Prijava v VOYO

Pomoč pri prijavi VOYO na pametih napravah

Postopek prijave v VOYO

V spletnem brskalniku odprite voyo.si/operater in se prijavite v svoj VOYO uporabniški račun.

Če računa še nimate, si ga ustvarite. Vpišite svoj e-mail in določite geslo. Geslo je potrebno vpisati dvakrat.

Kliknite na dostop preko TV-operaterja.

S seznama operaterjev izberite T-2.

Vpišite svoje uporabniško ime ter geslo, ki ste ju vpisali ob registraciji.

Za ogled VOYO vsebin preko mobilnega telefona ali tablice iz trgovine za aplikacije prenesite aplikacijo VOYO. Odprite aplikacijo in vpišite podatke svojega uporabniškega računa za VOYO.

Z vpisom svojega elektronskega naslova in gesla ste se uspešno prijavili v VOYO. Povezano naročnino lahko uporabljate na T-2 TV in 5 različnih napravah, sočasno lahko gledate vsebine na dveh hkrati.

Želimo vam veliko zabave ob ogledu VOYO vsebin!

Vstopite v VOYO

 

VOYO lahko naročite tudi v T-2 Klubu

Več kot 15.000 ur najbolj priljubljenih šovov, serij in predpremier POP produkcije. Unovčite 2000 T in glejte VOYO 3 mesece brez doplačil.

Pogosta vprašanja o videoteki VOYO

Kaj ponuja VOYO?

Gledate lahko več kot 15.000 ur najbolj priljubljenih šovov, serij in predpremier POP produkcije. Najmlajši se bodo razveselili sinhroniziranih risank, ljubitelji športa pa lahko v živo spremljate eksluzivne športne prenose. Vsebine so v slovenskem jeziku ali pa so opremljene s slovenskimi podnapisi.

Koliko stane VOYO?

Paket VOYO lahko naročite za 7,99 EUR mesečno, člani T-2 Kluba pa lahko unovčite 1125 točk in naslednje 3 mesece za programe plačujete le 1,75 EUR na mesec. Naročniki paketa Oranžni Diamant lahko VOYO izberete tudi kot del svojega naročniškega paketa brez dodatnega plačila.

Na katerih napravah deluje VOYO?

Priljubljene TV vsebine lahko spremljate preko televizijskega vmesnika T-2, računalnika, pametnega telefona, tablice (iOS, Android, Harmony OS) in pametnih televizorjev (LG, Philips,Samsung, Hisense, Android TV, Apple TV). Z eno naročnino lahko povežete do 5 pametnih naprav.

Kako povežem VOYO račun?

Svojo naročnino VOYO lahko povežete na strani https://voyo.si/operater in se prijavite z e-naslovom in geslom v aplikacijo VOYO.

Naročite v T-2 klubuVeč o VOYO

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?