CineStar Premiere

Na CineStar Premiere vas čakajo najnovejše filmske uspešnice, priljubljene serije in najboljši filmi vseh časov – vsi s slovenskimi podnapisi.
Že od 5,99 EUR na mesec

O paketu CineStar Premiere

Naročniki televizije T-2 lahko izberete paket CineStar Premiere, ki vam prinaša obilico najnovejših filmov na dveh odličnih programih, ki smo jo sedaj obogatili še z videoteko Cinestar Premiere Plus. Filmske uspešnice lahko gledate na TV-ju že dobro leto po tem, ko so se začele predvajati v kinematografih.

Ogled paketa CineStar Premiere na drugih napravah

Paket CineStar Premiere lahko spremljate na domačem televizorju preko TV vmesnika ali na nameščeni TV aplikaciji T-2 TV. Ogled je možen tudi v kateremkoli internetnemu omrežju povsod v Sloveniji in EU na aplikaciji tv2go, ki deluje na vseh mobilnih napravah z nameščenim OS Android ali iOS ter na osebnih računalnikih. Na programih lahko uporabljate tudi 7-dnevni časovni zamik.

Najboljši filmi, serije in ekskluzivne TV premiere

Paket CineStar Premiere je sestavljen iz dveh programov: CineStar Premiere 1 in CineStar Premiere 2, ki sta najprestižnejša programa iz programske hiše CineStar TV in ponujata samo najboljše filme, serije ter ekskluzivne TV-premiere najnovejših kino uspešnic – vse seveda opremljene s slovenskimi podnapisi.

Na programih CineStar Premiere 1 in CineStar Premiere 2 najdete:

 • najboljše filme,
 • najnovejše hollywoodske uspešnice,
 • najbolj iskane naslove evropske kinematografije,
 • ekskluzivne posebne oddaje in
 • odlične svetovno priljubljene serije.

Ne zamudite premiere najboljših filmskih uspešnic

Na programih CineStar Premiere se predvajajo filmske premiere, ki so bile na voljo na velikih platnih pred pičlimi 12 do 16 meseci. Oba programa sta na voljo tudi s 7-dnevnim časovnim zamikom, zato ni strahu, da bi zamudili svoj najljubši film ali nadaljevanko.

Zakaj izbrati paket CineStar Premiere?

V programskem paketu CineStar Premiere boste dobili kar dva TV-programa z več kot 600 filmskih uspešnic, serij in dokumentarnih oddaj, vsak dan pa vas čakajo tudi nove super filmske premiere!

Spremljate jih lahko v 5.1 zvoku (prostorski zvok, ki poustvari učinek kinodvorane) in sliki visoke ločljivosti, medtem ko so nadaljevanke in filmi opremljeni tudi s slovenskimi podnapisi.

Seveda so programi CineStar Premiere povsem brez oglasov, zato bo vaš ogled nemoten.

Ustvarite si kino v udobju vaše dnevne sobe. Več kot 600 filmskih uspešnic in serij že za 800 T + 1,25 € na mesec.

Kaj lahko gledate na programih CineStar Premiere?

Programi CineStar Premiere vam ponujajo le najboljše iz sveta filma in televizije, kot na primer z oskarjem nagrajene filme, blockbuster filmske uspešnice, priljubljene svetovno znane nadaljevanke in serije, filme z znanimi igralci in številne druge vsebine.

Na sporedu programov CineStar Premiere lahko pričakujete premiere svetovnih kino uspešnic, priljubljenih serij in z oskarji nagrajenih filmov, kot so:

 • Gospodje (The Gentlemen): režiser Guy Ritchie v tem s kar tremi oskarji nagrajenem filmu združi zvezde Matthewa McConaugheyja, Charlieja Hunnama in Michelle Dockery. Ameriški priseljenec Micky Pearson je v Londonu ustvaril imperij marihuane, ko pa ga želi prodati, se sproži nepredvidljivo sosledje dogodkov.
 • 1917: z oskarji nagrajeni vojni spektakel nas bo popeljal v tragičen čas prve svetovne vojne. Sledi dvema vojakoma, ki morata dostaviti sporočilo, ki bo rešilo življenje 1600 vojakom. Ali jima bo uspelo pravočasno?
 • Čudo (Wonder): v tem navdihujočem filmu združita moči Julia Roberts in Owen Wilson kot starša fantka s posebnimi potrebami, ki mu želita omogočiti normalno življenje.
 • Prvič (After): film, posnet po svetovni knjižni uspešnici za najstnike, nas popelje v svet spletk, skrivnosti in prevar ameriških študentov.

