Grand Slam X

Paket namenjen vsem športnim in glasbenim navdušencem. Poleg celodnevnega zabavnega programa so v paketu tudi vsebine za odrasle.
7,99 € EUR na mesec

Šport, glasba in vsebine za odrasle

Paket Grand Slam X ponuja neskončno športno in glasbeno zabavo. Poleg športnih in glasbenih programov vključuje tudi vsebine za odrasle. Programski paket je na voljo za 7,99 € na mesec.

TV programi:

- Športni programi: Šport TV HD 1-3, Sport 1, Arena Sport 1 HD, Arena Sport 2 HD, Arena Sport 3 HD, Arena Sport 4 HD, Arena Sport 1 Premium, Arena Esport HD, Arena Fight HD.

- Glasbeni programi: MTV, Club MTV, MTV Rocks, Trace Urban HD.

- Programi za odrasle: Extasy 4K, Hustler TV, Hustler HD, NET XXL, SuperOne, Sexation HD, Dusk, Vivid TV, Dorcel TV XXX HD, Vivid RED HD.

Kako lahko naročim Grand Slam X?

Programski paket lahko naročite preko TV vmesnika, v portalu Horizont,
s klicem na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

Grand Slam X je lahko vaš tudi kot sestavni del paketa Oranžni Diamant.
Paket programov Grand Slam X lahko naročite tudi v T-2 Klubu in s zbranimi točkami
znižate mesečno naročnino - 3 mesece že od 1,75 EUR mesečno + 1125 točk.

Opombe

* Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Programske pakete je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije.

***Programi z erotično vsebino v kombinaciji aplikacije T-2 TV na pametnih televizorjih LG, Apple TV in preko mobilne aplikacije T-2 tv2go ne delujejo. Programi nemoteno delujejo ob uporabi klasničnega TV vmesnika.

Imate vprašanje?
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?