Oranžni Start

Internet do 10/10 Mbit/s
Programska shema M

Oranžni Diamant HBO

Internet do 500/100 Mbit/s
Programska shema XL HD

Oranžni Optimum predstavlja kombinacijo storitev po meri aktivne družine. Hiter internet (do 20/2 Mbit/s na xDSL) zagotavlja neomejeno brskanje po spletu, za večerno in jutranjo zabavo pa poskrbi več kot 180 programov v SD in HD ločljivosti. Vključuje mobilni paket Oranžni Mini s 1.000 minutami pogovorov v vsa slovenska omrežja, 1.000 SMS in MMS sporočil in 1.000 MB podatkovnega prenosa. V paket je vključena stacionarna telefonska številka in 10 GB prostora v Horizontu.Horizont je vaš oblak za shranjevanje dokumentov, slik in video posnetkov, ki jih lahko kadarkoli prikažete kar na domači televiziji. Zaščiten je z uporabniškim imenom in geslom, saj naročniki lahko urejate nastavitve, naročite ali odjavite dodatne T-2 storitve, spremljate porabo telefonije, preverite račune in dostopate do elektronske pošte.

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

Storitve, ki jih izbrani paket že vključuje, so prikazane v informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite in uživate v tehnologiji prihodnosti že danes.

Internet

(Mbit/s)

V paket je vključena hitrost 100/10 Mbit/s.

Televizija

Oranžni Optimum vključuje programsko shemo L. Nadgradnja ni možna.

Programsko shemo lahko dopolnite z dodatnimi programskimi paketi in funkcionalnostmi.

Telefonija

V paketu je vključena stacionarna številka in mobilni paket Oranžni Mini, ki ga po potrebi nadgradite. Dodate lahko tudi več telefonskih številk.

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Horizont

Oranžni Optimum vsebuje 10 GB postora v Horizontu. Po potrebi zakupite dodatni prostor.

Izberi velikost
Opombe

*Akcijska ugodnost ob naročilu paketa Oranžni Optimum velja za nove naročnike T-2 ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za dve leti (celo obdobje vezave). Popust velja za nove naročnike paketa, ki pred pričetkom koriščenja te akcije nimajo sklenjenega veljavnega aneksa za vezavo za katerega od drugih paketov iz paketne ponudbe T-2. Akcija velja do preklica. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje nas obiščite v eni izmed naših poslovalnic ali pokličite telefonsko številko 064 064 064. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do tiskarskih napak in sprememb ponudbe. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

Pickbox NOW: Akcijska cena velja za nove naročnike videoteke PICKBOX NOW, ki pred pričetkom te akcije nimajo sklenjenega veljavnega naročniškega razmerja za videoteko PICKBOX NOW ter imajo hkrati sklenjeno naročniško razmerje za paket Oranžni start in Oranžni optimum. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Spremljanje programov v formatu visoke ločljivosti je omogočeno le ob naročenem HDTV vmesniku in ob predpostavki doseganja ustreznih tehničnih parametrov (fizične omejitve linije). Programske sheme oz. pakete iz ponudbe T-2 je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite T-2 spletno stran www.t-2.net, eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite brezplačno številko 064 064 064. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja.

Informativni izračun
  • Internet
    FTTH do 100/10 Mbit/s
  • Ostalo
    Horizont 10 GB
  • Telefonija
    Stacionarna telefonska številka
  • Televizija
Akcijska cena paketa
39,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - Oranžni Optimum posebna akcijska cena 24 mesecev 39,99EURna mesec 39,99 EUR

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?