Oranžni Start

Za vse, ki želite zanesljiv internet za brskanje po spletu, radi poklepetate po telefonu, predvsem pa uživate, kadar si lahko privoščite večer pred televizorjem. Oranžni Start vam ponuja več kot 130 TV programov.
Že od 26,99 EUR na mesec Redna cena: 35,99 EUR

Paket Oranžni Start vam prinaša internet hitrosti 10/10 Mbit/s, da lahko udobno brskate po spletu z različnimi napravami. Uporabljate lahko stacionarni in mobilni telefon ali izberete dva mobilna priključka. V paketu je vključena TV programska shema M z več kot 130 programi in mobilni paket Brezčasni Mini z 200 minutami pogovora, 200 SMS in MMS sporočili in 200 MB prenosa podatkov.

 

 

Preglejte paket in ga prilagodite vašim potrebam:

Internet

xDSL do 4/0,5 Mbit/s

 • FTTH do 5/5 Mbit/s

Televizija

shema M 130+ programov X
Osnovno Veliko
 • Programska shema M

  Paket M združuje 130+ programov v standardni in HD ločljivosti, namenjen je tistim, ki ne gledajo veliko televizije. Paket M med drugim vsebuje 7 športnih, 5 filmskih, 6 otroških programov, 9 dokumentarnih in 25 nacionalnih oz. regionalnih programov.

 • TV vmesnik

  Vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD).

Prikaži vse

Telefonija

2 Priključka X
Osnovno Veliko

Horizont

Cena1,00EURna mesec

Opombe

*Akcija -25 % za eno leto velja za nove naročnike T-2, in hkrati nove naročnike naročniškega razmerja za pakete T2, T3 ali T4 (z izjemo paketa T2 NET + MOBIL) ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za prvo leto po sklenitvi nove naročniške pogodbe in se mesečno obračuna kot 25 % popust na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa. V novo naročenih paketih se naročnikom količine enot, ki so vključene v novo naročeni paket, podvojijo za čas trajanja naročniškega razmerja. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Višje internetne hitrosti za nove naročnike T-2 in hkratne naročnike paketov T3 TERA, T4 GIGA in T4 TERA veljajo za obdobje 24 mesecev. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite T-2 spletno stran www.t-2.net, eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite brezplačno številko 064 064 064. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja.

Cene za nadgradnje mobilnih paketov Brezčasni S, M in L so prikazane s 50% popustom za prvo leto ob podpisu aneksa dvoletne vezave.

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 5/5 Mbit/s
 • Telefonija
  Stacionarna telefonska številka
  Brezčasni Mini
 • Televizija
Akcijska cena paketa
26,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - 12 mesecev 25% popusta na osnovno paketno ponudbo 26,99EURna mesec 35,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Vas lahko obveščamo o novih objavah in produktih?