RUS 5+

Ljubitelji ruskih TV programov zagotovo uživate, če si lahko ogledate film, nadaljevanko ali informativno oddajo v ruščini. Naročniki T-2 televizije si to lahko privoščite vsak dan – z izbiro paketa RUS 5+.
7,99 € EUR na mesec

Ne glede na to, ali je ruščina vaš materni jezik, ali se učite ruskega jezika in želite le izpopolniti svoje znanje, boste v paketu RUS 5+ našli vsebine, ki vas bodo zanimale in pritegnile.

Zabavne vsebine v paketu Rus 5+

TV programi:

  • Karousel za najmlajše gledalce
  • glasbeni program Muzika Pervogo
  • Vremya
  • Dom Kino
  • Telecafe
  • TNT Music

Kako lahko naročim paket RUS 5+?

Programski paket lahko naročite preko TV vmesnika, v portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

Imate vprašanje?

Opombe

* Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Programske pakete je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?