Oranžni Optimum

Internet do 100/10 Mbit/s

Programska shema L

Oranžni Diamant HBO

Internet do 500/100 Mbit/s
Programska shema XL HD

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

Storitve, ki jih izbrani paket že vključuje, so prikazane v informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite in uživate v tehnologiji prihodnosti že danes.

Internet

(Mbit/s)

Hitrost interneta lahko po potrebi nadgradite.

Televizija

Oranžni Diamant vključuje programsko shemo XL HD.

V shemo je vključen tudi dodatni programski paket po vaši izbiri, dopolnite jo lahko z ostalimi funkcionalnostmi.

Telefonija

V paketu je vključena stacionarna številka z neomejenimi pogovori v vsa slovenska omrežja in mobilni paket Brezčasni M, ki ga po potrebi nadgradite. Dodate lahko tudi več telefonskih številk.

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Horizont

Oranžni Diamant vsebuje 10 GB postora v Horizontu. Po potrebi zakupite dodatni prostor.

Izberi velikost
Opombe

*Akcijska ugodnost ob naročilu paketa Oranžni diamant, Oranžni optimum in Oranžni start velja za nove naročnike T-2 ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Ugodnejša cena (39,99 EUR, 37,49 EUR oz. 26,99 EUR) velja za prvo leto obdobja vezave. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.  Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Navedene internetne hitrosti veljajo samo na optičnem omrežju T-2. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije pri naročilu ne bo mogoča. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje nas obiščite v eni izmed naših poslovalnic ali pokličite telefonsko številko 064 064 064.  Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do tiskarskih napak in sprememb ponudbe. Akcija velja do preklica.

1Programski paket po lastni izbiri se izbira med Pickbox, Grand Slam X, Venus X, Amor X, Yugo 55+, Pink ali BOX TV.  V primeru naročila na Oranžni diamant HBO je v paketu vključen programski paket HBO Premium.

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 500/100 Mbit/s
 • Ostalo
  Horizont 10 GB
 • Telefonija
  Stacionarna telefonska številka
  Brezčasni L
 • Televizija
  Programska shema XL HD
Akcijska cena paketa
39,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - 12 mesecev Oranžni diamant po akcijski ceni 39,99EURna mesec 66,99 EUR

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?