Oranžni Start

Internet do 100/20 Mbit/s
Programska shema M

Oranžni Diamant HBO

Internet do 1000/200 Mbit/s
Programska shema XL HD

Vse telekomunikacijske rešitve na enem mestu s paketom Oranžni Optimum

Paket Oranžni Optimum prinaša v vaš dom zabavo, udobje, brezskrbnost in velike prihranke! Ob dvoletni vezavi, boste zanj prvih 6 mesecev plačali le 19,99 € na mesec in uživali ob bliskovitem internetu, bogati TV shemi in vključeni mobilni telefoniji za brezskrbne pogovore z najbližjimi. Storitve, ki jih izbrani paket že vključuje, so prikazane v informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite in uživate v tehnologiji prihodnosti že danes.

Internet

(Mbit/s)

V paket sta vključena hitrost interneta 500/100 Mbit/s ter brezžični internet. Hitrost interneta lahko tudi nadgradite do 1000/200 Mbit/s.
(V omrežju nacionalnega operaterja, tip WCA, WLA, OŠO, lahko omogočimo nadgradnjo do 1000/100 Mbit/s).

Televizija

Oranžni Optimum vključuje programsko shemo L z več kot 180 TV-programi, od tega kar 52 programi v HD ločljivosti, in dostopom do TV-funkcionalnosti (Avditorij, Videoteka, snemalnik, spored). Vključuje tudi več kot 130 radijskih programov.

Paket prav tako vključuje dostop do aplikacije T-2 tv2go Mini, s katero lahko kjerkoli in kadarkoli spremljate TV-program na telefonu, tablici ali računalniku.

Nadgradnja programske sheme ni možna, lahko pa jo po želji dopolnite z dodatnimi programskimi paketi in funkcionalnostmi

Telefonija

V paket Oranžni Optimum sta vključeni:

 •     stacionarna telefonska številka,
 •     mobilna telefonska številka v mobilnem paketu Oranžni Mini. ∞ minut, ∞ SMS- ali MMS-sporočil v druga slovenska omrežja in 5 GB prenosa podatkov v EU. Mobilni paket lahko po potrebi tudi nadgradite.

Po želji lahko dodate še dve telefonski številki v poljubnem paketu.

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Horizont

Paket Oranžni Optimum vključuje 10 GB prostora v Horizontu. Po potrebi lahko zakupite dodaten prostor v oblaku, kjer lahko varno hranite svoje dokumente, fotografije, video posnetke ali glasbene vsebine.

Izberi velikost
Opombe

*Akcijska ugodnost ob naročilu paketa Oranžni Optimum velja za nove naročnike T-2 ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust na osnovno naročnino paketa velja za obdobje 6 mesecev, po izteku navedenega obdobja pa se obračunava redna cena paketa po vsakokratnem veljavnem ceniku. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Navedene internetne hitrosti veljajo na optičnem omrežju T-2. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije ne bo mogoča oziroma v kolikor T-2 presodi, da gre pri koriščenju posebne ugodnosti za poskus zlorabe ugodnosti za nove naročnike (npr. prenos naročniškega razmerja na drugo osebo znotraj istega gospodinjstva). Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. 

Zakaj izbrati paket Oranžni Optimum?

T-2 paketi so oblikovani z mislijo na uporabnika – prav vsak med njimi lahko najde paket, ki vključuje točno tiste storitve, ki jih potrebuje v vsakodnevnem življenju za delo in zabavo. Paket lahko oblikujete po svojih željah in tako nehati plačevati storitve, ki jih ne uporabljate!

   Prednost izbire T-2 paketov:

 • Vse storitve v enem računu
 • Širok nabor dodatnih storitev
 • Brezplačen priklop brez stroška priključnine
 • Prenos obstoječe telefonske številke
 • Izjemna tehnična podpora, na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu

Oranžni T-2 paketi so oblikovani po velikosti in vam omogočajo prav toliko, kolikor potrebujete.

Paket T-2 Oranžni Optimum je primeren za aktivne posameznike ali družine, ki dneve posvetijo drugim aktivnostim, zvečer pa se rade sprostijo doma ob ogledu najljubšega filma – v paketu Oranžni Optimum je zato na voljo brezžični internet in televizija z več kot 180 TV-programi za vse okuse.

Pogosta vprašanja za paket Oranžni Optimum

Katere TV-programe vključuje programska shema v paketu Oranžni Optimum?

Paket Oranžni Optimum vključuje programsko shemo L z več kot 180 programi, od tega 52 programi v HD. Kateri TV-programi so vključeni v programsko shemo L, si lahko ogledate v Primerjalniku programskih shem, seveda pa jo lahko v paketu Oranžni Optimum dopolnite tudi z dodatnimi programskimi paketi in funkcionalnostmi.

Ali so za nakup dodatnih programskih paketov na voljo popusti?

Vsak dodatni programski paket se zaračuna po ceniku. Člani kluba si lahko ceno izbranega paketa znižajo z unovčenjem točk za popust.

Kaj naj izberem, če potrebujem hitrejši internet?

Paket Oranžni Optimum lahko po želji dopolnite, če pa potrebujete večjo programsko shemo in hitrejši internet, lahko izberete Oranžni Diamant HBO

Ali paket vključuje telefonske številke za vse družinske člane?

V paket Oranžni Optimum sta vključeni ena stacionarna telefonska številka ter ena mobilna telefonska številka v paketu Oranžni Mini, ki vam omogoča  minut, ∞ SMS- ali MMS-sporočil v druga slovenska omrežja in 5 GB prenosa podatkov v EU. Paket pa lahko nadgradite še z dvema dodatnima telefonskima številkama s paketom po izbiri.

Informativni izračun
 • Internet
 • Ostalo
  Horizont 10 GB
 • Telefonija
  Stacionarna telefonska številka
 • Televizija
  Dostop do TV funkcionalnosti
  Programska shema L
Akcijska cena paketa
19,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava 24 mesecev - Oranžni Optimum - popust 6 mesecev (cena 19,99€) 19,99EURna mesec 19,99 EUR

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?