FILM Box

Že od 3,99 EUR na mesec

Programski paket Film Box ponuja vse od športa, glasbe, filmov in dokumentarnih vsebin iz celega sveta in je primeren za vse, ki ne posegate po tipičnih Hollywoodskih vsebinah. Vključuje tudi program za ljubitelje video igric.

Programski paket Filmbox vključuje devet TV programov:

 1. Filmbox Plus HD
 2. Filmbox Extra HD
 3. Filmbox Premium HD
 4. Docubox HD
 5. Fastnfunbox HD
 6. Fightbox HD
 7. Gametoon HD
 8. Fashionbox HD
 9. Eroxxx HD
 10. 360Tunebox
 11. Erox
 12. Art House

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?