Voyo +

Kaj se je včeraj dogajalo v zakulisju resničnostnega šova? Kako se je končala nanizanka na POP TV? Ste razpoloženi za ogled akcijskega filma? Vse to lahko poiščete v spletni videoteki VOYO.
7,00 € EUR na mesec

Bogata izbira vsebin

VOYO je najbolj priljubljena spletna videoteka z več kot 5000 TV-vsebinami v vsakem trenutku. Resničnostni šovi in oddaje, svetovne filmske uspešnice in neodvisni filmi, popularne domače in tuje serije, največ sinhroniziranih risank na enem mestu, telenovele ter ekskluzivni športni dogodki v živo. S slovenskimi podnapisi, voditelji in komentatorji.

Zamujeno

V zamiku za 7 dni nazaj lahko kjer koli in kadar koli spremljate tudi najbolj pribljubljene TV-vsebine POP TV, Kanal A, KINO, BRIO in OTO.

Na vseh napravah

Priljubljene vsebine na zahtevo iz videoteke VOYO lahko spremljate na vašem TV-komunikatorju (set-up box-u), na računalniku, prek VOYO aplikacije (v operacijskih sistemih iOS, Android, Android TV) in na pametnih televizorjih Samsung , Phillips in LG. Z eno naročnino na VOYO lahko povežete do 5 naprav.

Kako naročim storitev VOYO na TV?

VOYO lahko naročite po TV vmesniku, na portalu Horizont ali s klicem na brezplačno številko 064 064 064.

Programski paket je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije. Objavljene cene predstavljajo mesečno doplačilo k paketni ponudbi oziroma samostojni storitvi televizije.

Preglejte ponudbo paketov
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam