Voyo +

Kaj se je včeraj dogajalo v zakulisju resničnostnega šova? Kako se je končala nanizanka na POP TV? Ste razpoloženi za ogled akcijskega filma? Vse to lahko poiščete v spletni videoteki VOYO.
7,00 € EUR na mesec

Bogata izbira vsebin

VOYO je najbolj priljubljen naročniški video na zahtevo z več kot 5000 TV-vsebinami v vsakem trenutku. Resničnostni šovi in oddaje, svetovne filmske uspešnice in neodvisni filmi, popularne domače in tuje serije, največ sinhroniziranih risank na enem mestu, telenovele ter ekskluzivni športni dogodki v živo. S slovenskimi podnapisi, voditelji in komentatorji.

Zamujeno

V meniju ZAMUJENO lahko kjerkoli in kadarkoli spremljate tudi najbolj priljubljene TV-vsebine POP TV, Kanal A, KINO, BRIO in OTO za 7 dni nazaj, brez oglasnih vsebin.

Na vseh napravah

Priljubljene VOYO vsebine na zahtevo lahko spremljate na vašem TV komunikatorju, računalniku, prek VOYO aplikacije (v operacijskih sistemih iOS, Android, Android TV) in na pametnih televizorjih Samsung , Phillips in LG. Z eno naročnino na VOYO lahko povežete do 5 naprav.

Kako naročim storitev VOYO na TV?

VOYO lahko naročite po TV vmesniku, na portalu Horizont ali s klicem na brezplačno številko 064 064 064.

Programski paket je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije. Objavljene cene predstavljajo mesečno doplačilo k paketni ponudbi oziroma samostojni storitvi televizije.

Preglejte ponudbo paketov
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?