HBO Premium

Filmi, nanizanke, risanke, dokumentarci ... brez oglasov! Z vami kjerkoli – na televiziji, tablici ali pametnemu telefonu. Izberete in uživate! Tudi s časovnim zamikom. V izjemni zbirki programov HBO in Cinemax ter na platformi HBO Max boste vedno našli nekaj pravega – ne glede na vaš zahteven okus, razpoloženje ali starost.
9,99 € EUR na mesec

HBO Premium vam ponuja vse najboljše HBO serije, filme ali oddaje

Različne vsebine bodo obogatile vaš vsakdan z zanimivimi trenutki iz sveta filma in zabave. Na voljo vam je vrhunska ponudba, ki jo sestavlja pet TV programov in aplikacija HBO Max, spremljate jih lahko na vaši televiziji in pametnih napravah.

TV programi HBO:

  • HBO HD
  • HBO 2 HD
  • HBO 3 HD
  • Cinemax HD
  • Cinemax 2 HD

HBO HD - premiere blockbusterjev in najnovejših serij

HBO je najbolj znan svetovni filmski kanal. Vsak mesec uživajte ob več kot 180 naslovih, ekskluzivnih premierah blockbusterjev, nagrajenih priljubljenih HBO serijah, koncertih, ekskluzivnih dogodkih ter kontroverznih dokumentarcih. HBO predvaja vsebino 24 ur na dan, zato so vse ključne originalne HBO serije dostopne istočasno z ameriško premiero.

HBO 2 HD - zabava za vso družino

HBO 2 prinaša širok izbor programskih vsebin za celotno družino. Čez dan bodo najmlajši uživali v družinskih filmih in otroških vsebinah, zvečer pa bodo na sporedu komedije, trilerji, akcijski filmi in drame za vsak okus.

HBO 3 HD - najboljše HBO zgodbe

Uživajte v kultnih serijah, ki so na novo opredelile žanr in postale del kulture, ali pa skupaj z milijoni gledalcev spremljajte nove HBO serije prepoznavne po kvaliteti in izvrstnosti.  Poleg najbolj zaželjenih hitov ameriške HBO produkcije, novi kanal prinaša tudi priljubljene serije drugih studiev, kot tudi serije  HBO Europe produkcije. Program dopolnjujejo tudi previdno izbrani filmi, ki se predvajajo čez dan ali v poznih večernih urah.

Cinemax IN Cinemax 2 - najboljši izbor vseh žanrov, kjer filmski strokovnjaki izbirajo za filmofile

Cinemax in Cinemax 2, oboževalcem in vsem zaljubljenim v svet filma, ponujata najboljši izbor vseh žanrov - od filmskih uspešnic in znanih igralcev do nagrajenih in s strani kritikov pohvaljenih filmov iz celega sveta. Vsak Cinemax kanal ponuja svojo lastno prepoznavno linijo programa, ki se predvaja 24 ur na dan, 7 dni v tednu brez reklamnih prekinitev.

Cinemax, mainstream kanal, ponuja ameriške in svetovne filme, Cinemax originalne serije in nove ameriške serije, kot tudi dinamične drame in komedije, s poudarkom na akcijskih, avanturističnih, krimi, horor, fantastičnih in znanstveno-fantastičnih vsebinah.

Cinemax 2, umetniški kanal, ponuja velik izbor odličnih filmov evropskih in mednarodnih neodvisnih studiev. Med njimi so prejemniki nagrad, festivalski favoriti, filmi pohvaljeni s strani kritikov in kultne serije iz celega sveta. Pronicljive in inspirativne drame ter romantični filmi z izoblikovanimi podrobnostmi, ki se osredotočajo na življenjske zgodbe, like in odnose.

HBO Max - edinstvena izkušnja gledanja

HBO Max je popolnoma nova platforma predvajanja video vsebin. Gledalcem ponuja edinstveno gledalsko izkušnjo ter vrhunsko zabavo znanih produkcijskih hiš kot so Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network, Max Original. HBO Max je nadomestil dobro sprejeto HBO GO platformo.

Kratka navodila za aktivacijo HBO Max najdete na tej povezavi.

Kako naročim HBO Premium?

Programski paket lahko naročite preko TV vmesnika, v portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net. Ob 24 mesečni vezavi vam podarimo prve 4 mesečne naročnine paketa HBO Premium.

Naročilo programskega paketa HBO Premium brez vezave
Naročilo programskega paketa HBO Premium z vezavo

HBO Premium je lahko vključen v paket Oranžni Diamant za ves čas naročniškega razmerja. Pokličite naše svetovalce na številko 064 064 064 in preverite možnosti menjave vašega paketa v Oranžni Diamant ter ugodnosti za naročnike.

Opombe

* Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Programske pakete je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije.

Imate vprašanje?
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?