Skupaj zmoremo več

Tedvajevce združuje visoka navezanost na delo, ki ga opravljamo. Trdno verjamemo v sodelovanje. Združujejo nas tudi skrb za zdravje, športne aktivnosti in druženje v prostem času.

Tedvajevci smo izjemno navezani na delo, ki ga opravljamo. Velik del podjetja je z nami v T-2 ekipi že od prvih let nastanka podjetja. Seveda pa medse z veseljem sprejemamo nove sodelavce, ki nam prinašajo sveže poglede in ideje, da smo skupaj boljši. Trdno verjamemo v sodelovanje, povezuje nas skrb za naše naročnike in veselje, da skupaj snujemo tehnologije prihodnosti že danes.  Zadovoljne zaposlene združujejo tudi skrb za zdravje, športne aktivnosti in druženje v prostem času.

Cenimo zvestobo

T-2 odlikuje navdušujoča zvestoba zaposlenih. Velika večina je v T-2 že več kot 10 let, nemalo njih kar od same ustanovitve podjetja.

Tovrstna lojalnost je prišla do izraza predvsem v najtežjih trenutkih razvoja podjetja, ko je bila zavest zaposlenih o tem, da se tudi takšne izzive da preseči z močjo trdne povezanosti in predvsem z vero v to, da delamo prave stvari in da je naša naloga, naloga prav vsakega zaposlenega izmed nas, da zagotavljamo v vseh razmerah najvišjo kakovost storitev, kajti to naročniki potrebujejo in tudi cenijo.

Zdravje na prvem mestu

Skrb za zdravje vsakega posameznika izražamo tudi na ravni podjetja. Poleg zagotavljanja varnih delovnih pogojev, si posebej prizadevamo za doprinos k zdravju zaposlenih z ukrepi, ki k temu pripomorejo. Zdrav odnos do prehrane vzpodbujamo s kuhinjskimi kotički za pripravo zdravih obrokov in tedensko dostavo svežega sadja. Redno organiziramo izobraževanja na teme zdrave prehrane, zmanjševanja stresa in vzpodbujamo športne aktivnosti.

Športno društvo T-2

Športne aktivnosti vzpodbujamo tudi v okviru Športnega društva T-2. To članom ponuja redne oblike vadbe (odbojka, …), organiziramo pa tudi planinske in kolesarske izlete. V imenu T-2 se ekipe udeležujejo tudi različnih športnih tekmovanj. Zaposlenim v T-2 pa so na voljo tudi kolesa, ki si jih lahko izposodijo za aktivno preživljanje prostega časa.

Menite, da bi lahko izboljšali naše delovanje in nam pomagali biti boljši? Ne oklevajte, pridružite se nam. Vašo kariero nadaljujte v T-2. Skupaj bomo ustvarjali tehnologije prihodnosti že danes.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?