Voyo +

Kaj se je včeraj dogajalo v zakulisju resničnostnega šova? Kako se je končala nanizanka na POP TV? Ste razpoloženi za ogled akcijskega filma? Vse to lahko poiščete v spletni videoteki in televiziji VOYO.
7,00 € EUR na mesec

Bogata izbira vsebin

Prva slovenska spletna videoteka in televizija VOYO poskrbi, da vam ni nikoli dolgčas. 24 ur na dan ponuja svetovne filmske uspešnice in neodvisne filme, priljubljene domače in tuje serije, največ sinhroniziranih risank na enem mestu, hite domače produkcije, telenove ter ekskluzivne športne dogodke. Vse vsebine so v slovenščini oziroma imajo slovenske podnapise.

Resničnostni šovi

Na VOYO lahko spremljate aktualne resničnostne šove, ki jih predvaja POP TV, ekskluzivno si lahko ogledate tudi, kaj se dogaja v zakulisju.

TV programi

V živo in s 7-dnevnim časovnim zamikom lahko kjer koli in kadar koli spremljate tudi najbolj priljubljene TV programe POP TV, Kanal A, KINO, BRIO in OTO.

Na vseh napravah

Vsebine na VOYO si lahko ogledate na vseh napravah – televizorju, računalniku, pametnem telefonu ali tablici. Z eno naročnino na VOYO lahko dostopate do vsebin s petih naprav. 

ALFA MIKIĆ - zabavno poučna oddaja, vsak petek od 3.6.2016!

Igor Mikić - alfa samec, ki je sezul internet in družbena omrežja s spletnima oddajama Mikićevi fitnes sistemi in Mikić osvaja Slovenijo. Tokrat znova češe Slovenijo, in sicer z novo zabavno-poučno oddajo Alfa Mikić, ki si jo lahko gledalci vsak petek ekskluzivno ogledajo na VOYO.  Nč tazga. Menjali bomo gume, razbijali tabuje o spolnosti, mlade učili o bontonu in gospodinjskih opravilih ... Učili se bomo na zabaven način. Vedno brez dlake na jeziku, bo Mikić tudi v tokratnih oddajah z gosti debatiral o netipičnih stvareh. V nauk mladim o vrednotah in spretnostih, ki so včasih veljale za samoumevne, danes pa gredo v pozabo. To pa ja!

Kako naročim storitev VOYO?

VOYO lahko naročite po TV vmesniku, na portalu Horizont ali s klicem na brezplačno številko 080 64 64.

Programski paket, ki ni hkrati programski paket S, je mogoče naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije. Objavljene cene predstavljajo mesečno doplačilo k paketni ponudbi oziroma samostojni storitvi televizije, ki že vključuje ceno za programski paket S.

Preglejte ponudbo paketov
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam