VOYO

Vstopite v svet filmov in serij. Dobrodošli v izbrani družbi!
Že od 7,99 EUR na mesec

O paketu VOYO

VOYO je najbolj priljubljen slovenski video na zahtevo. Vsak teden nove vsebine zagotavljajo pestrost in raznolikost in navdušijo še tako zahtevnega gledalca. Za vse, ki so radi korak pred ostalimi in želijo danes izvedeti kaj se bo zgodilo jutri je VOYO prava izbira. Domače šove in oddaje, ki bodo na sporedu na POP TV, si lahko ogledate že en dan pred televizijsko premiero. 

Ekskluzivni VOYO originali

Pod svojim okriljem je doslej zagotovil produkcijsko moč in izstrelitev številnih VOYO originalov, med njimi Ja, Chef!, Gospod Profesor, Vse punce mojga brata, Za hribom, Truplo, V dvoje in ostale. Staršem in osnovnošolcem pa je v pomoč in zabavo resnozabavna spletna učilnica 5KA, s katero bodo lažje, zabavneje ter hitreje dopolnjevali in utrjevali svoje učno znanje. 

Na VOYO boste našli:

  • Predpremiere priljubljenih POP TV šovov in oddaj,
  • TV-vsebine POP TV, KANAL A, KINO, BRIO in OTO v živo in za 7 dni nazaj,
  • izbrane športne prenose v živo,
  • VOYO originale,
  • vsebine na zahtevo brez oglasov, in s slovenskimi podnapisi.

Več kot 15.000 ur domačih in tujih serij, filmske uspešnice, športni prenosi in resničnostni šovi - 3 mesece že za 2000 T, brez doplačila.

Glejte na vseh napravah

Vsebine VOYO lahko spremljate na domačem televizorju preko TV vmesnika ali na nameščeni TV aplikaciji T-2 TV. Z eno naročnino lahko povežete do 5 pametnih naprav. Priljubljene TV-vsebine lahko spremljate na računalnikupametnih telefonihtablicah (iOS, Android, Harmony OS) in pametnih televizorjih (LG, Philips, Samsung, Hisense, Android TV, Apple TV).

Zakaj izbrati VOYO?

VOYO že leta navdušuje svoje občinstvo z originalnimi serijami, ki nastajajo pod okriljem slovenskih produkcijskih ekip in jih ustvarjajo priljubljena slovenska igralska imena. Trenutno je na voljo že več kot 15.000 ur vsebin, med drugim številne domače in tuje serije, resničnostni šovi, predpremiere POP TV oddaj, filmske uspešnice in neodvisni filmi, informativne oddaje, športni prenosi v živo, na voljo pa je tudi pestra izbira risank, sinhroniziranih v slovenščino. Vsebine lahko uporabniki tudi prenesejo na svojo mobilno napravo in jih gledajo kjerkoli ter kadarkoli, tudi brez internetne povezave. 

Kaj lahko gledate na VOYO?

Številni VOYO originali in predpremiere POP TV šovov, filmi, risanke in šport, tudi za najzahtevnejše gledalce. VOYO prinaša vsebine na zahtevo brez oglasov in s slovenskimi podnapisi. Vsebine lahko naložite tudi na svoj telefon ali tablico in spremljate brez internetne povezave.

