Voyo +

Kaj se je včeraj dogajalo v zakulisju resničnostnega šova? Kako se je končala nanizanka na POP TV? Ste razpoloženi za ogled akcijskega filma? Vse to lahko poiščete v spletni videoteki VOYO.
7,00 € EUR na mesec

Bogata izbira vsebin

VOYO je najbolj priljubljena spletna videoteka z več kot 5000 TV-vsebinami v vsakem trenutku. Resničnostni šovi in oddaje, svetovne filmske uspešnice in neodvisni filmi, popularne domače in tuje serije, največ sinhroniziranih risank na enem mestu, telenovele ter ekskluzivni športni dogodki v živo. S slovenskimi podnapisi, voditelji in komentatorji.

Zamujeno

V 7 dnevnem zamiku lahko kjerkoli in kadarkoli spremljate tudi najbolj pribljubljene TV vsebine POP TV, Kanal A, KINO, BRIO in OTO.

Na vseh napravah

Priljubljene vsebine na zahtevo iz videoteke VOYO lahko spremljate na vašem TV komunikatorju, računalniku, prek VOYO aplikacije (v operacijskih sistemih iOS, Android, Android TV) in na pametnih televizorjih Samsung , Phillips in LG. Z eno naročnino na VOYO lahko povežete do 5 naprav.

Kako naročim storitev VOYO na TV?

VOYO lahko naročite po TV vmesniku, na portalu Horizont ali s klicem na brezplačno številko 064 064 064.

Programski paket je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije. Objavljene cene predstavljajo mesečno doplačilo k paketni ponudbi oziroma samostojni storitvi televizije.

Preglejte ponudbo paketov
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam