FilmBox

Od športa, glasbe, filmov in dokumentarnih vsebin iz celega sveta do programa za ljubitelje video igric.
Že od 4,99 EUR na mesec

O programih FilmBox

Programski paket FilmBox ponuja več kot 14.000 najnovejših filmskih naslovov, ne manjkajo pa niti legedarne filmske uspešnice. Novi naslovi so vključeni v spored vsak teden.

Ogled programov FilmBox tudi na drugih napravah

Paket FilmBox lahko spremljate na domačem televizorju preko TV vmesnika ali preko aplikacije za pametne televizorje T-2 TV. Vsebine lahko spremljate povsod po Sloveniji in na območju EU z mobilno aplikacijo tv2go, ki deluje na vseh mobilnih napravah z nameščenim OS Android ali iOS ter na osebnih računalnikih. Na vseh programih FilmBox si lahko ogledate zamujene vsebine s pomočjo 7-dnevnega časovnega zamika.

Kaj lahko gledate na programih FilmBox?

Gledate lahko vse od športa, glasbe, filmov in dokumentarnih vsebin iz celega sveta, vsebuje pa tudi progam, ki je namenjen ljubiteljem igric. Kanali FilmBox ponujajo vznemirljive vrhunske vsebine, ki obsegajo hollywoodske uspešnice z najbolj priljubljenimi zvezdami, nagrajene produkcije iz Evrope, svetovne kinematografske klasike in še veliko več.

Velika izbira raznolikih programov FilmBox za vsak okus, v T-2 Klubu za 3 mesece že od 3 € mesečno + 500 T.

Vrhunske kino uspešnice z vseh koncev sveta

Festivalski zmagovalci, umetniške klasike, neodvisni celovečerci in kratki filmi z vsega sveta. Vsebine kanalov FilmBox zajemajo tudi hollywoodske uspešnice, kot so Bohemian RhapsodyAd Astra in Bombshell; mojstrovine svetovne kinematografije najbolj izjemnih režiserjev vseh časov: KurosawaHitchcockBunuelFelliniMurnauViscontiAntonioniDe Sica.

Zakaj izbrati paket FilmBox?

Z eno naročnino glejte na stotine filmov in serij. FilmBox ponuja velik izbor vsebin, ki obsega vse žanre, vključno s filmi hollywoodske produkcije, zimzelenimi filmi, priljubljenimi TV serijami in dragulji svetovne kinematografije. Vse na enem mestu in popolnoma brez oglasov

V paketu boste našli TV programe:

FilmBox Stars: Kanal je namenjen širokemu krogu ljubiteljev filma. Vsako leto ponuja uspešnice z največjimi zvezdami in dobitniki oskarja v uspešnicah ter prikazuje filme najboljših režiserjev, televizijske serije in miniserije ter visokoproračunske televizijske produkcije.

FilmBox Extra: Vrhunske vsebine najbolj znanih hollywoodskih studiev z odlično kakovostjo slike in zvoka.

FilmBox Premium: Vodilni kanal FilmBox ponuja razburljivo paleto vrhunskih vsebin, ki zajemajo hollywoodske uspešnice z najbolj priljubljenimi zvezdami in nagrajenimi produkcijami iz Evrope.

Docubox: Nepozabna zbirka fascinantnih, nagrajenih dokumentarnih filmov in televizijskih programov, ki raziskujejo skrivnosti in lepoto našega planeta.

Fastnfunbox: Ekstremne ravni adrenalina z najbolj ekstremnimi športi po vsem svetu. Avtomobilske dirke, motokros, čolnarjenje, jadranje, rolkanje, deskanje na snegu, skoki s padalom, BMX, FMX in več.

Fightbox: Ljubiteljem borilnih športov predstavlja najboljše MMA, Kickboxing, Boxing, Judo, Karate in druge borilne veščine.

Gametoon: Ultimativna destinacija za ljubitelje iger in esporta. Vsebuje vrhunce iz priljubljenih video iger, zabavno vsebino iz iger you tuberjev, turnirje v video igrah z milijonskimi nagradnimi skladi in še veliko več.

Fashionbox: Ponuja navdihujoče, poučne in vedno zelo zabavne vsebine o življenjskem slogu in novih modnih trendih. Poglejte v zakulisje najbolj vročih modnih pist današnjega časa, uživajte v novih modnih revijah in si oglejte intervjuje z vrhunskimi oblikovalci.

Erox & Eroxxx: Najboljši izbor erotičnih filmov in oddaj, namenjenih odraslim.

FilmBox Art House: Ponuja mega opus svetovnih mojstrov režije, kot so Hitchcock, Kurosawa in Fellini.

360 TuneBox: Izbor najbolj vročih in najnovejših hitov najbolj priljubljenih izvajalcev tega trenutka. Videospoti z vseh koncev sveta in prenosi koncertov v živo - 24 ur na dan.

Pester nabor raznolikih programov FilmBox lahko naročite že za 3 € mesečno + 500 T, za obdobje 3 mesecev.

Najpogostejša vprašanja o paketu FilmBox

Kaj ponuja paket FilmBox?

Programski paket FilmBox ponuja vse od športa, glasbe, filmov in dokumentarnih vsebin iz celega sveta in je primeren za vse, ki ne posegate po tipičnih Hollywoodskih vsebinah. Vključuje tudi program za ljubitelje video igric.

Koliko stane paket FilmBox?

TV programski paket FilmBox lahko naročite za 4,99 EUR mesečno. Naročniki paketa Oranžni Diamant lahko paket FilmBox izberete kot del svojega naročniškega paketa brez dodatnega plačila.

Opombe

* Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Programske pakete je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?