Voyo +

Ste radi korak pred ostalimi in že danes izveste, kar se bo zgodilo šele jutri? Ste zamudili priljubljeno vsebino na POP TV, Kanalu A, BRIO, KINO ali OTO pa bi si jo želeli ponovno pogledati? Vas mika ogled filma ali serije po lastni izbiri in si želite popestriti vikende s športnimi prenosi v živo? Otroci sprašujejo po risankah? Vaša rešitev je VOYO.
7,00 € EUR na mesec

VOYO - dobrodošli v izbrani družbi! 

VOYO je najbolj priljubljen slovenski video na zahtevo. Izbirajte med več kot 9.000 urami najbolj priljubljenih šovov, VOYO originalnih serij, predpremier POP produkcije, sinhroniziranih risank, eksluzivnih športnih prenosov v živo in filmskih uspešnic. S slovenskimi podnapisi, voditelji in komentatorji.

Z eno naročnino na vseh napravah

Z eno naročnino poveži do 5 pametnih naprav. Spremljaj priljubljene TV-vsebine na računalniku, pametnih telefonih, tablicah (iOS, Android, Harmony OS) in pametnih televizorjih (LG, Philips,Samsung, Hisense, Android TV, Apple TV).

Ogled za 7 dni nazaj

Vse zamujene TV-vsebine POP TV, Kanal A, KINO, BRIO in OTO spremljaj za 7 dni nazaj, brez oglasov.

Kako naročim storitev VOYO na TV?

Programski paket lahko naročite preko TV vmesnika, v portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

Člani T-2 Kluba lahko naročite VOYO po znižani ceni. Unovčite 1125 točk in 3 mesece plačujte le 1,75 EUR mesečno.

Najpogostejša vprašanja o videoteki VOYO

Kaj ponuja VOYO?

Gledate lahko več kot 9.000 ur najbolj priljubljenih šovov, serij in predpremier POP produkcije. Najmlajši se bodo razveselili sinhroniziranih risank, ljubitelji športa pa lahko v živo spremljate eksluzivne športne prenose. Vsebine so v slovenskem jeziku ali pa so opremljene s slovenskimi podnapisi.

Koliko stane VOYO?

Paket VOYO lahko naročite za 7,00 EUR mesečno, člani T-2 Kluba pa lahko unovčite 1125 točk in naslednje 3 mesece za programe plačujete le 1,75 EUR na mesec. Naročniki paketa Oranžni Diamant lahko VOYO izberete tudi kot del svojega naročniškega paketa brez dodatnega plačila.

Na katerih napravah deluje VOYO?

Priljubljene TV vsebine lahko spremljate preko televizijskega vmesnika T-2, računalnika, pametnega telefona, tablice (iOS, Android, Harmony OS) in pametnih televizorjev (LG, Philips,Samsung, Hisense, Android TV, Apple TV). Z eno naročnino lahko povežete do 5 pametnih naprav.

Imate vprašanje?
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?