Mobilni TOP

ŽE OD 0,00 EUR na mesec

Z mobilnim paketom TOP lahko povsem nadzorujete svojo mobilno porabo, saj lahko govorite, pišete kratka sporočila ali uporabljate prenos podatkov znotraj Slovenije, ne da bi plačali za to več kot 9,99 € na posamezno storitev. Če katere storitve uporabljate manj, kot je najvišja predvidena vrednost, plačate le toliko, kolikor porabite.

Za naročilo paketa ne plačate naročnine, prav tako ni obdobja vezave naročniškega razmerja!

Plačate le kolikor porabite, a nikoli več kot 9,99 € na mesec za klice 9,99€
Plačate le kolikor porabite, a nikoli več kot 9,99 € na mesec za SMS/MMS sporočila 9,99€
Plačate le kolikor porabite, a nikoli več kot 9,99 € za podatkovni prenos 9,99€

**Do porabe 9,99 €, se prenos podatkov obračuna 0,1 € z DDV na MB. Po doseženih 9,99 € porabe, ima naročnik na voljo 3 GB prenosa podatkov brezplačno. Po porabljenih 3 GB, se obračunava pribitek 0,00366 € z DDV na MB.

Pri paketu TOP klici znotraj T-2 fiksnega in/ali mobilnega omrežja niso brezplačni in se zaračunavajo po tarifi 0,3 € z DDV. Cena poslanega SMS ali MMS sporočila znaša 0,15€ na poslani SMS oziroma MMS.

Opombe

Mobilni paket TOP nima mesečne naročnine. Naročnik plačuje storitve glede na porabo. Mobilni paket TOP je namenjen običajni uporabi storitev znotraj Slovenije in ne omogoča storitve gostovanja. Klici v slovenska fiksna in mobilna omrežja, pošiljanje SMS in MMS sporočil ter podatkovni prenos se obračunavajo skladno z vsakokratnim cenikom, pri čemer je najvišji obračunani znesek na posamično storitev 9,99 EUR/mesec. Pri paketu TOP klici znotraj T-2 fiksnega in/ali mobilnega omrežja niso brezplačni in se zaračunavajo po tarifi 0,30 EUR z DDV. Finančna meja 9,99 EUR/mesec na posamično storitev ne velja za klice v tujino, klice in SMS na premijske številke, glasovanja ipd., ki se obravnavajo ločeno in se naročniku obračunavajo skladno z vsakokratnim cenikom. Za podatkovni prenos veljajo hitrostne omejitve ter blokade pri dosegu določene količine v posamičnem obračunskem obdobju. Več o ponudbi v Splošnih pogojih uporabe mobilnih paketov in uporabe enot in politiki poštene uporabe, dostopnimi na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Ceniki so dostopni na http://www.t-2.net/. Ponudba velja do preklica. Ponudba ne velja za poslovne uporabnike. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

Oddajte naročiloPrimerjalnik paketov
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?