Delodajalec s posluhom za družinske izzive

Podjetja, ki znamo prisluhniti družinam zaposlenim, vemo, kako lahko z majhnimi koraki pomembno olajšamo družinski vsakdan. 

Družinsko življenje je vedno pestro. Prav poseben izziv pa je usklajevanje družinskega življenja z delovnimi obveznostmi. Podjetja, ki znamo prisluhniti družinam zaposlenih, vemo, kako lahko z majhnimi koraki pomembno olajšamo družinski vsakdan.

Starši se tudi izven delovnega okolja dnevno soočajo z nepredvidljivimi situacijami. Usklajevanju obveznosti je tako potrebno nameniti veliko več časa. Imeti ob sebi delodajalca, ki ima posluh za tovrstna vprašanja, je neprecenljivo.

V T-2 si vsakodnevno prizadevamo razširjati nabor možnosti, kako olajšati delo sodelavcem, ki imajo doma družine. Ugodnosti so na voljo tudi tistim, ki si svoje družine šele ustvarjajo ali svojo življenjsko pot utirajo sami.

Prilagodljiv delovni urnik

Kasnejši prihod na delo ali predčasni odhod z dela omogoča sistem drsečega urnika dela, dodatno dimenzijo fleksibilnosti pa še koriščenje ur za krajše izhode z delovnega mesta oz. predčasne zaključke delovnega dne, kadar sodelavci to potrebujejo.

Otroški časovni bonus

Vsi se zavedamo, kako pomemben je dan, ko naš otrok prvič prestopi vrata vrtca ali šole. Ta dan je slavnosten za vse. Staršem priznamo dodatni dan dopusta ob uvajanju malčkov v vrtec ali pa na prvi šolski dan, ko njihovi otroci prvič sedejo v šolske klopi.

S posluhom za vlogo očeta

V T-2 spodbujamo enakovrednost starševskih vlog. Zato podpiramo aktivno očetovstvo. Poleg že uveljavljenih pristopov, kot so omogočanje dodatnega prostega dne ob rojstvu otroka ter spodbujanja koriščenja očetovskega dopusta, uvajamo tudi plačano odsotnost v primerih, ko bodoči oče spremlja nosečo partnerko na pregled.

Veselimo se vsakega novega družinskega člana

Skupaj z našimi zaposlenimi se veselimo novih družinskih članov. Prav vsi postanejo del programa za otroke zaposlenih. Ta vključuje sodelovanje na prireditvah za otroke ob koncu leta, organizacijo dneva odprtih vrat za otroke in izkazovanje pozornosti ob večjih dogodkih (rojstvo, vstop v šolo…). Z občutkom za vključenost različnih generacij pri tem ne spregledamo niti zaposlenih, ki se razveselijo svojih vnukov.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?