Tu smo za vas

T-2 smo mi, zaposleni. Več kot 400 nas je. Povezuje nas ena in edina misel, kako vam, naši naročniki, nuditi najbolje, kar znamo. Vsak dan se na lestvici ciljev pomikamo višje, ker vemo, da zmoremo več. Naša nagrada je vaše zadovoljstvo. Veseli smo, kadar ga delite z nami.

Biti korak naprej je naš izziv. Smer – vaš prijeten vsakdan v naši družbi. Ob vas smo, ko se sprostite s ponudbo TV vsebin. Zagotavljamo vam najhitrejše povezave v splet. Povezujemo vas z vašimi najbližjimi. Storitve interneta, televizije in telefonije razvijamo s posluhom za vaše potrebe.

Široka podporna mreža

Z vami smo, kadar nas potrebujete. Več kot 100 svetovalcev je 24 ur na dan in vse dni v tednu dosegljivih na telefonski številki 064 064 064. V pomoč smo vam tako pri odpravi tehničnih napak (kar ¾ tehničnih težav rešimo v času prvega klica) kot tudi pri svetovanju o storitvah in naši ponudbi. V primeru večjih tehničnih težav imamo široko mrežo z več kot 70 omrežnimi tehniki, ki delujejo regionalno in so tako lahko vedno hitro v vaši bližini.

 

Priklopimo vas lahko že v dobri uri

Seveda si vsaka stranka, ki se pridruži družini T-2 naročnikov, želi čim hitrejšega priklopa na naše omrežje. In lahko vam potrdimo, da se trudimo, da je ta čas čim krajši. Kadar vam storitve omogočamo na naši lastni optiki, je priključitev mogoča že naslednji dan. Naš rekord od podpisa pogodbe do vklopa v omrežje je manj kot dve uri. Ja, včasih se poklopi. Zagotovimo pa lahko, da bomo dali vse od sebe, da bomo skrajšali nestrpno čakanje na naše storitve.

Hitra odprava napak

Tudi naše storitve kdaj ne delujejo, kot si želimo. Tega ne skrivamo. In takrat so vam poleg ekipe v klicnem centru, ki je ob vas 24 ur na dan, vse dni v tednu, v pomoč tudi naši tehniki na terenu, ki dnevno prevozijo več 100 km, da so tam, kjer jih potrebujete.

Da pa storitve delujejo kar se da brezhibno, skrbi 24-urni nadzorni center, ki z veliko natančnostjo spremlja delovanje vseh ključnih funkcij podjetja.

Razvoj tehnologij prihodnosti danes

Priložnosti za napredek iščemo na vseh področjih. Tako na tehnološkem, kjer združujemo številne razvojne ekipe, kot v vsakdanjih aktivnostih, ko izboljšujemo komunikacijo z vami, našimi naročniki, ali ko nadgrajujemo naše poslovne procese.

V prihodnost s pomočjo umetne inteligence

Digitalizacija vstopa v vse pore našega poslovnega vsakdana. Naš cilj je, da jo vse bolj dopolnjujemo v smeri samoučečih se sistemov, kjer za izboljšave uporabljamo prednosti in zmožnosti umetne inteligence.

Prihodnost T-2 krojijo njegovi zaposleni

Napredek lahko ustvarjamo le z zavzetimi in usposobljenimi zaposlenimi. In ti so v T-2 naša vrednota. Naša predanost in zadovoljstvo ob delu so tisto, kar ob koriščenju naših storitev občutite vi, naši naročniki. Ponosni smo na laskav naziv operater z najbolj zadovoljnimi naročniki*, s katerim nas kritično ocenjujete že nekaj zadnjih let.

 

*Raziskava Episcenter, januar 2020
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?