Videoteka Eros

Navdušujoč izbor filmov za intimno vzdušje.
Že od 7,99 EUR na mesec

Videoteka Eros vsebuje vsebine za odrasle, ki so zaklenjene z varnostno kodo. Bogata zbirka erotičnih vsebin je na voljo že za 7,99 EUR na mesec.

Kako lahko naročim videoteko Eros?

Videoteko lahko naročite preko TV vmesnika, v portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

Videoteka Eros tudi kot sestavni del paketa Oranžni Diamant,
lahko jo naročite tudi v T-2 Klubu in s zbranimi točkami znižate
mesečno naročnino - 3 mesece že od 1,75 EUR mesečno + 1125 točk.

Opombe

* Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Programske pakete je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije.

***Programi z erotično vsebino v kombinaciji aplikacije T-2 TV na pametnih televizorjih LG, Apple TV in preko mobilne aplikacije T-2 tv2go ne delujejo. Programi nemoteno delujejo ob uporabi klasničnega TV vmesnika.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?