Spored CineStar Premiere

V septembru ne zamudite:

 • Padec lune (Moonfall): Skrivnostna sila vrže Luno iz orbite in jo pošlje naravnost v trk z življenjem, kot ga poznamo – naravnost v trk s planetom Zemlja. Samo nekoliko tednov pred napovedanim udarom z Zemljo, ko je svet v totalni paniki in na robu uničenja, je izvršna direktorica Nase in nekdanja astronavtka Jo Fowler (Halle Berry) prepričana, da ima ključ do rešitve. Žal pa sta edina, ki ji verjameta nekdanji astronavt Brian Harper (Patrick Wilson) in teoretik zarote K.C. Hauseman (John Bradley). Ti junaki se bodo podali na nemogočo misijo v vesolje, tam pa bodo odkrili, da naša Luna ni ravno to, kar smo mislili, da je.
 • Pes (Dog): Nekdanjemu vojaškemu čuvaju Briggsu je dodeljena skrb za vojaško izšolano psičko padlega vojaka. Njegova naloga je pripeljati psičko na drug konec države, da bi bila lahko prisotna na pogrebu svojega umrlega lastnika. Njuna pot ju prisili v prav posebno sobivanje, ki pa ni nič bolj enostavno zaradi nepredvidljivega obnašanja tega „kosmatega demona”. Vendar pa ravno te neverjetne situacija Briggsa potisnejo na rob svojih zmožnosti in ga spodbudijo, da ponovno razmisli o sebi in o svojem novem odnosu s pasjim sopotnikom.
 • Skrivna naloga hišnih ljubljenčkov (Pets United): Roger je potepuški pes, ki skrbi za zapuščene živali v mestu Robo City. Pomaga jim tako, da bogatim krade hrano in jo nosi manj bogatim in revnim živalim. Med eno izmed kraj spozna Belle, bogato in razvajeno mačko, s katero hitro zapade v klasičen pes-mačka prepir. Takrat pa se zgodi največja nevarnost – roboti zavzamejo Robo City, pri tem pa jim pomaga župan, ki želi izseliti in iz mesta pregnati vse ostale stanovalce. Roger in Belle med bežanjem pred roboti naletita na mnoge druge hišne ljubljenčke, katere so lastniki izgubili med begom, s tem pa spoznajo, da bodo morali pozabiti na svoje razlike in stati drug ob drugem, če bodo želeli preživeti.
 • Bosch (Bosch): Silvestrovo 2019. Medtem ko Los Angeles slavi, izbruhne v zgradbi v Vzhodnem Hollywoodu požar, v katerem umre več stanovalcev, vključno z desetletno deklico. Posumijo, da je požar podtaknjen, na prizorišče pride detektiv Harry Bosch, njegovega partnerja, detektiva Jerryja Edgarja, pa ni nikjer.
 • Vohun levjega srca (The Lion): Akcijska komedija z Danyjem Boonom, znanem po glavnih vlogah v komedijah Nemogoča družina in Stiskač! Film spremlja Romaina, psihologa, ki je navdušen nad svojim pacientom Leom Milanom, ki trdi, da je vrhunsko izurjen mednarodni vohun z vohunskim imenom Lev. Ko ugrabijo Romainovo zaročenko, tako kot je predvidel Lev, Romain dojame, da Lev edini ve, kaj se dogaja in je edini, ki bi znal najti in rešiti pogrešano žensko. Romain se mu ves obupan pridruži v neverjetnem pregonu po vsem Parizu, da bi rešil svojo drago Louise in mimogrede zaščitil Francosko centralno banko pred ropom stoletja. Romain ni več prepričan, ali je Leo oziroma Lev res tajni agent ali pa velik prevarant.
 • Še vedno verjamem (I Still Believe)Resnična zgodba, posneta po avtobiografiji z istim naslovom, sledi Campovi ljubezni do svoje prve žene, s katero se je kljub njeni smrtni bolezni poročil oktobra 2000. Na medenih tednih sta izvedela, da se je Mellisin rak razširil, nakar je februarja leta 2001 umrla. Film prikazuje Campova najstniška leta, njegov vzpon v svetu glasbe in na koncu tudi srečanje s svojo drugo ženo, Adrienne.še bolj poglobila v delo in osvojila drugo Nobelovo nagrado za svoja odkritja, ki so spremenila svet.

Kako lahko naročim Cinestar Premiere?

Programski paket lahko naročite prek TV-vmesnika, na portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064, kjer smo dosegljivi 24 ur na dan, 7 dni v tednu, ali na e-poštnem naslovu info@t-2.net.

Paket CineStar Premiere lahko naročite tudi v sklopu paketa Oranžni Diamant.

Želite najprej preizkusiti paketl? Izkoristite točke v T-2 Klubu in si privoščite paket za le 800 T + 1,25 € za prve tri mesece.

Programi CineStar Premiere vam ponujajo le najboljše iz sveta filma in televizije, kot na primer z oskarjem nagrajene filme, blockbuster filmske uspešnice, priljubljene svetovno znane nadaljevanke in serije, filme z znanimi igralci in številne druge vsebine.

Pogosta vprašanja o paketu CineStar Premiere

Za koga sta primerna programa CineStar Premiere?

Programa Cinestar Premiere 1 in CineStar Premiere 2 sta primerna za vse, ki radi spremljate filmske uspešnice in odlične serije s slovenskimi podnapisi.

Kako se programski paket CineStar razlikuje od drugih streaming ponudb?

Vsebine na programih CineStar Premiere lahko spremljate z zamikom, omogočajo vam 5.1 zvok in HD ločljivost, vse vsebine pa imajo na voljo tudi slovenske podnapise, česar pri drugih streaming ponudbah ne najdete!

Kako lahko dobim programa CineStar Premiere?

Programa CineStar lahko naročite na portalu Horizont ali v sklopu paketa Oranžni Diamant, seveda pa nas lahko 24 ur na dan, 7 dni v tednu tudi pokličete na 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net!

Opombe

* Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?