T4

Internet do 500/100 Mbit/s
10 GB prostora v Horizontu

Oranžni Optimum

Internet do 500/100 Mbit/s
Programska shema L

Vse telekomunikacijske rešitve na enem mestu s paketom Oranžni Start

Oranžni Start je paket, ki v vaš dom po ugodni ceni pripelje vse telekomunikacijske rešitve. Storitve, ki jih paket že vključuje, so prikazane v informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite in uživate v objemu zanesljivih tehnologij že danes.

Internet

(Mbit/s)

V paket je vključena hitrost interneta 100/20 Mbit/s (do 10/1 Mbit/s na xDSL).
Paket lahko dodatno nadgradite z brezžičnim internetom.

Televizija

Paket Oranžni Start vključuje programsko shemo M z več kot 130 TV programi v SD in HD ločljivosti in dostopom do TV funkcionalnosti.

Nadgradnja programske sheme znotraj tega paketa ni možna, lahko pa jo po želji dopolnite ali izberete katerega izmed drugih paketov.

Dopolnite jo lahko z dodatnimi programskimi paketi in funkcionalnostmi.

Telefonija

V paketu Oranžni Start sta vključeni:

 • stacionarna telefonska številka
 • mobilna telefonska številka v mobilnem paketu Oranžni Mini: ∞ minut, ∞ SMS ali MMS v druga slovenska omrežja in 5 GB prenosa podatkov v EU. Mobilni paket lahko po potrebi tudi nadgradite.

Po želji lahko dodate še dve telefonski številki v poljubnem paketu.

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Horizont

Izberite Horizont in si zagotovite svoj prostor v oblaku, kjer lahko varno hranite vaše dokumente, fotografije, video posnetke ali glasbene vsebine.

Izberi velikost
Opombe

*Akcijska ugodnost ob naročilu paketa Oranžni Start velja za nove naročnike T-2 ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust na osnovno naročnino paketa velja za prvih 6 mesecev obdobja vezave, po izteku navedenega obdobja pa se obračunava redna cena paketa po vsakokratnem veljavnem ceniku. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije ne bo mogoča oziroma v kolikor T-2 presodi, da gre pri koriščenju posebne ugodnosti za poskus zlorabe ugodnosti za nove naročnike (npr. prenos naročniškega razmerja na drugo osebo znotraj istega gospodinjstva). Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. 

Zakaj izbrati paket Oranžni Start?

T-2 paketi so oblikovani z mislijo na uporabnika – prav vsak lahko med njimi najde paket, ki vključuje točno tiste storitve, ki jih potrebuje v vsakdanjem življenju, za delo in zabavo. Paket lahko oblikujete po svojih željah in tako ne plačujete za storitve, katerih ne uporabljate!

Prednost izbire T-2 paketov:

 • Vse storitve na enem računu
 • Širok nabor dodatnih storitev
 • Brezplačen priklop brez stroška priključnine
 • Prenos obstoječe telefonske številke
 • Izjemna tehnična podpora, na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu

Oranžni T-2 paketi so narejeni po velikosti in vam nudijo ravno toliko, kolikor potrebujete. Paket Oranžni Start je primeren za tiste, ki potrebujejo vse osnovne storitve po ugodni ceni.

Pogosta vprašanja za paket Oranžni Start

Katere tv programe vključuje programska shema v paketu Oranžni Start?

Paket Oranžni Start vključuje programsko shemo M, kjer imamo na voljo več kot 130 programov, od tega 46 programov v HD. Kateri Tv programi so vključeni v programsko shemo M, si lahko ogledamo na Primerjalniku programskih shem, seveda pa jo v paketu Oranžni Start lahko tudi dopolnimo z dodatnimi programskimi paketi in funkcionalnostmi.

Ali so za nakup dodatnih programskih paketov na voljo popusti?

Vsak dodatni programski paket se zaračuna po ceniku. Člani kluba si lahko ceno izbranega paketa znižajo z unovčenjem točk za popust.

Kaj izbrati, če potrebujem hitrejši internet?

Paket Oranžni Start lahko po želji dopolnite, če pa potrebujete večjo programsko shemo in hitrejši internet, pa lahko izberete enega od ostalih Oranžnih paketov: Oranžni Optimum, Oranžni Diamant ali Oranžni Diamant HBO

Kaj izbrati, če potrebujem več mobilnih podatkov?

V paket Oranžni Start je vključena mobilna telefonska številka v paketu Oranžni Mini, ki vam omogoča 5 GB prenosa podatkov v EU. Če pa potrebujete večji prenos podatkov, pa ga lahko nadgradite v paket Oranžni Midi (100 GB prenosa podatkov) ali Oranžni Maxi (500 GB prenosa podatkov).

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 100/20 Mbit/s
 • Telefonija
  Stacionarna telefonska številka
 • Televizija
  Programska shema M
  Dostop do TV funkcionalnosti
Akcijska cena paketa
19,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava 24 mesecev - Oranžni Start - popust 6 mesecev (cena 19,99€) 19,99EURna mesec 19,99 EUR

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?