Oranžni diamant

Želite bogat paket za ugodno ceno? Za vas imamo Oranžni diamant. Za družine ali posameznike, ki želijo vse na enem mestu v enem paketu, za odlično ceno.
Že od 39,99 EUR na mesec Redna cena: 64,99 EUR

Oranžni diamant vključuje internet hitrosti do 300/50 Mbit/s na optiki (40/20 Mbit/s na xDSL), največjo XL HD programsko shemo z dodatnim programskim paketom po izbiri (Pink, Yugo, Pickbox, BOX TV, Grand Slam X, Venus X ali Amor X), TV časovne funkcije, stacionarno telefonsko številko z brezplačnimi klici v vsa slovenska omrežja in mobilno naročnino na mobilni paket Brezčasni M, ki vključuje neomejene klice v vsa slovenska omrežja in kar 10 GB podatkovnega prenosa.

Zdaj po akcijski ceni: eno leto le 39,99 EUR/mesec (ob 24 mesečni vezavi, redna cena 64,99 EUR).

 

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

 

Storitve, ki jih že vključuje izbrani paket, so prikazane v Informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite, da bo sreča popolna in paket ravno pravi.

Internet

 • FTTH do 300/50 Mbit/s

 • Brezžični internet

Televizija

shema XL HD 230+ programov X
Osnovno Veliko
 • Dodatni programski paket po izbiri naročnika (Pink, Yugo, BOX TV, Grand Slam X, Venus X ali Amor X)
 • Programska shema XL HD

  Paket XL HD združuje več kot 230 TV programov v standardni in HD ločljivosti. S svojo raznolikostjo navduši še tako zahtevne gledalce. Paket XL HD med drugim vsebuje 15 športnih, 10 filmskih, 10 otroških programov, 20 dokumentarnih programov, 25 nacionalnih oz. regionalnih programov in tudi program za odrasle.

 • TV časovne funkcije

  Časovni zamik 168 ur

 • tv2go

  Izberite mobilno televizijo in imejte TV vsebine vedno s seboj. Na vašem pametnem telefonu, tablici ali računalniku. 70+ TV programov in možnost časovnega zamika.

 • TV vmesnik

  Vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD).

Prikaži vse

Telefonija

2 Priključka X
Osnovno Veliko

Brezčasna stacionarna telefonija

Telefonski priključek z brezplačnimi klici v vsa slovenska stacionarna in mobilna omrežja

10 GB v Horizontu

Horizont

Cena1,00EURna mesec

Opombe

*Akcijska ugodnost ob naročilu paketa Oranžni diamant velja za obstoječe in nove naročnike T-2 ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Ugodnejša cena 39,99 EUR velja za prvo leto obdobja vezave. Akcijska cena velja za nove naročnike paketa, ki pred pričetkom koriščenja te akcije nimajo sklenjenega veljavnega aneksa za vezavo za katerega od drugih paketov iz paketne ponudbe T-2. Akcija velja do preklica. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje nas obiščite v eni izmed naših poslovalnic ali pokličite brezplačno telefonsko številko 064 064 064. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do tiskarskih napak in sprememb ponudbe. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

V primeru, da naročnik želi naročiti­ T-2 storitve preko zakupa širokopasovnega dostopa z bitnim tokom preko optične širokopasovne povezave nacionalnega operaterja je v osnovni paketni ponudbi vključena povezava s hitrostjo do 100/20 Mbit/s. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije pri naročilu ne bo mogoča.

 

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 300/50 Mbit/s
 • Ostalo
  Horizont 10 GB
 • Telefonija
  Stacionarna telefonska številka
  Brezčasni M
 • Televizija
  Programska shema XL HD
Akcijska cena paketa
39,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - Oranžni diamant 12 mesecev 39,99€ 39,99EURna mesec 64,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam