T2 TV+TEL

Odlična kombinacija telefona in televizije za vse, ki ste radi pogosto v stiku s svojimi prijatelji in družino po telefonu, v prostem času pa uživate ob dobrem filmu ali nadaljevanki.
Že od 16,49 EUR na mesec Redna cena: 21,99 EUR

Paket T2 TV+TEL združuje naročnino na stacionarno ali mobilno telefoijo in televizijo T-2. Izberete lahko, ali želite uporabljati mobilni ali stacionarni telefon, vsi klici znotraj mobilnega in stacionarnega omrežja T-2 pa so brezplačni. Paket vključuje osnovni TV programski paket S, ki ponuja 50 slovenskih TV programov, po želji pa ga lahko razširite.

 

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

 

Storitve, ki jih že vključuje izbrani paket, so prikazane v Informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite, da bo sreča popolna in paket ravno pravi.

 

Televizija

Paket S 55+ programov X
Osnovno Veliko
  • Programski paket S

    Naročnina na TV storitve s 50+ programi (tudi v HD).

  • TV vmesnik

    Vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD).

Prikaži vse

Telefonija

1 Priključek X
Osnovno Veliko

Opombe

*Akcija - 25 % za dve leti velja za nove naročnike T-2, ki sklenejo naročniško razmerje za nove pakete T2, T3 ali T4 (z izjemo paketa T2 NET + MOBIL) ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za prvi dve leti po sklenitvi nove naročniške pogodbe in se mesečno obračuna kot 25 % popust na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije pri­ naročilu ne bo mogoča. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2­ ali pokličite brezplačno številko 080 64 64. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti.

Informativni izračun
  • Telefonija
    Prva telefonska številka
  • Televizija
Akcijska cena paketa
16,49EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - 24 mesecev 25% popusta 16,49EURna mesec 21,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam