Akcija, snemamo!

Tedvajevci smo kot velika družina

 

Imeli ste že možnost, da ste pogledali v zakulisje snemanja našega TV spota za jesensko oglasno akcijo. Danes pa smo vas povabili k skupnemu ogledu. Akcijo so zasnovali v Agenciji Arih, s katero sodelujemo že skoraj 15 let, snemanje pa je vodil režiser Iztok Farič, Fi Produkcija.

Nas pa zagotovo najbolj zanima, kdo so naši sodelavci, ki so sodelovali pri snemanju spota in kako so oni doživljali proces ustvarjanja oglasne akcije.

Nika Tušar

 

Nika je prava veteranka snemanj oglasnih akcij za T-2, saj je letos nastopila že tretjič. »Tokrat je bilo povsem drugače.« nam je povedala Nika. »Ko smo snemali prvi TV oglas, sem nastopila kot superjunakinja, z zakritim obrazom. Takratno snemanje je bilo tehnični izziv, saj smo v prizoru letele po zraku. Tokrat pa smo snemali doma, na T-2. S sodelavci. Vsi smo nastopali kot del našega delovnega vsakdana. Takoj smo se ujeli. Bilo je res zabavno«.

Ana Kerin Bah

 

Ana je bila pozdravni obraz naše lanske snemane novoletne voščilnice. Zapomnili smo si jo po njenem širokem nasmehu in nalezljivi dobri volji. Takrat se nam je šele na novo pridružila, a je naredila velik vtis. Tudi tokrat se je brez zadržkov oglasila na avdiciji. »Dan avdicije bi najraje kar pozabila. Še zdaj ne vem, kako sem uspela, da sem se toliko zbrala in se zmogla pokazati pred kamero. Tisti dan sem imela namreč res hud glavobol.« svojo avdicijo opiše Ana. »Na srečo sem tremo pred pravimi snemanji uspela ukrotiti in dva dneva snemanja sta mi, kljub vsem naporom s čakanjem in predpripravami ter res neskončnim ponavljanjem prizorov, hitro minila. Predvsem pa je bila nepozabna izkušnja sodelovanja med nastopajočimi. Zelo smo se povezali, se bodrili in zabavali. Še posebej, ko smo povsem na koncu, v že krepko nočnih urah, z zadnjimi močmi pozirali za skupno fotografijo. Ni se nam bilo težko smejati, ker je bilo takšno tudi naše razpoloženje«.

Primož Vidnar

 

Primož sodi med sodelavce z najdaljšim stažem na T-2, saj je z nami že od ustanovitve podjetja. Kot tehniku mu je svet ustvarjanja oglasov povsem tuj. »Zakaj sem se prijavil na avdicijo? Ker me je zanimalo, kako to gre. Nisem si mislil, da bom izbran. Mi je bilo pa zabavno. Nekaj povsem novega, drugačnega« z nasmehom opiše, kako je razmišljal ob prijavi. »Naslednji dan po snemanju sem imel prav bolečine v mišicah, tolikokrat sem moral ponoviti počepanje. Nisem si mislil, da je ustvarjanje tako dolg postopek. Pa na koliko stvari naenkrat moraš biti pozoren – nasmeh, kretnje, pogled … Še nekaj dni po tem so mi v ušesih donele besede režiserja - in Primož, akcija!« ves navdušen strne vtise in prizna »Nisem še povedal otrokom doma, da bom v oglasu. Čakam, da me bodo opazili sami. Me zanima njihova reakcija«

Žan Kralj

 

»Čisto zares se nisem sam prijavil na avdicijo. Sodelavci na oddelku so rekli, prijavimo se in pojdimo, pa sem šel zraven.« pripoveduje Žan. Bil je zelo presenečen, ko smo ga obvestili o izbiri. A se izziva ni branil. »Snemanje mi bo ostalo v spominu predvsem kot nekaj zelo vročega. Ne samo, da nama je v prizor svetilo jutranje sonce in tisti dan je bil še zelo vroč, ko pa so temu dodali še studijske luči je bilo kot v savni. A verjetno je še vedno najtežji del, ko se vidiš na slikah in posnetkih. Me prav zanima, kako bo, ko se bom prvič videl na plakatu in na televiziji. Je pa res, da je ob vzpodbudah ekipe ostalih, ki smo sodelovali na snemanju, vse lažje. Tudi zdaj, ko delimo enake občutke po snemanju. A kar nam je skupno, nihče ne obžaluje, da smo sprejeli izziv«.

Mateja Kremžar

 

»Moje sodelovanje na snemanju je čisti dokaz, da kjer je volja, je pot. Začelo se je, da se nisem uspela udeležiti avdicije, pa so mi ponudili, da se lahko sama posnamem in se predstavim. To ni tako preprosto, kot se morda sliši, še posebej, če to počneš šele zvečer, ko otroci zaspijo« vsa nasmejana pripoveduje Mateja. In tudi, da to ni najhujša ovira, ki jo je premagala. »Na dan snemanja sem se zbudila z ogromnim herpesom. Še pred sabo bi pobegnila, kaj šele pred snemanjem. Pa sem pogumno vstopila k maskerki, ki je tudi to uspela prekriti. In res ni opazno. Vse v povezavi s snemanjem se mi zdi tako posebna izkušnja, kako izstopiti iz okvirjev vsakdana in početi nekaj povsem drugačnega. Ampak ni tako lahko, kot človek pričakuje. In tega se prej niti slučajno nisem zavedala. Bili smo opozorjeni, da to običajno traja – a si nisem mislila, da tako dolgo. Ampak snemalna ekipa in sodelavci so bili res, res super. Hvaležna sem jim za to izkušnjo«.

Amir Kulauzović

 

»Vedel sem, da bom izbran. Zato sem se prijavil« samozavestno pove. Njegova umirjenost in samozavest sta bili neprecenljivi za celotno ekipo. Znal jih je sprostiti, nasmejati … »Vedno rad sprejmem nove izzive. A snemal še nisem nikoli. Pa so mi že rekli, da imam glas, ki bi ga moral izkoristiti. Pa saj ga, dnevno v pogovorih s strankami. Veliko nastopanja moramo uporabiti pri našem delu. Snemanje oglasa je bila zame res zanimiva izkušnja. Na kar pa morda nisem bil čisto pripravljen, pa je trenutek, ko se gledaš na posnetku, fotografiji. Vsi ostali so se mi zdeli tako dobri, na sebi pa sem videl le pomanjkljivosti. Ampak če bi še enkrat dobil priložnost za kaj takega, bi jo sprejel«.

 

"Ponosen sem na ekipo"

 

In na koncu še beseda vodje ekipe, ki je projekt snovala na strani T-2. Nad ekipo je bdel član poslovodstva za prodajo in marketing, Gregor Štampohar.  »To je bil res poseben projekt. Želeli smo si izpostaviti sodelavce, njihove odlične odnose in  predanost enemu cilju – zadovoljstvu naših uporabnikov. Vsi te naše dobre odnose dnevno čutimo, a nikoli ne veš, a nam jih bo uspelo prenesti naprej. Bo kamera ujela te trenutke ...  Nestrpno pričakovanje je bilo prisotno prav v vseh fazah ustvarjanja. A danes, ko gledamo ta oglas, sem izjemno zadovoljen in ponosen. Čestitam  ekipi, ki je ustvarila oglas, predvsem pa nastopajočim sodelavcem, ki so dali vse od sebe in pokazali naše trenutke, da jih lahko delimo tudi z ostalimi. Ja, zares čutim, da smo ena velika družina in vesel sem prav za vsakega med vami, sodelavci, da ste del nje.«

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?