Pickbox NOW

Dobra TV zabava je s Pickbox NOW zagotovljena.
Že od 5,99 EUR na mesec

O videoteki Pickbox NOW

Pogrešate dobro TV zabavo? Izberite Pickbox NOW, kjer vas vsak dan navdušujejo filmi in serije najnovejše produkcije pa tudi večni klasiki

Za čudovite filmske večere

Pickbox NOW izstopa s ponudbo, ki vključuje priznane in nagrajene serije in filme evropske produkcije. Odlikujejo ga predvsem skandinavski naslovi in ​​britanske hit miniserije ter filmi različnih žanrov hollywoodske produkcije s poudarkom na napetih trilerjih, dramah in akcijskih filmih

Ogled vsebin videoteke Pickbox NOW na drugih napravah

Celotno vsebino videoteke Pickbox NOW najdete v meniju T-2 televizije. Izberite zavihek Videoteka in vstopite. Ogled uspešnic in filmov evropske in hollywoodske produkcije različnih žanrov, za vse starosti s podnapisi v slovenščini je mogoč na vašem domačem televizorju ali preko mobilne televizije T-2 tv2go na vašem mobilnem telefonu, tabilici ali osebnem računalniku.

Vrhunski filmi videoteke Pickbox NOW že od 1,75 € mesečno + 1125 točk - za obdobje 3 mesecev.

Kaj lahko gledate v videoteki Pickbox NOW?

Pickbox NOW ponuja veliko izbiro filmskih uspešnic. Vabljeni k ogledu fantastične zgodbe Ronja, razbojniška hči, ki jo je napisala znana avtorica Pike Nogavičke, komedije V zakulisju in skrivnostne drame Ena noč. Pickbox NOW gledalcem omogoča užitek v vrhunskih vsebinah, ki izstopajo v morju komercialnih vsebin.

Zakaj izbrati Pickbox NOW?

Poleg edinstvenega razmerja med klasiko in novostmi, Pickbox NOW izstopa tudi s prednostmi, kot sta gledanje serij in filmov brez oglasov v terminu, ki ustreza vašemu urniku ter z dostopnostjo vseh epizod serije naenkrat.

Kako lahko naročim Pickbox NOW?

Videoteko lahko naročite preko TV vmesnika, v portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

Pickbox NOW lahko naročite tudi v sklopu paketa Oranžni Diamant, člani T-2 Kluba pa lahko s točkami znižate mesečno naročnino videoteke že od 1,75 € mesečno + 1125 točk - za obdobje 3 mesecev.

Najpogostejša vprašanja o videoteki Pickbox NOW

Kaj ponuja Pickbox NOW?

Filmske uspešnice in in legendarne serije evropske ter hollywoodske produkcije različnih žanrov, za vse starosti. Vsebine so opremljene s podnapisi v slovenščini.

Koliko stane Pickbox NOW?

Videoteko Pickbox NOW lahko naročite za 5,99 EUR mesečno, člani T-2 Kluba pa lahko unovčite 1125 točk in naslednje 3 mesece za programe plačujete le 1,75 EUR na mesec. Naročniki paketa Oranžni Diamant lahko videoteko Pickbox NOW izberete tudi kot del svojega naročniškega paketa brez dodatnega plačila.

Opombe

* Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Programske pakete je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?