T2 TV+TEL

Dostop do TV funkcionalnosti
Stacionarna telefonska številka

Oranžni Optimum

Internet do 500/100 Mbit/s
Programska shema L

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

T3 je odličen paket za zmerne uporabnike telekomunikacijskih storitev. V vaš dom pripelje zanesljiv internet za brskanje po spletu, pestro izbiro programov na televiziji pa si izberete sami. Storitve, ki jih izbrani paket že vključuje, so prikazane v informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite in uživate v tehnologiji prihodnosti že danes.

Internet

(Mbit/s)

V paket sta vključena hitrost interneta 100/20 Mbit/s ter brezžični internet.

Hitrost interneta lahko po potrebi nadgradite.

Televizija

Paket T3 vključuje dostop do TV-funkcionalnosti (Avditorij, Videoteka, snemalnik, spored). Vključuje tudi več kot 130 radijskih programov.

Paket prav tako vključuje dostop do aplikacije T-2 tv2go Mini, s katero lahko kjer koli spremljate TV-program na telefonu, tablici ali računalniku.

Preverite programske sheme in jo izberite po svojem okusu, pri čemer jo lahko po želji še dopolnite z dodatnimi programskimi paketi in funkcionalnostmi.

Izberite programsko shemo. Dopolnite jo lahko z dodatnimi TV programskimi paketi in storitvami.

Telefonija

V paket je vključena stacionarna telefonska številka z brezplačnimi klici znotraj omrežja T-2.

Po želji pa lahko dodate še tri telefonske številke v poljubnem paketu.

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Horizont

Paket T3 vključuje 10 GB prostora v Horizontu. Po potrebi lahko zakupite dodaten prostor v oblaku, kjer lahko varno hranite svoje dokumente, fotografije, video posnetke ali glasbene vsebine.

Izberi velikost
Opombe

*Akcijska ugodnost ob naročilu paketa T3 velja za nove naročnike T-2 ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust na osnovno naročnino paketa velja za prvo leto obdobja vezave, po izteku navedenega obdobja pa se obračunava redna cena paketa po vsakokratnem veljavnem ceniku. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije ne bo mogoča oziroma v kolikor T-2 presodi, da gre pri koriščenju posebne ugodnosti za poskus zlorabe ugodnosti za nove naročnike (npr. prenos naročniškega razmerja na drugo osebo znotraj istega gospodinjstva). Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. 

Zakaj izbrati paket T3?

T-2 prilagodljivi paketi so namenjeni uporabnikom, ki želijo nabor storitev prilagoditi svojim potrebam in željam. Vključujejo različne kombinacije storitev, kot so T-2 televizija, mobilni paketi in internet.

Prednost izbire T-2 paketov:

 • Vse storitve v enem računu
 • Širok nabor dodatnih storitev
 • Brezplačen priklop brez stroška priključnine
 • Prenos obstoječe telefonske številke
 • Izjemna tehnična podpora, na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu

T-2 paketi so popolnoma prilagojeni vašim zahtevam in potrebam, po želji pa jih lahko še dopolnite.

Paket T3 je primeren za tiste, ki točno vedo, kaj želijo: hitrost interneta, televizijo s programsko shemo po lastnih željah ter osnovno telefonijo z možnostjo nadgradnje po potrebi.

Pogosta vprašanja za paket T3

Katere TV-programe vključuje programska shema v paketu T3?

Paket T3 vključuje dostop do TV-funkcionalnosti (Avditorij, Videoteka, snemalnih, spored) ter 130+ radijskih programov, po želji pa lahko izberete programsko shemo po svojem okusu ali jo dopolnite z dodatnimi programskimi paketi in funkcionalnostmi.

Kaj naj izberem, če potrebujem še hitrejši internet?

Paket T3 vključuje hitrost interneta do 50/20 Mbit/s, ki jo lahko po želji še nadgradite. Če pa potrebujete še več, izberite katerega od naslednjih prilagodljivih ali Oranžnih paketov: T4, Oranžni Optimum ali Oranžni Diamant.

Kaj naj izberem, če potrebujem tudi mobilno telefonsko številko?

V paket T2 TV+TEL je vključena stacionarna telefonska številka z neomejenimi klici v T-2 omrežje, če pa potrebujete tudi mobilno telefonsko številko, lahko izberete do 3 dodatne telefonske številke v paketu po izbiri.

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 100/20 Mbit/s
 • Ostalo
  Horizont 10 GB
 • Telefonija
  Stacionarna telefonska številka
 • Televizija
  Dostop do TV funkcionalnosti
Akcijska cena paketa
19,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava 24 mesecev - T3 - popust 12 mesecev (cena 19,99€) 19,99EURna mesec 19,99 EUR

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?