T2 NET+MOBIL

Radi hitro brskate po spletu in potrebujete dober mobilni paket? Izberite Paket T2 net + mobil. Internet visokih hitrosti in odličen naročniški paket za mobilno naročnino.
Že od 28,49 EUR na mesec Redna cena: 37,99 EUR

Paket T2 NET + MOBIL vključuje internet s hitrostjo 50/10 Mbit/s (do 20/10 Mbit/s na xDSL) in naročnino na mobilni paket Brezčasni M, z neomejenimi pogovori SMS in MMS sporočili in 2 GB prenosa podatkov. Dodatno pa vam pripada 10 GB prostora v oblaku Horizont za shranjevanje vsebin.

 

Prilagodi si paket po svojih potrebah in željah

Internet

xDSL do 20/10 Mbit/s

  • 20 Mbit/s - 10 Mbit/s

  • Brezžični internet

Telefonija

1 Priključek X
Osnovno Veliko

Horizont

Cena1,00EURna mesec

Opombe

*Akcija -25 % za eno leto velja za nove naročnike T-2, in hkrati nove naročnike naročniškega razmerja za pakete T2, T3 ali T4 (z izjemo paketa T2 NET + MOBIL) ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za prvo leto po sklenitvi nove naročniške pogodbe in se mesečno obračuna kot 25 % popust na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa. V novo naročenih paketih se naročnikom količine enot, ki so vključene v novo naročeni paket, podvojijo za čas trajanja naročniškega razmerja. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Višje internetne hitrosti za nove naročnike T-2 in hkratne naročnike paketov T3 TERA, T4 GIGA in T4 TERA veljajo za obdobje 24 mesecev. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite T-2 spletno stran www.t-2.net, eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite brezplačno številko 064 064 064. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja.

Informativni izračun
  • Internet
  • Ostalo
    Horizont 10 GB
  • Telefonija
    Brezčasni M
Akcijska cena paketa
28,49EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - 12 mesecev 25% popusta na osnovno paketno ponudbo 28,49EURna mesec 37,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam