T-2 ♥ življenje

V družbi T-2 ljubimo življenje in dobrodelnost je postala del naše DNK.

S posluhom za pomoči potrebne

Izziv k dobrodelnosti z ljubeznijo do življenja smo kot družbeno odgovorno podjetje tenkočutno povezali s posluhom za nujne potrebe zdravstvenih ustanov, ki pri reševanju življenj in hitri zdravstveni oskrbi potrebujejo tudi vse boljšo zdravstveno opremo.

Prižigamo lučke

Projekt T-2 življenje za zdravljenje 3000 novorojenčkov v vseh 14 slovenskih porodnišnicah poteka v sodelovanju z društvom Slojenčki.  Društvo si z zbiranjem sredstev za opremo slovenskih porodnišnic prizadeva izboljšati pogoje tako pri oskrbi novorojencev kot tudi pri obravnavi nosečnic in porodnic.

Projekti T-2 ♥ življenje skozi čas

T-2 življenje že od leta 2018 izvajamo v sodelovanju in s podporo naših poslovnih partnerjev, uporabnikov in zaposlenih v T-2.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?