CineStar Premiere

Na CineStar Premiere vas čakajo najnovejše filmske uspešnice, priljubljene serije in najboljši filmi vseh časov – vsi s slovenskimi podnapisi.
Že od 5,99 EUR na mesec

O paketu CineStar Premiere

Naročniki televizije T-2 lahko izberete paket CineStar Premiere, ki vam prinaša obilico najnovejših filmov na dveh odličnih programih, ki smo jo sedaj obogatili še z videoteko Cinestar Premiere Plus. Filmske uspešnice lahko gledate na TV-ju že dobro leto po tem, ko so se začele predvajati v kinematografih.

Ogled paketa CineStar Premiere na drugih napravah

Paket CineStar Premiere lahko spremljate na domačem televizorju preko TV vmesnika ali na nameščeni TV aplikaciji T-2 TV. Ogled je možen tudi v kateremkoli internetnemu omrežju povsod v Sloveniji in EU na aplikaciji tv2go, ki deluje na vseh mobilnih napravah z nameščenim OS Android ali iOS ter na osebnih računalnikih. Na programih lahko uporabljate tudi 7-dnevni časovni zamik.

Najboljši filmi, serije in ekskluzivne TV premiere

Paket CineStar Premiere je sestavljen iz dveh programov: CineStar Premiere 1 in CineStar Premiere 2, ki sta najprestižnejša programa iz programske hiše CineStar TV in ponujata samo najboljše filme, serije ter ekskluzivne TV-premiere najnovejših kino uspešnic – vse seveda opremljene s slovenskimi podnapisi.

Paket vsebuje še videoteko CineStar Premiere Plus, v kateri so vrhunske vsebine na voljo vse dni v letu, ne glede na spored.

Na programih CineStar Premiere 1 in CineStar Premiere 2 najdete:

 • najboljše filme,
 • najnovejše hollywoodske uspešnice,
 • najbolj iskane naslove evropske kinematografije,
 • ekskluzivne posebne oddaje in
 • odlične svetovno priljubljene serije.

Videoteka Cinestar Premiere Plus

Cinestar Premiere Plus je vrhunska naročniška storitev videa na zahtevo, ki vam omogoča dostop do najboljših filmskih in televizijskih serij; od hollywoodskih in evropskih filmov, ekskluzivnih posebnih oddaj do sinhroniziranih animiranih filmov za najmlajše.

Kaj ponuja videoteka CineStar Premiere Plus:

 • najkvalitetnejše video vsebine ter največja izbira filmov in TV serij za vse generacije,
 • več kot 100 premier prvorazrednih filmskih vsebin in serij na leto, brez oglasov ali prekinitev,
 • vse video vsebine so vključene v naročnino paketa - brez doplačila za izposojo filma ali TV serije,
 • vsebine lahko gledate kadarkoli in kjerkoli,
 • vključene so možnosti zaustavitvepredvajanjaprevijanja naprej ali nazaj,
 • vsebine so dostopne v slovenščini, hrvaščini, srbščini, makedonščini in albanščini.

Ne zamudite premiere najboljših filmskih uspešnic

Na programih CineStar Premiere se predvajajo filmske premiere, ki so bile na voljo na velikih platnih pred pičlimi 12 do 16 meseci. Oba programa sta na voljo tudi s 7-dnevnim časovnim zamikom, zato ni strahu, da bi zamudili svoj najljubši film ali nadaljevanko.

Zakaj izbrati paket CineStar Premiere?

V programskem paketu CineStar Premiere boste dobili kar dva TV-programa z več kot 600 filmskih uspešnic, serij in dokumentarnih oddaj, vsak dan pa vas čakajo tudi nove super filmske premiere!

Spremljate jih lahko v 5.1 zvoku (prostorski zvok, ki poustvari učinek kinodvorane) in sliki visoke ločljivosti, medtem ko so nadaljevanke in filmi opremljeni tudi s slovenskimi podnapisi.

Seveda so programi CineStar Premiere povsem brez oglasov, zato bo vaš ogled nemoten.

Ustvarite si kino v udobju vaše dnevne sobe. Več kot 600 filmskih uspešnic in serij že za 800 T + 1,25 € na mesec.

Kaj lahko gledate na programih CineStar Premiere?

Programi CineStar Premiere vam ponujajo le najboljše iz sveta filma in televizije, kot na primer z oskarjem nagrajene filme, blockbuster filmske uspešnice, priljubljene svetovno znane nadaljevanke in serije, filme z znanimi igralci in številne druge vsebine.

Na sporedu programov CineStar Premiere lahko pričakujete premiere svetovnih kino uspešnic, priljubljenih serij in z oskarji nagrajenih filmov, kot so:

 • Gospodje (The Gentlemen): režiser Guy Ritchie v tem s kar tremi oskarji nagrajenem filmu združi zvezde Matthewa McConaugheyja, Charlieja Hunnama in Michelle Dockery. Ameriški priseljenec Micky Pearson je v Londonu ustvaril imperij marihuane, ko pa ga želi prodati, se sproži nepredvidljivo sosledje dogodkov.
 • 1917: z oskarji nagrajeni vojni spektakel nas bo popeljal v tragičen čas prve svetovne vojne. Sledi dvema vojakoma, ki morata dostaviti sporočilo, ki bo rešilo življenje 1600 vojakom. Ali jima bo uspelo pravočasno?
 • Čudo (Wonder): v tem navdihujočem filmu združita moči Julia Roberts in Owen Wilson kot starša fantka s posebnimi potrebami, ki mu želita omogočiti normalno življenje.
 • Prvič (After): film, posnet po svetovni knjižni uspešnici za najstnike, nas popelje v svet spletk, skrivnosti in prevar ameriških študentov.

Kako lahko naročim Cinestar Premiere?

Programski paket lahko naročite prek TV-vmesnika, na portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064, kjer smo dosegljivi 24 ur na dan, 7 dni v tednu, ali na e-poštnem naslovu info@t-2.net.

Paket CineStar Premiere lahko naročite tudi v sklopu paketa Oranžni Diamant.

Želite najprej preizkusiti paketl? Izkoristite točke v T-2 Klubu in si privoščite paket za le 800 T + 1,25 € za prve tri mesece.

Programi CineStar Premiere vam ponujajo le najboljše iz sveta filma in televizije, kot na primer z oskarjem nagrajene filme, blockbuster filmske uspešnice, priljubljene svetovno znane nadaljevanke in serije, filme z znanimi igralci in številne druge vsebine.

Pogosta vprašanja o paketu CineStar Premiere

Za koga sta primerna programa CineStar Premiere?

Programa Cinestar Premiere 1 in CineStar Premiere 2 sta primerna za vse, ki radi spremljate filmske uspešnice in odlične serije s slovenskimi podnapisi.

Kako se programski paket CineStar razlikuje od drugih streaming ponudb?

Vsebine na programih CineStar Premiere lahko spremljate z zamikom, omogočajo vam 5.1 zvok in HD ločljivost, vse vsebine pa imajo na voljo tudi slovenske podnapise, česar pri drugih streaming ponudbah ne najdete!

Kako lahko dobim programa CineStar Premiere?

Programa CineStar lahko naročite na portalu Horizont ali v sklopu paketa Oranžni Diamant, seveda pa nas lahko 24 ur na dan, 7 dni v tednu tudi pokličete na 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net!

Opombe

* Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Programske pakete je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?