Pickbox NOW

Pogrešate dobro TV zabavo? Izberite Pickbox NOW, kjer vas vsak dan navdušujejo filmi in serije najnovejše produkcije pa tudi večni klasiki. Za vse, ki želijo dobro TV zabavo.
Že od 5,99 EUR na mesec

Pogrešate dobro TV zabavo? Izberite Pickbox NOW

Videoteka Pickbox NOW vključuje svetovne filmske premiere, hit-serije, legendarne filme in dokumentarne oddaje evropske in hollywoodske produkcije. Našli boste vsebine različnih žanrov, primernih za vse starosti, podnapisi pa so v slovenščini. Za odrasle, za otroke, za vse, ki želijo dobro TV zabavo.

V juliju ne zamudite:

Kako lahko naročim Pickbox NOW?

Videoteko lahko naročite preko TV vmesnika, v portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

Pickbox NOW lahko naročite tudi v sklopu paketa Oranžni Diamant, člani T-2 Kluba pa lahko s točkami znižate mesečno naročnino videoteke že od 1,75 € mesečno + 1125 točk - za obdobje 3 mesecev.

Opombe

* Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?