabljate trenutno in ali so kakšne druge posebnosti in pomagali vam bomo, da bo prehod čim enostavnejši.

Kako je s prenosom telefonske številke od drugega operaterja?

Za prenos mobilne številke potrebujemo samo številko enega od zadnjih treh računov (ne glede na operaterja) ali PUK, če gre za predplačniško mobilno številko.

Prenos mobilne številke izvedemo lahko v enem dnevu in je za uporabnika brezplačen.

Za prenos ali ukinitev stacionarne telefonske številke morate ob podpisu pogodbe podpisati obrazec za prenos številke, vse drugo pa z vašim pooblastilom uredimo mi.

Ali lahko prenesem naslov elektronske pošte od drugega operaterja?

Če pri sedanjem operaterju uporabljate elektronsko pošto z njihovo domeno, e-naslova žal ni možno prenesti.

Lahko vam uredimo nov e-poštni naslov z našo domeno ter vam pomagamo pri prenosu in ohranitvi obstoječih elektronskih sporočil.

Če bi želeli elektronske naslove obdržati, se lahko z obstoječim operaterjem dogovorite o ohranitvi elektronskih naslovov z manjšim doplačilom. Zahtevo za ohranitev napišete v obrazec za prenos številke ali odjavo od prejšnega operaterja, ob podpisu naročniške pogodbe s T-2 in bomo vašo zahtevo posredovali prejšnjemu operaterju.

Kako je z vezavo in obveznostmi do prejšnjega operaterja?

Preden zamenjate ponudnika fiksnih storitev telefonije, interneta in televizije, vam priporočamo, da pri obstoječem operaterju preverite, ali imate veljavno vezavo ali kakšne druge obveznosti do operaterja in jih pred zamenjavo poravnate.

Priporočamo, da preverite tudi, kakšen je vaš trenutni obračunski interval pri operaterju – tako tako lahko uredimo prehod v naše omrežje tako, da bo opravljen le kakšen dan ali dva pred nastopom novega obračunskega obdobja.

Nekateri operaterji žal zaračunavajo še mesec dni storitev po odjavi, na kar mi žal ne moremo vplivati, lahko pa v primeru priklopa na naše lastno optično omrežje pomagamo s tem, da poskusimo ujeti dan priklopa, ki vam bo najbolj ustrezal. V primeru medoperaterskega prehoda (priklop na isto tehnologijo) to žal ni mogoče.

Kako uredim odjavo od prejšnjega operaterja?

Odjavo storitev pri obstoječem operaterju lahko z vašim pooblastilom v vašem imenu uredimo mi. Ob podpisu pogodbe o novem naročniškem razmerju, podpišete tudi pooblastilo za odjavo od storitev pri trenutnem ponudniku. To je še posebej pomembno, ko preklapljate na isto tehnologijo oziroma omrežje. Če prehajate z drugega omrežja na naše lastno optično omrežje, lahko odjavo uredite tudi sami, ali pa jo v vašem imenu uredimo mi.

Pomembno: pooblastilo mora podpisati tisti član družine, ki je pri trenutnem operaterju naveden kot naročnik, tudi v primeru, da bo naročnik storitve pri nas po novem druga oseba.

Za odjavo od prejšnjega operaterja potrebujemo identifikacijski podatek iz obstoječega razmerja, (praviloma je ta podatek na računu ali pogodbi).

•    Pri A1: številka naročnika
•    Pri Telekomu: SPP ali številka naročniškega računa ali uporabniško ime
•    Pri Telemach: številka kupca ali številka pogodbe

Odjave od lokalnih ponudnikov internetnega in televizijskega dostopa pa uporabniki uporabniki uredijo sami direktno s ponudniki.

 

Kako hitro uredite preklop na T-2 omrežje?

V lastno optično omrežje lahko uporabnika priklopimo v roku enega tedna ali manj.

Če pa se izvaja medoperaterski prehod na isti tehnologiji (na primer omrežje nacionalnega operaterja), pa od podpisa pogodbe do priklopa traja približno tri tedne do enega meseca. Razlog je v tem, da prehod izvedemo skupaj z obstoječim operaterjem v istem dnevu in uri. Prehod izvedejo omrežni tehniki na terenu.

Ne glede na vrsto prehoda poskrbimo, da v vmesnem času ne ostanete brez delujočih storitev, saj odklop od prejšnjega ponudnika in priklop na naše omrežje izvedemo v istem dnevu.

Potrebujete pomoč ali dodatne informacije?

Potrebujete pomoč pri sklenitvi naročniškega razmerja ali dodatne informacije o T-2 ponudbi? Izpolnite obrazec in veseljem vas kontaktiramo.

Odločitev o izbiri T-2 paketa bo brez dvoma lažja po pogovoru z našimi prijaznimi svetovalci, ki vam bodo z veseljem priporočali paket, ki je ustvarjen po vaših željah.

Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?