Mobilni TOP

ŽE OD 0,00 EUR na mesec

Z mobilnim paketom TOP lahko povsem nadzorujete svojo mobilno porabo, saj lahko govorite, pišete kratka sporočila ali uporabljate prenos podatkov znotraj Slovenije, ne da bi plačali za to več kot 9,99 € na posamezno storitev. Če katere storitve uporabljate manj, kot je najvišja predvidena vrednost, plačate le toliko, kolikor porabite.

Za naročilo paketa ne plačate naročnine, prav tako ni obdobja vezave naročniškega razmerja!

Plačate le kolikor porabite, a nikoli več kot 9,99 € na mesec za klice 9,99€
Plačate le kolikor porabite, a nikoli več kot 9,99 € na mesec za SMS/MMS sporočila 9,99€
Plačate le kolikor porabite, a nikoli več kot 9,99 € za podatkovni prenos 9,99€
Podatkovni prenos v EU (max) 3,00GB*

*Od porabljene količine v EU do skupne količine prenosa podatkov v Sloveniji boste lahko še vedno porabljali prenos podatkov, a se bo ta zaračunal po ceni 0,71 centa (0,0071 €) z DDV na MB. Po skupni porabljeni količini podatkov, se naprej obračuna dodatni prenos po domači ceni 0,1€ z DDV na MB.

Oddaj naročilo

Opombe

Mobilni paket TOP nima mesečne naročnine. Naročnik plačuje storitve glede na porabo. Mobilni paket TOP je namenjen običajni uporabi storitev znotraj Slovenije. Klici v slovenska fiksna in mobilna omrežja se obračunavajo skladno s cenikom, pri čemer je najvišji obračunani znesek 9,99 EUR/mesec. Pri paketu TOP klici znotraj T-2 fiksnega in/ali mobilnega omrežja niso brezplačni in se zaračunavajo po tarifi 0,30 EUR z DDV. Pošiljanje SMS in MMS sporočil znotraj Slovenije se obračuna skladno s cenikom, pri čemer je najvišji obračunani znesek 9,99 EUR/mesec. Cena za poslan SMS znaša 0,15€ z DDV. Prenos podatkov znotraj Slovenije se obračunava skladno s cenikom, pri čemer je najvišji obračunani znesek 9,99 EUR/mesec. Prenos podatkov v omrežju T-2 in v omrežju ponudnika storitev nacionalnega gostovanja v paketu TOP bo od 01.06.2017 dalje obravnavan enotno. V tem paketu bo pri doseženi porabi 500 MB prenosa podatkov v posameznem obračunskem obdobju uvedena omejitev hitrosti prenosa podatkov na 512/256 Kbit/s do konca tega obračunskega obdobja.V naslednjem obračunskem obdobju se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov. Za ponudno veljajo Pogoji uporabe mobilnih paketov in uporabe enot, dostopni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Ceniki so dostopni na www.t-2.net. Ponudba velja od 01.09.2014 do preklica. Ponudba ne velja za poslovne uporabnike.

Preglejte ponudbo paketovŽelite izvedeti več
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?