Oranžni Start

Internet do 10/10 Mbit/s
Programska shema M

Oranžni Optimum

Internet do 100/10 Mbit/s
Programska shema L

T2 NET + MOBIL je namenjen aktivnim uporabnikom, ki prostega časa ne preživljajo pred televizijskimi ekrani. Zanesljiva internetna povezava (do 20/10 Mbit/s na xDSL) vam omogoča brezskrbno brskanje po spletu, mobilni paket Oranžni Maxi pa zagotavlja neomejene pogovore, SMS in MMS sporočila ter 50 GB prenosa podatkov. V paket je vključenih 10 GB prostora v Horizontu.Horizont je vaš oblak za shranjevanje dokumentov, slik in video posnetkov, ki jih lahko kadarkoli prikažete kar na domači televiziji. Zaščiten je z uporabniškim imenom in geslom, saj naročniki lahko urejate nastavitve, naročite ali odjavite dodatne T-2 storitve, spremljate porabo telefonije, preverite račune in dostopate do elektronske pošte.

 

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

Storitve, ki jih izbrani paket že vključuje, so prikazane v informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite in uživate v tehnologiji prihodnosti že danes.

Internet

(Mbit/s)

V paket je vključena hitrost 50/10 Mbit/s.

Telefonija

V paketu je vključen mobilni paket Oranžni Maxi.

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Horizont

Paket T2 NET+MOBIL vsebuje 10 GB postora v Horizontu. Po potrebi zakupite dodatni prostor.

Izberi velikost
Opombe

*Akcija -11 EUR za eno leto velja za nove naročnike T-2, ki so hkrati novi naročniki naročniškega razmerja za paket NET + MOBIL, ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za prvo leto po sklenitvi nove naročniške pogodbe in se mesečno obračuna kot 11 EUR popust na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Pridržujemo si pravico do tiskarskih napak in sprememb ponudbe. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite T-2 spletno stran www.t-2.net, eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja.

Informativni izračun
  • Internet
    FTTH do 50/10 Mbit/s
  • Ostalo
    Horizont 10 GB
  • Telefonija
Akcijska cena paketa
29,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - T2 NET+MOBIL akcijska cena 12 mesecev 29,99EURna mesec 29,99 EUR

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?