Pink

Programi Pink TV ponujajo zabavne oddaje, filme, narodno in popularno glasbo, resničnostne šove in druge vsebine v srbskem jeziku.
Že od 8,99 EUR na mesec

O paketu Pink

Priljubljen TV paket, ki ponuja odmevne vsebine z Balkana. Na zabavnih TV programih lahko spremljate aktualne resničnostne šove, vsebine o modi in najnovejše trende. Dodatno zabavo prinašajo oddaje s področja narodne in zabavne glasbe, rock glasbe ter prenosi koncertov največjih zvezd Balkana. Paket pa vključuje še programe s filmi in serijami lastne produkcije.

Pink TV - vsebine za vse starosti in okuse

Predstavljamo vam paket različno profiliranih kanalov, ki pokrivajo interese najrazličnejše publike. Aktualne informativne oddaje, koncerti priljubljenih regionalnih zvezd in playliste za cel dan in noč, izobraževalne oddaje, najbolj gledani zabavni formati, najboljši izbor filmov in serij, a tudi aktualni resničnostni programi – vse to je v paketu Pinkovih kanalov.

Na programih Pink boste našli:

 • Glasbeno - zabavne oddaje,
 • dosedanje sezone najbolj gledanih oddaj Pinkove zvezde in Pinkove zvezdice,
 • ostale oddaje s tekmovalno tematiko,
 • pogovorne oddaje,
 • humoristične serije lastne produkcije,
 • oddaje o slavnih in znanih osebah.

Glejte programe Pink na drugih napravah

Programe paketa Pink lahko spremljate na domačem televizorju preko TV vmesnika ali preko TV aplikacije T-2 TV. Vsebine lahko gledate na poti v kateremkoli internetnemu omrežju v Sloveniji in EU preko mobilne televizije T-2 tv2go. Zamujene vsebine pa si lahko ogledate s pomočjo 7-dnevnega časovnega zamika.

Pink TV programi:

 • Filmski program: Pink Film
 • Glasbeni programi: Pink Ekstra, Pink Folk, Pink Hits, Pink Koncert, Pink’n’Roll
 • Zabavni programi Lifestyle: Pink Reality, Pink Zabava, Pink Serije
 • Ostali programi: Pink Plus, Pink World

Ne zamudite priljubljenih Pink vsebin

Ko govorimo o pestri ponudbi vsebin, ki jih najdete na kanalih v okviru Pinkovega paketa, velja še posebej izpostaviti priljubljena dela jugoslovanske in srbske kinematografije, kot so serija Mešani zakon, Jugoslovenka, sitcom Ljubezen, navada, panika, Agencija SIS, Premier, soap opera Ljubezen in sovraštvo, Ponos Ratkajevih, Vila Maria, Navadni ljudje in Prizori iz zakonskega življenja. Gledalcem je na voljo več kot 150 filmov produkcijskih hiš Centar Film, Union Film ter ducat filmov, pri katerih je kot producent in koproducent sodelovala televizija Pink.

Zakaj izbrati paket Pink?

Pinkov paket kanalov ponuja bogato izbiro različno profiliranih kanalov za najširše občinstvo. Pinkovi kabelski kanali se lahko pohvalijo s pestrim celodnevnim programom, kjer vsak gledalec najde vsebine po svojem okusu.

Kaj lahko gledate na programih Pink?

Na sporedu programov Pink boste našli:

 • eno izmed najbolj priljubljenih glasbenih oddaj televizije Pink - Bravo Show
 • glasbeno - zabavni oddaji Stem 011 in VIP soba
 • tekmovalne šov oddaje kot so I have talent, Avdicija, Pelji me na zmenek, Social network, 12 veličastnih
 • pretekli sezoni najbolj gledanih glasbenih tekmovanj v regiji Pinkove zvezdice in Pinkove zvezdice
 • najbolj priljubljene pogovorne oddaje Televizije Pink Ami G Show, Magazin In, Da pridemo na ti, Vi sprašujete, 3XDa, Rada sam, Po moje, Pepelka, Dober večer Srbija
 • lifestyle oddajo Biljana za vas
 • najbolj gledani oddaje o slavnih Paparazzo lov, Premiera in Premiera - Weekend Special

Kako naročim paket Pink TV?

Programski paket lahko naročite preko TV vmesnika, v portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net. Paket Pink je lahko vaš tudi kot sestavni del paketa Oranžni Diamant.

Paket programov Pink lahko naročite tudi v T-2 Klubu in s zbranimi točkami znižate mesečno naročnino - 3 mesece že od 2,00 EUR mesečno + 1300 točk.

Naročite paket Pink T-2 Klubu in z zbranimi točkami znižate mesečno naročnino - 3 mesece že od 2,00 EUR mesečno + 1300 točk.

Najpogostejša vprašanja o paketu PINK

Kaj ponuja PINK?

Programi Pink TV ponujajo zabavne oddaje, filme, narodno in popularno glasbo, resničnostne šove in druge lifestyle vsebine v srbskem jeziku.

Koliko stane PINK?

Paket PINK lahko naročite za 8,99 EUR mesečno, člani T-2 Kluba pa lahko unovčite 1300 točk in naslednje 3 mesece za programe plačujete le 2,00 EUR na mesec. Naročniki paketa Oranžni Diamant lahko paket PINK izberete tudi kot del svojega naročniškega paketa brez dodatnega plačila.

Opombe

* Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Programske pakete je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?