Oranžni Optimum

Internet do 100/10 Mbit/s

Programska shema L

Oranžni Diamant

Internet do 500/100 Mbit/s
Programska shema XL HD

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

Storitve, ki jih izbrani paket že vključuje, so prikazane v informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite in uživate v tehnologiji prihodnosti že danes.

Internet

(Mbit/s)

Hitrost interneta lahko po potrebi nadgradite.

Televizija

Oranžni Diamant HBO vključuje programsko shemo XL HD.

V shemo je vključen tudi HBO Premium, dopolnite pa jo lahko z dodatnimi programskimi paketi in funkcionalnostmi.

Telefonija

V paketu je vključena stacionarna številka z neomejenimi pogovori v vsa slovenska omrežja in mobilni paket Brezčasni M, ki ga po potrebi nadgradite. Dodate lahko tudi več telefonskih številk.

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Horizont

Oranžni Diamant HBO vsebuje 10 GB postora v Horizontu. Po potrebi zakupite dodatni prostor.

Izberi velikost

Oranžni Diamant HBO je filmski paket z največ vsebine za celo družino. Poleg ultra hitrega interneta je v paketu združenih več kot 230 programov v SD, HD in 4K ločljivosti. Dodatna programska shema HBO PremiumJe dodatni programski paket, ki vsebuje najboljše filme, serije, risanke in dokumentarne oddaje produkcijske hiše HBO. Vsebuje 10 programov v SD in HD ločljivosti, videoteko in aplikacijo HBO GO, preko katere vsebine spremljate na vseh vaših napravah. Vsebina se predvaja 24 ur na dan, zato so vse ključne HBO originalne serije dostopne istočasno z ameriško premiero. zadovolji tudi najbolj napredne gledalce televizije. Vsebine lahko v časovnem zamikuVsebine si s časovnim zamikom lahko ogledate do 7 dni nazaj. Predvajanje lahko ustavite in spet nadaljujete z ogledom, ali se poljubno premikate naprej in nazaj. Oglasne bloke lahko preskočite s 5 minutnim preskokom oglasov ali s pomočjo video traku. Tipka nazaj vam omogoča ogled vsebine od začetka, tudi če vsebino gledate v živo. Oddajo lahko kadarkoli ustavite in jo do konca pogledate na katerikoli drugi napravi. gledate kadarkoli in na vseh vaših napravah. Klici na stacionarni telefoniji so neomejeni, mobilni paket Brezčasni L pa nudi neskončne pogovore, SMS in MMS sporočila ter prenos podatkov. V paket je vključenih 10 GB prostora v Horizontu.Horizont je vaš oblak za shranjevanje dokumentov, slik in video posnetkov, ki jih lahko kadarkoli prikažete kar na domači televiziji. Zaščiten je z uporabniškim imenom in geslom, saj naročniki lahko urejate nastavitve, naročite ali odjavite dodatne T-2 storitve, spremljate porabo telefonije, preverite račune in dostopate do elektronske pošte.

Opombe

*Akcijska ugodnost ob naročilu paketa Oranžni diamant, Oranžni optimum in Oranžni start velja za nove naročnike T-2 ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Ugodnejša cena (39,99 EUR, 37,49 EUR oz. 26,99 EUR) velja za prvo leto obdobja vezave. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.  Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Navedene internetne hitrosti veljajo samo na optičnem omrežju T-2. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije pri naročilu ne bo mogoča. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje nas obiščite v eni izmed naših poslovalnic ali pokličite telefonsko številko 064 064 064.  Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do tiskarskih napak in sprememb ponudbe. Akcija velja do preklica.

1Programski paket po lastni izbiri se izbira med Pickbox, Grand Slam X, Venus X, Amor X, Yugo 55+, Pink ali BOX TV.  V primeru naročila na Oranžni diamant HBO je v paketu vključen programski paket HBO Premium.

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 500/100 Mbit/s
 • Ostalo
  Horizont 10 GB
 • Telefonija
  Stacionarna telefonska številka
  Brezčasni L
 • Televizija
  Programska shema XL HD
Akcijska cena paketa
39,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - 12 mesecev Oranžni diamant po akcijski ceni 39,99EURna mesec 66,99 EUR

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?