Multisim

MultiSIM omogoča uskladitev več naprav z eno enotno telefonsko številko.

Več SIM kartic, ena številka

Naročnikom ponujamo možnost večih SIM kartic za eno telefonsko številko. Storitev omogoča uporabo do 5 SIM kartic in je namenjena za eno osebo.

  • Dohodni klic zvoni vsem karticam hkrati,
  • SMS ali MMS sporočilo lahko pošljemo samo določeni SIM kartici,
  • mobilni podatki delujejo hkrati le na 1 SIM kartici, na vseh ostalih mora biti prenos podatkov izklopljen.
  • cena vsake dodatne SIM kartice znaša 4,99 € na mesec.

Naročilo lahko oddate v naših poslovalnicah ali pokličite na številko 064 064 064 oziroma pišite na info@t-2.net, naši prijazni svetovalci vam bodo z veseljem pomagali.

Preverite ponudbo T-2 mobilnih paketov

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?