Oranžni Start

Internet do 100/20 Mbit/s
Programska shema M

Oranžni Optimum

Internet do 500/100 Mbit/s
Programska shema L

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

T2 NET + MOBIL je namenjen aktivnim uporabnikom, ki prostega časa ne preživljajo pred televizijskimi ekrani. Paket je obogaten z zanesljivo internetno povezavo, ki vam omogoča brezskrbno brskanje po spletu in mobilnim paketom Oranžni Maxi. Storitve, ki jih izbrani paket že vključuje, so prikazane v informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite in uživate v družbi tehnologije prihodnosti že danes.

Internet

(Mbit/s)

V paket sta vključena hitrost interneta 500/100 Mbit/s ter brezžični internet. Hitrost interneta lahko tudi nadgradite do 1000/200 Mbit/s.
(V omrežju nacionalnega operaterja, tip WCA, WLA in OŠO, lahko omogočimo nadgradnjo do 1000/100 Mbit/s).

Telefonija

V paket je vključena mobilna telefonska številka v mobilnem paketu Oranžni Maxi, kjer imate na voljo neskončne pogovore, SMS- in MMS-sporočila ter prenos podatkov v T-2 omrežju.

Po želji lahko dodate še tri dodatne telefonske številke v poljubnem paketu.

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Horizont

Paket T2 NET+MOBIL vključuje 10 GB prostora v Horizontu. Po potrebi lahko zakupite dodaten prostor v oblaku, kjer lahko varno hranite svoje dokumente, fotografije, video posnetke ali glasbene vsebine.

Izberi velikost
Opombe

*Akcijska ugodnost ob naročilu paketa T2 NET + MOBIL velja za nove naročnike T-2 ob vezavi naročniškega razmerja za 6 mesecev. Popust na osnovno naročnino paketa velja za prvo leto obdobja vezave, po izteku navedenega obdobja pa se obračunava redna cena paketa po vsakokratnem veljavnem ceniku. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije ne bo mogoča oziroma v kolikor T-2 presodi, da gre pri koriščenju posebne ugodnosti za poskus zlorabe ugodnosti za nove naročnike (npr. prenos naročniškega razmerja na drugo osebo znotraj istega gospodinjstva). Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. 

Zakaj izbrati paket T2 NET+MOBIL?

T-2 prilagodljivi paketi so namenjeni uporabnikom, ki želijo nabor storitev prilagoditi svojim potrebam in željam. Vključujejo različne kombinacije storitev, kot so T-2 televizija, mobilni paketi in internet.

Prednost izbire T-2 paketov:

  • Vse storitve v enem računu
  • Širok nabor dodatnih storitev
  • Brezplačen priklop brez stroška priključnine
  • Prenos obstoječe telefonske številke
  • Izjemna tehnična podpora, na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu

T-2 paketi so popolnoma prilagojeni vašim zahtevam in potrebam, po želji pa jih lahko še dopolnite.

Paket T2 NET+MOBIL je primeren za tiste, ki ne preživljajo prostega časa pred televizijskimi zasloni, ampak potrebujejo stabilen in hiter internet ter neomejene klice in mobilni internet.

 

Pogosta vprašanja za paket T2 NET+MOBIL

Kaj naj izberem, če potrebujem tudi televizijo?

Paket T2 NET+MOBIL vključuje le telefonijo in internet, če potrebujete tudi televizijo, pa izberite prilagodljivi paket T4.

Kaj naj izberem, če potrebujem še dodatno telefonsko številko?

V paket T2 NET+MOBIL je vključena mobilna telefonska številka v paketu Oranžni Maxi, če pa potrebujete še dodatno mobilno ali stacionarno telefonsko številko, lahko izberete do 3 dodatne telefonske številke v paketu po izbiri.

Informativni izračun
  • Internet
  • Ostalo
    Horizont 10 GB
  • Telefonija
Akcijska cena paketa
19,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava 24 mesecev - T2 NET+MOBIL - popust 6 mesecev (cena 19,99€) 19,99EURna mesec 19,99 EUR

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?