Videoteka Pickbox

Pogrešate dobro TV zabavo? Izberite videoteko Pickbox, kjer vas vsak dan navdušujejo filmi in serije najnovejše produkcije pa tudi večni klasiki. Za odrasle, za otroke, za vse, ki želijo dobro TV zabavo.
Že od 7,00 EUR na mesec

Uživajte v več kot 3.000 urah premier, najpriljubljenejših serij in največji zbirki risanih filmov in risank. Kadarkoli želite in kjerkoli želite. Vse prevedeno in brez oglasov!

Ne zamudite februarskih vsebin na Pickboxu!

Vsebine, ki jih ponuja videoteka Pickbox si lahko ogledate tudi na tv2go.

Kako naročim videoteko Pickbox?

Videoteko Pickbox lahko naročite po TV vmesniku, na portalu Horizont ali s klicem na brezplačno številko 064 064 064.

Videoteko je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije. Objavljene cene predstavljajo mesečno doplačilo k paketni ponudbi oziroma samostojni storitvi televizije.

Poglejte vsebino Pickbox na tv2go

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?