Cinemax

Televizijski program brez oglaševalskih blokov in prekinitev. Filmi, serije, dokumentarci in izvirna produkcija 24/7.
Že od 5,49 EUR na mesec

Cinemax in Cinemax 2 - najboljši izbor vseh žanrov - filmski strokovnjaki izbirajo za filmofile

Cinemax in Cinemax 2 oboževalcem in vsem zaljubljenim v svet filma ponujata najboljši izbor vseh žanrov - od filmskih uspešnic in znanih igralcev do nagrajenih in s strani kritikov pohvaljenih filmov iz celega sveta. Vsak Cinemax kanal ponuja svojo lastno prepoznavno linijo programa, ki se predvaja 24 ur na dan, 7 dni v tednu brez reklamnih prekinitev.

TV programa:

  • Cinemax: mainstream kanal, ponuja ameriške in svetovne filme, Cinemax originalne serije in nove ameriške serije, kot tudi dinamične drame in komedije, s poudarkom na akcijskih, avanturističnih, krimi, horor, fantastičnih in znanstveno-fantastičnih vsebinah.
  • Cinemax 2: umetniški kanal, ponuja velik izbor odličnih filmov evropskih in mednarodnih neodvisnih studiev. Med njimi so prejemniki nagrad, festivalski favoriti, filmi pohvaljeni s strani kritikov in kultne serije iz celega sveta. Pronicljive in inspirativne drame ter romantični filmi z izoblikovanimi podrobnostmi, ki se osredotočajo na življenjske zgodbe, like in odnose.

Kako naročim paket Cinemax?

Programski paket lahko naročite preko TV vmesnika, v portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

Najpogostejša vprašanja o paketu Cinemax

Kaj ponuja paket Cinemax?

Programa ponujata najboljši izbor vseh filmskih žanrov, od legendarnih filmskih uspešnic in znanih igralcev do filmov nagrajenih in s strani kritikov iz celega sveta. Oba Cinemax programa predvajata vsebine 24 ur na dan, 7 dni v tednu brez reklamnih prekinitev.

Koliko stane Cinemax?

Paket Cinemax lahko naročite za 4,49 EUR mesečno. Naročilo lahko uredite preko TV vmesnika, v portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

Opombe

* Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Programske pakete je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?