Cinestar Premiere

Naročniki televizije T-2 lahko izberete paket CineStar Premiere, ki vam prinaša obilo najnovejših filmov. Uspešnice lahko gledate na TV le dobro leto po tem, ko so se začele predvajati v kinematografih.
4,99 € EUR na mesec

CineStar Premiere so filmski programi, ki ponujajo izbor najboljših filmskih vsebin in nadaljevank, najboljše hollywoodske uspešnice, najboljše naslove evropske kinematografije, ekskluzivne posebne oddaje in odlične serije. Na programih se vrtijo premierni naslovi, ki so bili na voljo na velikih platnih pred pičlimi 12-16 meseci. Vsi programi so na voljo tudi v 7 dnevnem časovnem zamiku.

V marcu ne zamudite

TV programi:

  • CineStar TV Premiere 1 HD
  • CineStar TV Premiere 2 HD

Kako lahko naročim Cinestar Premiere?

Programski paket lahko naročite preko TV vmesnika, v portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

Imate vprašanje?
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?