Oranžni Start

Internet do 100/20 Mbit/s
Programska shema M

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

Če jutranje novice raje preberete v časopisu kot na internetu, je T2 TV + TEL pravi paket za vas. Vsebuje priključek za televizijo z radijskimi programi, videoteko in bogato programsko shemo, ki si jo izberete sami. Paket ima vključeno tudi stacionarno telefonijo z brezplačnimi klici znotraj omrežja T-2. Storitve, ki jih izbrani paket že vključuje, so prikazane v informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite in uživate v tehnologiji prihodnosti že danes.

Televizija

Paket T2 TV+TEL vključuje dostop do TV funkcionalnosti (Avditorij, Videoteka, snemalnik, spored). Vključuje tudi več kot 130 radijskih programov.

Preverite programske sheme in jo izberite po svojem okusu, pri čemer jo lahko po želji še dopolnite z dodatnimi programskimi paketi in funkcionalnostmi.

Izberite programsko shemo. Dopolnite jo lahko z dodatnimi TV programskimi paketi in storitvami.

Telefonija

V paket je vključena stacionarna telefonska številka z brezplačnimi klici znotraj omrežja T-2.

Po želji pa lahko dodate še tri telefonske številke v poljubnem paketu.

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Opombe

*Akcijska ugodnost ob naročilu paketa T2 TV + TEL velja za nove naročnike T-2 ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust na osnovno naročnino paketa velja prvih 6 mesecev obdobja vezave, po izteku navedenega obdobja pa se obračunava redna cena paketa po vsakokratnem veljavnem ceniku. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije ne bo mogoča oziroma v kolikor T-2 presodi, da gre pri koriščenju posebne ugodnosti za poskus zlorabe ugodnosti za nove naročnike (npr. prenos naročniškega razmerja na drugo osebo znotraj istega gospodinjstva). Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. 

Zakaj izbrati paket T2 TV+TEL?

T-2 prilagodljivi paketi so namenjeni uporabnikom, ki želijo nabor storitev prilagoditi svojim potrebam in željam. Vključujejo različne kombinacije storitev, kot so T-2 televizija, mobilni paketi in internet.

Prednost izbire T-2 paketov:

 • Vse storitve v enem računu
 • Širok nabor dodatnih storitev
 • Brezplačen priklop brez stroška priključnine
 • Prenos obstoječe telefonske številke
 • Izjemna tehnična podpora, na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu

T-2 paketi so popolnoma prilagojeni vašim zahtevam in potrebam, po želji pa jih lahko še dopolnite.

Paket T2 TV+TEL je primeren za tiste, ki ne potrebujejo interneta, potrebujejo pa neomejene klice znotraj omrežja T-2 in digitalno televizijo s programsko shemo po izbiri.

Pogosta vprašanja za paket T2 TV+TEL

Katere TV-programe vključuje programska shema v paketu T2 TV+TEL?

Paket T2 TV+TEL vključuje dostop do TV-funkcionalnosti (Avditorij, Videoteka, snemalnih, spored) ter 130+ radijskih programov, pri čemer si lahko izberete programsko shemo po svojem okusu ali jo dopolnite z dodatnimi programskimi paketi in funkcionalnostmi.

Ali so za nakup dodatnih programskih paketov na voljo popusti?

Vsak dodatni programski paket se zaračuna po ceniku. Člani kluba si lahko ceno izbranega paketa znižajo z unovčenjem točk za popust.

Kaj naj izberem, če potrebujem tudi internet?

Paket T2 TV+TEL vključuje le telefonijo in televizijo, če potrebujete tudi hiter brezžični internet, pa izberite katerega od naslednjih prilagodljivih paketov: T2 NET+MOBIL ali T4.

Kaj naj izberem, če potrebujem tudi mobilno telefonsko številko?

V paket T2 TV+TEL je vključena stacionarna telefonska številka z neomejenimi klici v T-2 omrežje, če pa potrebujete tudi mobilno telefonsko številko, lahko izberete do 3 dodatne telefonske številke v paketu po izbiri.

Informativni izračun
 • Telefonija
  Stacionarna telefonska številka
 • Televizija
  Dostop do TV funkcionalnosti
Akcijska cena paketa
18,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava 24 mesecev - T2 TV+TEL - popust 6 mesecev (cena 18,99€) 18,99EURna mesec 18,99 EUR

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?