Tu smo za vas.

Skrbno ustvarjamo prijazne telekomunikacijske rešitve. Z vami smo pri vaših poslovnih izzivih ali v objemu vašega doma. Povezuje nas želja po dovršenosti in izmenjavi idej, za boljši jutri vseh nas.

Naše poslanstvo

Zagotavljamo vrhunske storitve in razvijamo najsodobnejše tehnološke rešitve. Z mislijo na uporabnike nudimo najboljšo uporabniško izkušnjo.

 

Tenkočutno smo vpeti v okolje, kjer delujemo. S posluhom za vsakega posameznika in z upoštevanjem trajnostnega vidika poslovanja.

 

V družbi zadovoljnih sodelavcev zaposleni sledimo izzivom dobičkonosne rasti in skupaj gradimo naše podjetje T-2 v vodilnega telekomunikacijskega ponudnika na trgu.

T-2 skozi čas

Družba T-2 je bil ustanovljena 2004 z ambicijo, da prične z aktivnim razvojem slovenskega telekomunikacijskega trga in mu približa razvijajoče se tehnologije, ki so takrat napovedovale izjemne premike v razvoju trga telekomunikacij. To pot utiramo še danes.

Vodstvo družbe T-2

Družba T-2 je v zasebni lasti. Vodi jo tričlansko poslovodstvo z dvema prokuristoma.

Zaposleni smo T-2

Povezuje nas misel, kako vam, naši naročniki, nuditi najbolje, kar znamo. Naša nagrada je vaše zadovoljstvo. Smo povezani in vztrajni. Naporen delovni tempo dopolnjujemo s prijetnimi trenutki zabave in sprostitve.

Delodajalec s posluhom za družinske izzive

Podjetja, ki znamo prisluhniti družinam zaposlenim, vemo, kako lahko z majhnimi koraki pomembno olajšamo družinski vsakdan.

Družbeno odgovoren delodajalec

T-2 je v letu 2021 prejel certifikat Družbeno odgovoren delodajalec, ki ga izdaja Ekvilib inštitut. Z njim smo še formalno potrdili naša dolgoletna prizadevanja za odlično delovno okolje znotraj našega podjetja ter dobrobit družbe, v kateri delujemo.

Prenos znanja v podjetju

Znanje zaposlenih je tista prvina, ki loči najuspešnejša podjetja od ostalih. V T-2 smo ponosni na naš interni sistem izobraževanja.

Karierna pot v podjetju T-2

V podjetje T-2 vabimo posameznike z željo po napredku in lastnem razvoju. Cenimo občutek za sodelavce in okolje v katerem delujemo. Dobrodošli ste tako tisti, ki iščete prve delovne izkušnje, kot tisti, ki nas lahko s svojimi specifičnimi znanji naredite boljše.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?