Pink

Programi Pink TV ponujajo zabavne oddaje, filme, narodno in popularno glasbo, resničnostne šove in druge vsebine v srbskem jeziku.
8,99 € EUR na mesec

Pink TV ponuja vsebine za vse starosti in okuse: Filmski TV programi s filmi in serijami, glasbeni TV programi za ljubitelje narodne in popularne glasbe ter zabavni TV programi Lifestyle z resničnostnimi šovi, vsebinami o modi in aktualnih trendih.

TV programi:

  • Filmski TV programi (Pink Film)
  • Glasbeni TV programi (Pink Ekstra, Pink Folk, Pink Hits, Pink Koncert, Pink’n’Roll.)
  • Zabavni TV programi Lifestyle (Pink Reality, Pink Zabava, Pink Serije)
  • Tuji nacionalni in komercialni TV programi (Pink Plus, Pink World)

Kako naročim paket Pink TV?

Programski paket lahko naročite preko TV vmesnika, v portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net. Paket Pink je lahko vaš tudi kot sestavni del paketa Oranžni Diamant.

Paket programov Pink lahko naročite tudi v T-2 Klubu in s zbranimi točkami znižate mesečno naročnino.

Naročite v T-2 klubu Imate vprašanje?
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?