Cinestar Premiere

Naročniki televizije T-2 lahko izberete paket CineStar Premiere, ki vam prinaša obilo najnovejših filmov. Uspešnice lahko gledate na TV le dobro leto po tem, ko so se začele predvajati v kinematografih.
5,99 € EUR na mesec
Paket CineStar Premiere je sestavljen iz dveh programov: CineStar Premiere 1 in CineStar Premiere 2, ki sta najprestižnejša programa iz programske hiše CineStar TV in ponujata samo najboljše filme, serije ter ekskluzivne TV-premiere najnovejših kino uspešnic – vse seveda opremljene s slovenskimi podnapisi!

Na programih CineStar Premiere 1 in CineStar Premiere 2 si lahko ogledate:

  • najboljše filme,
  • najnovejše hollywoodske uspešnice,
  • najbolj iskane naslove evropske kinematografije,
  • ekskluzivne posebne oddaje in
  • odlične svetovno priljubljene serije. 

Ne zamudite premier najboljših filmskih uspešnic!

Na programih CineStar Premiere se predvajajo filmske premiere, ki so bile na voljo na velikih platnih pred pičlimi 12 do 16 meseci
Oba programa sta na voljo tudi s 7-dnevnim časovnim zamikom, zato ni strahu, da bi zamudili svoj najljubši film ali nadaljevanko!

TV programa CineStar:

V programskem paketu CineStar Premiere boste dobili dva TV-programa v visoki ločljivosti:
  • CineStar TV Premiere 1 HD
  • CineStar TV Premiere 2 HD
Na teh programih boste našli več kot 600 najboljših filmov, serij in dokumentarnih oddaj, vsak dan pa vas čakajo tudi nove super filmske premiere!
Spremljate jih lahko v 5.1 zvoku (prostorski zvok, ki poustvari učinek kinodvorane) in sliki visoke ločljivosti, medtem ko so nadaljevanke in filmi opremljeni tudi s slovenskimi podnapisi.
Seveda so programi CineStar Premiere povsem brez oglasov, zato bo vaš ogled nemoten.
 

Kako lahko naročim Cinestar Premiere?

Programski paket lahko naročite prek TV-vmesnika, na portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064, kjer smo dosegljivi 24 ur na dan, 7 dni v tednu, ali na e-poštnem naslovu info@t-2.net.

Paket CineStar Premiere lahko naročite tudi v sklopu paketa Oranžni Diamant, pri čemer člani T-2 Kluba prejmejo še dodatne ugodnosti.

Najpogostejša vprašanja o CineStar Premiere

Kaj ponuja paket CineStar Premiere?

Na programih CineStar Premiere 1 in CineStar Premiere 2 se predvajajo filmske premiere, ki so bile na voljo na velikih platnih pred samo 12 do 16 meseci. Oba programa nudita ogled vsebin s 7-dnevnim časovnim zamikom in preko mobilne aplikacije T-2 tv2go.

Koliko stane paket CineStar Premiere?

TV programski paket CineStar Premiere lahko naročite za 5,99 EUR mesečno, člani T-2 Kluba pa lahko unovčite 800 točk in naslednje 3 mesece za programe plačujete le 1,25 EUR na mesec. Naročniki paketa Oranžni Diamant lahko CineStar Premiere izberete kot del svojega naročniškega paketa brez dodatnega plačila.

Kje lahko gledam programa CineStar Premiere?

Oba programa lahko spremljate preko domačega televizorja, mobilne aplikacije T-2 tv2go ali preko aplikacije za pametne televizorje T-2 TV.

Imate vprašanje?
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?