Videoteka English Club

Edinstvena kombinacija sprostitve in učenja.
Že od 1,99 EUR na mesec

O videoteki English Club

Visokokakovostne video vsebine, ki vam bodo pomagale izboljšati vaše znanje angleščine. Zanimivi posnetki pripomorejo k doseganju popolnoma nove ravni vašega jezikovnega znanja, vsebine pa so prilagojene različnim stopnjam zahtevnosti - od začetnih vsebin, ki so primerne za otroke, pa vse do najzahtevnejših izzivov angleškega jezika.

Angleščina je motor napredka!

Razvoj inovativnih izobraževalno-zabavnih izdelkov in multimedijskih storitev za podporo študiju angleščine po vsem svetu je gonilo pri ustvarjanju zanimivih vsebin, ki popestrijo učenje angleščine. English Club ponuja edinstveno zbirko izobraževalnih videov, razvrščenih po stopnjah in temah. Je prilagodljivo in učinkovito učno orodje. Vse kar morate storiti je, da izberete vsebino, ki si jo želite ogledati, in nato uživate v učenju angleščine kjer koli in kadar koli želite. Vsebine lahko spremljate kadarkoli in kolikokrat želite.

Dobro izkoristite svojo angleščino

Vsebine English Club razvijajo zvočno zaznavanje, bralne in govorne sposobnosti, s tem pa gledalcem pomagajo premagati jezikovne ovire. Med gledanjem oddaj gledalci uporabljajo svoj spomin, kar opazno izboljša pomnjenje in pomaga pri lažjem osvajanju jezika. S pomočjo English Club učenje angleščine postane prijetna in zanimiva izkušnja.

Pri razvoju vseh vsebin sodelujejo izkušeni učitelji z uporabo komunikacijskega pristopa. Vsebina kanala je sestavljena iz programov o različnih temah in je namenjena občinstvu z različnimi stopnjami znanja angleščine, od osnovne do napredne. Z gledanjem vsebin English Club so gledalci bolj motivirani za učenje jezika, imajo večji dostop do informacij s katerimi izboljšujejo svoje jezikovne veščine.

Naročite videoteko English Club T-2 Klubu, unovčite 100 točk in glejte izobraževalne vsebine naslednje 3 mesece brez plačila.

Zakaj izbrati
videoteko English Club?

English Club je ustvarjen, da bi zadovoljil pričakovanja gledalcev, ki želijo spremljati kakovostne izobraževalne vsebine. Več kot 200 izobraževalnih vsebin različnih stopenj zahtevnosti boste našli v videoteki English Club.

Glavne prednosti izobraževalnih vsebin English Club

  • vsebine, ki gledalce potopijo v jezikovno okolje in jim pomagajo pri premagovanju jezikovnih ovir;
  • izobraževalne vsebine, prilagojene učenju angleščine;
  • poučno gradivo prilagojeno otrokom;
  • vsebine so primerne za ogled na TV ali mobilnh napravah;
  • programi, ki uspešno nadomeščajo klasične jezikovne tečaje.

Vsebine za otroke

Posebni videi za najmlajše gledalce so ustvarjeni za pomoč pri razumevanju angleškega jezika. Vse programe pripravljajo uveljavljeni učitelji z dolgoletnimi izkušnjami s področja učenja otrok. Otroške vsebine za učenje angleškega jezika so zabavne, interaktivne in vizualno privlačne izobraževalne risanke, ki upoštevajo najnovejše izobraževalne tehnike za poučevanje otrok in pomagajo razvijati razumevanje angleškega jezika. Z gledanjem bodo otroci razvijali svojo pozornost in abstraktno mišljenje, izboljšali svoj aktivni besedni zaklad in razvijali spominske sposobnosti.

 

Naročite videoteko English Club T-2 Klubu, unovčite 100 točk in glejte izobraževalne vsebine naslednje 3 mesece brez plačila.

Najpogostejša vprašanja o videoteki English Club

Kaj ponuja videoteka English Club?

Izobraževalne vsebine English Club razvijajo zvočno zaznavanje, bralne in govorne sposobnosti, s tem pa gledalcem pomagajo premagati jezikovne ovire. Vsebina kanala je sestavljena iz programov o različnih temah in je namenjena občinstvu z različnimi stopnjami znanja angleščine, od osnovne do napredne.

Koliko stane videoteka English Club?

Videoteko English Club lahko naročite za 1,99 EUR mesečno ali unovčite 100 točk v T-2 Klubu in glejte vsebine 3 mesece brezplačno. Naročniki paketa Oranžni Diamant lahko videoteko English Club izberete tudi kot del svojega naročniškega paketa brez dodatnega plačila.

Opombe

* Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Programske pakete je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije.

Vstopite v videoteko

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?