T2 TV+TEL

Odlična kombinacija telefona in televizije za vse, ki ste radi pogosto v stiku s svojimi prijatelji in družino po telefonu, v prostem času pa uživate ob dobrem filmu ali nadaljevanki.
Že od 17,99 EUR na mesec Redna cena: 23,99 EUR

Paket T2 TV+TEL združuje naročnino na stacionarno ali mobilno telefonijo in televizijo T-2. Izberete lahko, ali želite uporabljati mobilni ali stacionarni telefon, vsi klici znotraj mobilnega in stacionarnega omrežja T-2 pa so brezplačni. Paket že vključuje 130+ radijskih programov in TV funkcionalnosti (spored, Avditorij, Videoteka). Dopolnite pa ga lahko z naročilom programske sheme po vašem izboru.

 

Za nove naročnike: akcija dve leti, 25 odstotkov popusta!

 

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

 

Storitve, ki jih že vključuje izbrani paket, so prikazane v Informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite, da bo sreča popolna in paket ravno pravi.

 

Televizija

Izberite programsko shemo po vaši meri X
Osnovno Veliko
  • Dostop do TV funkcionalnosti

    Paket omogoča uporabo številnih TV funkcionalnosti– spored, snemalnik, Avditorij, dostop do T-2 Videoteke. Prav tako že vključuje 130+ radijskih programov

  • TV vmesnik

    Vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD).

Prikaži vse

Telefonija

1 Priključek X
Osnovno Veliko

Opombe

*Akcija - 25 % za dve leti velja za nove naročnike T-2, ki sklenejo naročniško razmerje za nove pakete T2, T3 ali T4 (z izjemo paketa T2 NET + MOBIL) ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za prvi dve leti po sklenitvi nove naročniške pogodbe in se mesečno obračuna kot 25 % popust na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije pri­ naročilu ne bo mogoča. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2­ ali pokličite brezplačno številko 080 64 64. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti.

Informativni izračun
  • Telefonija
    ­Osnovni mobilni paket XS
  • Televizija
Akcijska cena paketa
17,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - 24 mesecev 25% popusta 17,99EURna mesec 23,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam