Oranžni Diamant HBO

Kako združiti odlično filmsko ponudbo in vrhunske telekomunikacijske storitve? Izberite Oranžni diamant HBO.
Že od 39,99 EUR na mesec Redna cena: 66,99 EUR

Oranžni diamant HBO vključuje internet hitrosti do 500/100 Mbit/s na optiki (40/20 Mbit/s na xDSL), največjo XL HD programsko shemo in dodatni programski paket HBO Premium, TV časovne funkcije, stacionarno telefonsko številko z brezplačnimi klici v vsa slovenska omrežja in mobilno naročnino na paket Brezčasni M, ki vključuje neomejene klice v vsa slovenska omrežja in kar 10 GB podatkovnega prenosa.

Zdaj po akcijski ceni: eno leto le 39,99 EUR/mesec (ob 24 mesečni vezavi, redna cena 66,99 EUR).

Od 1.3.2018 do 30.6.2018 bomo od vsakega prodanega paketa Oranžni diamant in Oranžni diamant HBO namenili 1 EUR za nakup reševalnega motorja, sami pa bomo dodali še 2 dodatna EUR. Do končnega zneska bodo pomagali tudi naši sponzorji, donatorji in poslovni partnerji.

*Z nakupom paketa Oranžni diamant HBO naročnik donira 1 EUR za nakup reševalnega motorja. Pogoji donacije za projekt »Reševalni motor« so objavljeni na spletni strani  www.t-2.net.

Internet

 • FTTH do 500/100 Mbit/s

 • Brezžični internet

Televizija

shema XL HD 230+ programov X
Osnovno Veliko
 • Programska shema XL HD

  Paket XL HD združuje več kot 230 TV programov v standardni in HD ločljivosti. S svojo raznolikostjo navduši še tako zahtevne gledalce. Paket XL HD med drugim vsebuje 15 športnih, 10 filmskih, 10 otroških programov, 20 dokumentarnih programov, 25 nacionalnih oz. regionalnih programov in tudi program za odrasle.

 • TV časovne funkcije

  Časovni zamik 168 ur

 • HBO Premium

  5 TV programov: HBO 1, HBO 2, HBO 3, Cinemax 1 in Cinemax2. Za tiste, ki vedo, kaj želijo gledati, pa dostop do videoteke s serijami in odličnimi filmi.

 • tv2go

  Izberite mobilno televizijo in imejte TV vsebine vedno s seboj. Na vašem pametnem telefonu, tablici ali računalniku. 70+ TV programov in možnost časovnega zamika.

 • Dostop do TV funkcionalnosti

  Paket omogoča uporabo številnih TV funkcionalnosti– spored, snemalnik, Avditorij, dostop do T-2 Videoteke. Prav tako že vključuje 130+ radijskih programov

 • TV vmesnik

  Vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD).

Prikaži vse

Telefonija

2 Priključka X
Osnovno Veliko

Brezčasna stacionarna telefonija

Telefonski priključek z brezplačnimi klici v vsa slovenska stacionarna in mobilna omrežja

Horizont

Cena1,00EURna mesec

Opombe

*Akcijska ugodnost ob naročilu paketa Oranžni diamant  HBO velja za nove naročnike T-2 ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Ugodnejša cena 39,99 EUR velja za prvo leto obdobja vezave. Akcijska cena velja za nove naročnike paketa, ki pred pričetkom koriščenja te akcije nimajo sklenjenega veljavnega aneksa za vezavo za katerega od drugih paketov iz paketne ponudbe T-2. Akcija velja do preklica. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje nas obiščite v eni izmed naših poslovalnic ali pokličite kontaktno telefonsko številko 064 064 064. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do tiskarskih napak in sprememb ponudbe. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Ob nakupu paketa Oranžni diamant kupec donira 1 EUR za nakup reševalnega motorja. Za vsak pridobljeni 1 EUR bo T-2 prispeval dodatna 2 EUR. Pogoji donacije za projekt »Reševalni motor« so objavljeni na spletni strani  www.t-2.net.

V primeru, da naročnik želi naročiti­ T-2 storitve preko zakupa širokopasovnega dostopa z bitnim tokom preko optične širokopasovne povezave nacionalnega operaterja je v osnovni paketni ponudbi vključena povezava s hitrostjo do 100/20 Mbit/s. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije pri naročilu ne bo mogoča.

 

 

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 500/100 Mbit/s
 • Ostalo
  Horizont 10 GB
 • Telefonija
  Stacionarna telefonska številka
  Brezčasni M
 • Televizija
  Programska shema XL HD
Akcijska cena paketa
39,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - Oranžni diamant/Oranžni diamant HBO 39,99EURna mesec 66,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam