Mobilni TOP

Mobilni paket s katerim lahko povsem nadzorujete svojo mobilno porabo, saj lahko govorite, pišete kratka sporočila ali uporabljate prenos podatkov znotraj Slovenije, ne da bi plačali za to več kot 9,99 € na posamezno storitev
0,00 € EUR na mesec

O mobilnem paketu TOP

Unikaten mobilni paket kjer plačate le toliko, kolikor porabite vendar ne več kot 9,99€ na mesec na posamezno storitev.

S T-2 mobilnim paketom TOP lahko povsem nadzorujete svojo mobilno porabo, saj lahko govorite, pišete kratka sporočila ali uporabljate prenos podatkov znotraj Slovenije, ne da bi plačali za to več kot 9,99 € na posamezno storitev. Če katere storitve uporabljate manj, kot je najvišja predvidena vrednost, plačate le toliko, kolikor porabite.

Za predplačniški paket Top ne plačate naročnine, prav tako ni obdobja vezave naročniškega razmerja!

POGOVORI

Plačate le kolikor potrebujete, a ne več kot 9,99 €

SMS IN MMS

Plačate le kolikor potrebujete, a ne več kot 9,99 €

PRENOS PODATKOV

Plačate le kolikor potrebujete, a ne več kot 9,99 €

Največ

9,99
EUR Na posamezno storitev

**Do porabe 9,99 €, se prenos podatkov obračuna 0,1 € z DDV na MB. Po doseženih 9,99 € porabe, ima naročnik na voljo 3 GB prenosa podatkov brezplačno. Po porabljenih 3 GB, se obračunava pribitek 0,00366 € z DDV na MB. Pri paketu TOP klici znotraj T-2 fiksnega in/ali mobilnega omrežja niso brezplačni in se zaračunavajo po tarifi 0,3 € z DDV. Cena poslanega SMS ali MMS sporočila znaša 0,15€ na poslani SMS oziroma MMS.

Zakaj izbrati T-2 mobilni paket TOP?

Pri T-2 za svoje naročnike skrbimo z najsodobnejšimi tehnološkimi rešitvami, ki vam omogočajo nemoteno telefoniranje, pošiljanje SMS in MMS sporočil ter zanesljiv in hiter internet.

T-2 oranžni paketi so oblikovani z mislijo na uporabnika – prav vsak lahko med njimi najde paket, ki vključuje točno tiste storitve, ki jih potrebuje v vsakdanjem življenju, za delo in zabavo. Mobilni paketi TOP je namenjen tistim malo manj zahtevnim uporabnikom in je temu primerno tudi cenovno zelo ugoden.

Želite izvedeti več o mobilnih paketih?

V kolikor imate kakšno vprašanje in želite izvedeti več o mobilnem paketu nas pokličite na telefonsko številko  064 064 064. Z veseljem vam bomo pomagali.

Primerjajte pakete med seboj in izberite paket, ki vam najbolj ustreza

V kolikor niste prepričani, da je mobilni paket TOP najboljša rešitev za vas, lahko s klikom na spodnji gumb preverite še ostalo T-2 ponudbo in poiščete paket, ki vam najbolj ustreza, tako, da jih med seboj primerjate.

Pogosta vprašanja

Kateri paket izbrati v primeru, da potrebujem večje število minut, sporočil ali prenosa podatkov?

V primeru, da potrebujete večje število minut, sporočil ali prenosa podatkov vam svetujemo, da si ogledate našo preostalo ponudbo T-2 mobilnih paketov ali pa nas kontaktirajte na telefonsko številko 064 064 064. Z veseljem vam bomo pomagali.

Kaj izbrati v primeru, da potrebujem tudi fiksno številko, domači internet ali televizijo?

V primeru, da potrebujete tudi fiksno številko, domači internet ali televizijo, ter še niste T-2 naročnik fiksnega paketa oz. bi obstoječi želeli paket spremeniti, si oglejte našo ponudbo ali pa nas kontaktirajte na telefonsko številko 064 064 064.

Se želite naročiti  na mobilni paket TOP?

Za naročilo na paket  kliknite na spodnji gumb in oddajte povpraševanje preko spletnega obrazca. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Opombe

Mobilni paket TOP nima mesečne naročnine. Naročnik plačuje storitve glede na porabo. Mobilni paket TOP je namenjen običajni uporabi storitev znotraj Slovenije in ne omogoča storitve gostovanja. Klici v slovenska fiksna in mobilna omrežja, pošiljanje SMS in MMS sporočil ter podatkovni prenos se obračunavajo skladno z vsakokratnim cenikom, pri čemer je najvišji obračunani znesek na posamično storitev 9,99 EUR/mesec. Pri paketu TOP klici znotraj T-2 fiksnega in/ali mobilnega omrežja niso brezplačni in se zaračunavajo po tarifi 0,30 EUR z DDV. Finančna meja 9,99 EUR/mesec na posamično storitev ne velja za klice v tujino, klice in SMS na premijske številke, glasovanja ipd., ki se obravnavajo ločeno in se naročniku obračunavajo skladno z vsakokratnim cenikom. Za podatkovni prenos veljajo hitrostne omejitve ter blokade pri dosegu določene količine v posamičnem obračunskem obdobju. Več o ponudbi v Splošnih pogojih uporabe mobilnih paketov in uporabe enot in politiki poštene uporabe, dostopnimi na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Ceniki so dostopni na http://www.t-2.net/. Ponudba velja do preklica. Ponudba ne velja za poslovne uporabnike. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?