Oranžni Optimum

Internet do 300/50 Mbit/s
Programska shema L

Oranžni Diamant HBO

Internet do 750/150 Mbit/s
Programska shema XL HD

Oranžni Diamant je filmski paket z največ vsebine za celo družino. Poleg ultra hitrega interneta kar do 750/150 Mbit/s (do 40/20 Mbit/s na xDSL) z že vključenim Wi-Fi 6 je v paketu združenih več kot 190 programov v SD, HD in 4K ločljivosti. Dodatna programski TV paket, ki si ga lahko sami izberete zadovolji tudi najbolj napredne gledalce televizije. Vsebine lahko v časovnem zamikuVsebine si s časovnim zamikom lahko ogledate do 7 dni nazaj. Predvajanje lahko ustavite in spet nadaljujete z ogledom, ali se poljubno premikate naprej in nazaj. Oglasne bloke lahko preskočite s 5 minutnim preskokom oglasov ali s pomočjo video traku. Tipka nazaj vam omogoča ogled vsebine od začetka, tudi če vsebino gledate v živo. Oddajo lahko kadarkoli ustavite in jo do konca pogledate na katerikoli drugi napravi. gledate kadarkoli in na vseh vaših napravah.

Klici na stacionarni telefoniji so neomejeni, mobilni paket Oranžni Maxi pa nudi neskončne pogovore, SMS in MMS sporočila ter prenos podatkov. V paket je vključenih tudi 10 GB prostora v Horizontu.Horizont je vaš oblak za shranjevanje dokumentov, slik in video posnetkov, ki jih lahko kadarkoli prikažete kar na domači televiziji. Zaščiten je z uporabniškim imenom in geslom, saj naročniki lahko urejate nastavitve, naročite ali odjavite dodatne T-2 storitve, spremljate porabo telefonije, preverite račune in dostopate do elektronske pošte.

Prilagodite paket svojim potrebam

Storitve, ki jih izbrani paket že vključuje, so prikazane v informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite in uživate v tehnologiji prihodnosti že danes.

Internet

(Mbit/s)

Hitrost interneta lahko po potrebi nadgradite.

Televizija

Oranžni Diamant vključuje programsko shemo XL HD.

V shemo je vključen tudi dodatni programski paket po vaši izbiri, dopolnite jo lahko z ostalimi funkcionalnostmi.

Telefonija

V paketu je vključena stacionarna številka z neomejenimi pogovori v vsa slovenska omrežja in mobilni paket Oranžni Maxi. Dodate lahko tudi več telefonskih številk.

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Horizont

Oranžni Diamant vsebuje 10 GB postora v Horizontu. Po potrebi zakupite dodatni prostor.

Izberi velikost
Opombe

*Akcijska ugodnost ob naročilu paketa Oranžni Diamant velja za nove naročnike T-2 ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev Popust na osnovno naročnino paketa velja za celotno obdobje vezave, po izteku navedenega obdobja pa se obračunava redna cena paketa po vsakokratnem veljavnem ceniku. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Navedene internetne hitrosti veljajo na optičnem omrežju T-2. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije ne bo mogoča. Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064.  Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. 

1Programski paket po lastni izbiri se izbira med Pickbox, Grand Slam X, Venus X, Amor X, Yugo 55+, Pink ali BOX TV. 

Informativni izračun
 • Internet
 • Ostalo
  Horizont 10 GB
 • Telefonija
  Stacionarna telefonska številka
 • Televizija
  Dostop do TV funkcionalnosti
  Programska shema XL HD
Akcijska cena paketa
49,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - Jesen 2021 - Oranžni Diamant 24 mesecev 49,99€ 49,99EURna mesec 49,99 EUR

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?