Pink

Programi Pink TV ponujajo zabavne oddaje za otroke in starejše. Risanke, filmi, narodna in popularna glasba, resničnostni šovi in druge vsebine v srbskem jeziku.
7,99 € EUR na mesec

Naročniki T-2 televizije lahko dodatno izberete paket Pink TV in uživate v 11 televizijskih programih. Pink TV ponuja vsebine za vse starosti in okuse: Filmski TV programi s filmi in serijami, Otroški TV program z risankami in zabavnimi vsebinami za najmlajše, Glasbeni TV programi za ljubitelje narodne in popularne glasbe ter Zabavni TV programi Lifestyle z resničnostnimi šovi, vsebinami o modi in aktualnih trendih:

  • Filmski TV programi (Pink Family, Pink Film, Pink Movies)
  • Otroški TV programi (Pink Kids)
  • Glasbeni TV programi (Pink Ekstra, Pink Folk)
  • Zabavni TV programi Lifestyle (Pink Reality, Pink Zabava)
  • Tuji nacionalni in komercialni TV programi (Pink 2, Pink Plus, Pink World)
Želite izvedeti več

Kako naročim paket Pink TV?

Paket lahko naročite na portalu T-2 Horizont ali pokličete na brezplačno telefonsko številko 064 064 064.

Programski paket je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije. Objavljene cene predstavljajo mesečno doplačilo k paketni ponudbi oziroma samostojni storitvi televizije.

Paket Pink je lahko vaš tudi kot sestavni del paketa Oranžni Diamant.

Preglejte ponudbo paketov
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?