Oranžni Diamant HBO

Kako združiti odlično filmsko ponudbo in vrhunske telekomunikacijske storitve? Izberite Oranžni diamant HBO.
Že od 57,99 EUR na mesec Redna cena: 64,99 EUR

Oranžni diamant HBO vključuje internet hitrosti do 300/50 Mbit/s na optiki (40/20 Mbit/s na xDSL), največjo XL HD programsko shemo in dodatni programski paket HBO, TV časovne funkcije, stacionarno telefonsko številko z brezplačnimi klici v vsa slovenska omrežja in mobilno naročnino na paket Brezčasni M, ki vključuje neomejene klice v vsa slovenska omrežja in 2 GB podatkovnega prenosa.

Zdaj po akcijski ceni: eno leto le 57,99 EUR/mesec (ob 24 mesečni vezavi, redna cena 64,99 EUR).

Internet

 • FTTH do 300/50 Mbit/s

 • Brezžični internet

Televizija

shema XL HD 230+ programov X
Osnovno Veliko
 • Programska shema XL HD

  Paket XL HD združuje več kot 230 TV programov v standardni in HD ločljivosti. S svojo raznolikostjo navduši še tako zahtevne gledalce. Paket XL HD med drugim vsebuje 15 športnih, 10 filmskih, 10 otroških programov, 20 dokumentarnih programov, 25 nacionalnih oz. regionalnih programov in tudi program za odrasle.

 • TV časovne funkcije

  Časovni zamik 72 ur

 • HBO On Demand

  5 TV programov: HBO 1, HBO 2, HBO 3, Cinemax 1 in Cinemax2. Za tiste, ki vedo, kaj želijo gledati, pa dostop do videoteke s serijami in odličnimi filmi.

 • tv2go

  Izberite mobilno televizijo in imejte TV vsebine vedno s seboj. Na vašem pametnem telefonu, tablici ali računalniku. 70+ TV programov in možnost časovnega zamika.

 • Dostop do TV funkcionalnosti

  Paket omogoča uporabo številnih TV funkcionalnosti– spored, snemalnik, Avditorij, dostop do T-2 Videoteke. Prav tako že vključuje 130+ radijskih programov

 • TV vmesnik

  Vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD).

Prikaži vse

Telefonija

2 Priključka X
Osnovno Veliko

Brezčasna stacionarna telefonija

Telefonski priključek z brezplačnimi klici v vsa slovenska stacionarna in mobilna omrežja

Horizont

Cena1,00EURna mesec

Opombe

*Akcija - 25 % za dve leti velja za nove naročnike T-2, ki sklenejo naročniško razmerje za nove pakete T2, T3 ali T4 (z izjemo paketa T2 NET + MOBIL) ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za prvi dve leti po sklenitvi nove naročniške pogodbe in se mesečno obračuna kot 25 % popust na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije pri­ naročilu ne bo mogoča. V novo naročenih paketih se naročnikom količine enot, ki so vključene v novo naročeni paket, podvojijo za čas trajanja naročniškega razmerja, sklenjenega pod pogoji akcije -25 % za dve leti. Akcija velja do preklica. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

 

Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2­ ali pokličite brezplačno številko 080 64 64. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na Splošni pogoji podjetja. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti.

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 300/50 Mbit/s
 • Ostalo
  Horizont 10 GB
 • Telefonija
  Stacionarna telefonska številka
  Brezčasni M
 • Televizija
  Programska shema XL HD
Akcijska cena paketa
57,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - Oranžni diamant 12 mesecev 57,99€ 57,99EURna mesec 64,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam