Voyo +

Kaj se je včeraj dogajalo v zakulisju resničnostnega šova? Kako se je končala nanizanka na POP TV? Ste razpoloženi za ogled akcijskega filma? Vse to lahko poiščete v spletni videoteki VOYO.
7,00 € EUR na mesec

Novi Voyo - popolnoma nova izkušnja

Izbiraj med več kot 5.000 urami TV-vsebin kjerkoli in kadarkoli, na vseh napravah. Domača produkcija 24 ur pred predvajanjem na TV, najbolj priljubljeni šovi, VOYO originalne serije, največ sinhroniziranih risank na enem mestu, ekskluzivni športni prenosi v živo, telenovele, filmske uspešnice in neodvisni filmi. S slovenskimi podnapisi, voditelji in komentatorji.

Z eno naročnino na vseh napravah

Z eno naročnino poveži do 5 pametnih naprav. Spremljaj priljubljene TV-vsebine na računalniku, pametnih telefonih, tablicah (iOS, Android) in pametnih televizorjih (LG, Philips,Samsung, Android TV).

Ogled za 7 dni nazaj

Vse zamujene TV-vsebine POP TV, Kanal A, KINO, BRIO in OTO spremljaj za 7 dni nazaj, brez oglasov.

Izkoristi 1 mesec brezplačno

Ob prvem naročilu storitve VOYO pri T-2 ti podarjamo prvi mesec brezplačno.

Kako naročim storitev VOYO na TV?

Programski paket lahko naročite preko TV vmesnika, v portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

Imate vprašanje?
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?