Oranžni Start

Internet do 50/20 Mbit/s
Programska shema M

Oranžni Diamant HBO

Internet do 750/150 Mbit/s
Programska shema XL HD

Oranžni Optimum predstavlja kombinacijo storitev po meri aktivne družine. Hiter internet kar do 300/50 Mbit/s (do 20/2 Mbit/s na xDSL) zagotavlja neomejeno brskanje po spletu, za večerno in jutranjo zabavo pa poskrbi več kot 170 programov v SD in HD ločljivosti.

Vključuje mobilni paket Oranžni Mini s 1.000 minutami pogovorov v vsa slovenska omrežja, 1.000 SMS in MMS sporočil in 1.000 MB podatkovnega prenosa. V paket je vključena stacionarna telefonska številka in 10 GB prostora v Horizontu.

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

Storitve, ki jih izbrani paket že vključuje, so prikazane v informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite in uživate v tehnologiji prihodnosti že danes.

Internet

(Mbit/s)

V paket je vključena hitrost 300/50 Mbit/s.

Televizija

Oranžni Optimum vključuje programsko shemo L. Nadgradnja ni možna.

Programsko shemo lahko dopolnite z dodatnimi programskimi paketi in funkcionalnostmi.

Telefonija

V paketu je vključena stacionarna številka in mobilni paket Oranžni Mini, ki ga po potrebi nadgradite. Dodate lahko tudi več telefonskih številk.

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Horizont

Oranžni Optimum vsebuje 10 GB postora v Horizontu. Po potrebi zakupite dodatni prostor.

Izberi velikost
Opombe

*Akcijska ugodnost ob naročilu paketa Oranžni Optimum velja za nove naročnike T-2 ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust na osnovno naročnino paketa velja za celotno obdobje vezave, po izteku navedenega obdobja pa se obračunava redna cena paketa po vsakokratnem veljavnem ceniku. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Navedene internetne hitrosti veljajo na optičnem omrežju T-2. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije ne bo mogoča. Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064.  Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. 

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 300/50 Mbit/s
 • Ostalo
  Horizont 10 GB
 • Telefonija
  Stacionarna telefonska številka
 • Televizija
  Dostop do TV funkcionalnosti
  Programska shema L
Akcijska cena paketa
29,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - Jesen 2021 - Oranžni Optimum 24 mesecev 29,99€ 29,99EURna mesec 29,99 EUR

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?