  • Ja, Chef!: Chef Ljubomir Bohinc ponosno kraljuje na svojem kulinaričnem prestolu v znameniti prestižni restavraciji »Chateau de Philippe«. Pod seboj ima mnogo ljudi, ki morajo prenašati njegovo kraljevsko ekscentričnost. Upreti se mu upa le vodja restavracije Pika, za katero so moški samo nezaželena motnja, ter mladi kuhar Luka, ki pa mora še dokazati svojo kuharsko genialnost. Kljub številnim zapletom je kolektiv v kuhinji izredno vesela in zabavna družba, ki v najtežjih trenutkih vedno stopi skupaj, drug drugemu krije hrbet in se pod vodstvom Chefa zna soočiti z vsako, še tako neprijetno situacijo.
  • Gospod profesor: Gimnazijski profesor kemije in fizike Samo Demšar je izjemen pedagog in vedno na strani dijakov. Osebnostno je večni mladenič in po duši tudi sam še vedno najstnik, zato s tako lahkoto razume svoje učence. Velikokrat pa se znajde v težavah, ker je ženskam vsaj tako všeč, kot so one njemu. Sprva je videti, da bo izjema nova profesorica na gimnaziji, privlačna slovenistka Klavdija Jaklič, ki z velikim veseljem sodeluje pri Samovem reševanju najrazličnejših zagat, s katerimi se soočajo odraščajoči dijaki. V prvi epizodi s tem, da Samo po nesreči dijaku Roku razkrije, da sta ga starša posvojila.
  • Za hribom: Zahribovci tudi v 2. sezoni uživajo v svojem kotičku dolenjske pokrajine, kjer se jim vsak dan zgodi kaj novega. Ni jih veliko, a ravno prav, da so še lahko občina in imajo svojega župana. Prav župan Karel je nekakšna glava vasi, ki rešuje številne težave, če pa teh ni, jih že od nekod privleče. Tokrat se bo ukvarjal tudi s tem, kako povečati število prebivalcev, saj jim grozi, da jih bodo zaradi premalo prebivalcev združili s sosednjo občino. To pa nikakor ni edina težava, ki jih čaka.

Spletna učilnica 5KA

5KA na VOYO predstavlja 12 šolskih predmetov, z več kot 1100 video vsebinami, ki jih na razumljiv in zabaven način predstavlja 16 učiteljev. S 5KO bo učenje, dopolnjevanje in utrjevanje osnovnošolskega znanja lažje in hitrejše. Spletna učilnica 5KA je na voljo v aplikaciji VOYO.

Kako naročim storitev VOYO na TV?

Programski paket lahko naročite preko TV vmesnika, v portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

VOYO lahko izberete tudi v sklopu paketa Oranžni Diamant, člani T-2 Kluba pa lahko naročite VOYO po znižani ceni. Unovčite 1125 točk in 3 mesece plačujte le 1,75 EUR mesečno.

Glejte več kot 15.000 ur najbolj priljubljenih šovov, serij in predpremier POP produkcije. Unovčite 2000 T in glejte VOYO 3 mesece brez doplačil.

Pogosta vprašanja o videoteki VOYO

Kaj ponuja VOYO?

Gledate lahko več kot 15.000 ur najbolj priljubljenih šovov, serij in predpremier POP produkcije. Najmlajši se bodo razveselili sinhroniziranih risank, ljubitelji športa pa lahko v živo spremljate eksluzivne športne prenose. Vsebine so v slovenskem jeziku ali pa so opremljene s slovenskimi podnapisi.

Koliko stane VOYO?

Paket VOYO lahko naročite za 7,99 EUR mesečno, člani T-2 Kluba pa lahko unovčite 1125 točk in naslednje 3 mesece za programe plačujete le 1,75 EUR na mesec. Naročniki paketa Oranžni Diamant lahko VOYO izberete tudi kot del svojega naročniškega paketa brez dodatnega plačila.

Na katerih napravah deluje VOYO?

Priljubljene TV vsebine lahko spremljate preko televizijskega vmesnika T-2, računalnika, pametnega telefona, tablice (iOS, Android, Harmony OS) in pametnih televizorjev (LG, Philips,Samsung, Hisense, Android TV, Apple TV). Z eno naročnino lahko povežete do 5 pametnih naprav.

Kako povežem VOYO račun?

Svojo naročnino VOYO lahko povežete na strani https://voyo.si/operater in se prijavite z e-naslovom in geslom v aplikacijo VOYO.

Opombe

* Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

*Programske pakete je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije.

Postopek prijave v VOYO

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?