T2 TV+TEL

Dostop do TV funkcionalnosti
Stacionarna telefonska številka

Oranžni Optimum

Internet do 100/10 Mbit/s

Programska shema L

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

Storitve, ki jih izbrani paket že vključuje, so prikazane v informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite in uživate v tehnologiji prihodnosti že danes.

Internet

(Mbit/s)

Hitrost interneta lahko po potrebi nadgradite.

Televizija

Preverite programske sheme in jo izberite po vašem okusu.

Dopolnite jo lahko z dodatnimi programskimi paketi in funkcionalnostmi.

Telefonija

V paketu je vključena stacionarna številka. Dodate lahko tudi več telefonskih številk.

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Horizont

Paket T3 vsebuje 10 GB postora v Horizontu. Po potrebi zakupite dodatni prostor.

Izberi velikost

T3 je odličen paket za zmerne uporabnike telekomunikacijskih storitev. V vaš dom pripelje zanesljiv internet za brskanje po spletu, programe na televizije pa si izberete sami. Paket vsebuje stacionarno številko z brezplačnimi pogovori v omrežju T-2 in 10 GB prostora v Horizontu.Horizont je vaš oblak za shranjevanje dokumentov, slik in video posnetkov, ki jih lahko kadarkoli prikažete kar na domači televiziji. Zaščiten je z uporabniškim imenom in geslom, saj naročniki lahko urejate nastavitve, naročite ali odjavite dodatne T-2 storitve, spremljate porabo telefonije, preverite račune in dostopate do elektronske pošte.

Opombe

*Akcija -25 % za eno leto velja za nove naročnike T-2, ki so hkrati novi naročniki naročniškega razmerja za pakete T3, T4, NET + MOBIL ali TV + TEL, ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za prvo leto po sklenitvi nove naročniške pogodbe in se mesečno obračuna kot 25 % popust na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Pridržujemo si pravico do tiskarskih napak in sprememb ponudbe. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite T-2 spletno stran www.t-2.net, eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja.

Informativni izračun
  • Internet
    FTTH do 10/10 Mbit/s
  • Ostalo
    Horizont 10 GB
  • Telefonija
    Stacionarna telefonska številka
  • Televizija
Akcijska cena paketa
26,24EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - 12 mesecev 25% popusta na osnovno paketno ponudbo 26,24EURna mesec 34,99 EUR

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?