T3

Internet do 10/10 Mbit/s
10 GB prostora v Horizontu

Oranžni Optimum

Internet do 100/10 Mbit/s

Programska shema L

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

Storitve, ki jih izbrani paket že vključuje, so prikazane v informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite in uživate v tehnologiji prihodnosti že danes.

Internet

(Mbit/s)

V paket je vključena hitrost 10/10 Mbit/s.

Televizija

Oranžni Start vključuje programsko shemo M. Nadgradnja ni možna.

Dopolnite jo lahko z dodatnimi programskimi paketi in funkcionalnostmi.

Telefonija

V paketu je vključena stacionarna številka in mobilni paket Brezčasni Mini, ki ga po potrebi nadgradite. Dodate lahko tudi več telefonskih številk.

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Horizont

Izberite Horizont in hranite vaše dokumente varno v oblaku.

Izberi velikost

Oranžni Start je paket, ki v vaš dom pripelje vse telekomunikacijske rešitve. Zanesljiv internet za brskanje po spletu, več kot 130 programov v SH in HD ločljivosti, ki jih z aplikacijo tv2go lahko gledate kjerkoli in kadarkoli. Mobilni paket Brezčasni Mini z 200 minutami pogovora, 200 SMS in MMS sporočili in 200 MB prenosa podatkov zadošča za brezskrbno klepetanje z vašimi najbližjimi. Vključuje tudi stacionarno telefonsko številko. Želite vaše dokumente hraniti varno v oblaku? V paket dodajte prostor v Horizontu.Horizont je vaš oblak za shranjevanje dokumentov, slik in video posnetkov, ki jih lahko kadarkoli prikažete kar na domači televiziji. Zaščiten je z uporabniškim imenom in geslom, saj naročniki lahko urejate nastavitve, naročite ali odjavite dodatne T-2 storitve, spremljate porabo telefonije, preverite račune in dostopate do elektronske pošte.

Opombe

*Akcijska ugodnost ob naročilu paketa Oranžni diamant, Oranžni optimum in Oranžni start velja za nove naročnike T-2 ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Ugodnejša cena (39,99 EUR, 37,49 EUR oz. 26,99 EUR) velja za prvo leto obdobja vezave. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.  Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Navedene internetne hitrosti veljajo samo na optičnem omrežju T-2. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije pri naročilu ne bo mogoča. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje nas obiščite v eni izmed naših poslovalnic ali pokličite telefonsko številko 064 064 064.  Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do tiskarskih napak in sprememb ponudbe. Akcija velja do preklica.

Informativni izračun
  • Internet
    FTTH do 10/10 Mbit/s
  • Telefonija
    Stacionarna telefonska številka
    Brezčasni Mini
  • Televizija
Akcijska cena paketa
26,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - 12 mesecev 25% popusta na osnovno paketno ponudbo 26,99EURna mesec 35,99 EUR

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?