Pickbox NOW

Pogrešate dobro TV zabavo? Izberite Pickbox NOW, kjer vas vsak dan navdušujejo filmi in serije najnovejše produkcije pa tudi večni klasiki. Za odrasle, za otroke, za vse, ki želijo dobro TV zabavo.
Že od 4,99 EUR na mesec

Uživajte v več kot 3.000 urah premier, najpriljubljenejših serij in največji zbirki risanih filmov in risank. Kadarkoli želite in kjerkoli želite. Vse prevedeno in brez oglasov.

V mesecu septembru ne zamudite:

Scott in Bailey v videoteki Pickbox NOW

Vse sezone napete britanske detektivske serije Scott in Bailey lahko od 7. septembra gledate na Pickbox NOW! Ustvarila jo je nagrajena scenaristka Sally Wainwright, v glavnih vlogah pa spremljamo Suranne Jones (Save Me) in Lesley Sharp (Afterlife, The Full Monty) kot detektivki iz Manchestra.

Kako lahko naročim Pickbox NOW?

Programski paket lahko naročite preko TV vmesnika, v portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

Opomba:

Akcijska cena velja za nove naročnike videoteke PICKBOX NOW, ki pred pričetkom te akcije nimajo sklenjenega veljavnega naročniškega razmerja za videoteko PICKBOX NOW ter imajo hkrati sklenjeno naročniško razmerje za paket Oranžni start in Oranžni optimum. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Spremljanje programov v formatu visoke ločljivosti je omogočeno le ob naročenem HDTV vmesniku in ob predpostavki doseganja ustreznih tehničnih parametrov (fizične omejitve linije). Programske sheme oz. pakete iz ponudbe T-2 je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite T-2 spletno stran www.t-2.net, eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite brezplačno številko 064 064 064. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?