Videoteka Duck TV

Risanke za naše najmlajše gledalce.

O videoteki Duck TV

Duck TV je zabavna in ustvarjalna programska ponudba za malčke, predšolske otroke in njihove starše. Kakovostne, izvirne in ekskluzivne vsebine, ustvarjene pod nadzorom otroških psihologov, so zasnovane tako, da otrokom pomagajo odkrivati ​​svet okoli sebe ter spodbujajo njihov čustveni in intelektualni razvoj. Programska filozofija Duck TV uporablja najnovejše inovacije pri razvoju kognitivnih sposobnosti in zagotavlja vsebino, ki ima pozitiven čustveni in izobraževalni učinek na male gledalce. Bogata izbira animiranih mini risank, ki bodo vašega malčka razveselile in zabavale, doma ali na poti.

Duck TV prinaša zabavo za najmlajše gledalce

Animirane risanke, ki nastajajo pod nadzorom otroških psihologov so dolge od 1 do 4 minut in prikazujejo različna razmerja med liki ter odnose med otroci, starši in prijatelji. Skupaj s risanimi junaki ShippiSappi in Hubbi bodo otroci lahko na zabaven in poučen način spoznavali svet.

Duck TV na zabaven način uči otroke prepoznavanja barv, zvokov, različnih živali, spoznavanja tujih kultur, njihovih navad, narave in okolice. S kratkimi animacijami otrokom pokaže, kako se soočiti z različnimi situacijami in čustvi v svojem življenju, kako se izražati in kako ravnati z izkušnjami iz vsakdanjega življenja. Vse njihove serije prihajajo iz lastne produkcijske hiše, so unikatne in jih ne morete gledati nikjer drugje. V videoteki se nahaja kar 300 posameznih vsebin, ki so razdeljene na več različnih serij, od enostavno gledljivih figurativnih animacij do mini risanih serij in resničnih oddaj, ustvarjenih v tehnologiji 4K.

Naročite videoteko Duck TV T-2 Klubu in z zbranimi točkami znižate mesečno naročnino - 3 mesece že od 2,75 EUR mesečno + 500 točk.

Glejte videoteko Duck TV na drugih napravah

Risanke iz videotek Duck TV lahko spremljate na domačem televizorju preko TV vmesnika ali preko TV aplikacije T-2 TV. Vsebine lahko gledate na poti v kateremkoli internetnemu omrežju v Sloveniji in EU preko mobilne televizije T-2 tv2go. Najdete jih v zavihku Videoteka, kjer poiščete Duck TV.

Katere vsebine najdete v videoteki Duck TV?

Ena izmed najbolj prepoznavnih serij je zagotovo Ducky, mala račka, ki nastopa tudi v njihovem logotipu. V seriji Duckyjeve dogodivščine s starši doživlja velike dogodivščine. Ducky in prijatelji nam prinaša zgodbe o Duckyju in vseh najljubših likih iz Duck TV. Te serije so ustvarili otroški psihologi in staršem kažejo, kako delati z otrokovo čustvenostjo, kako jim pomagati pri soočanju s konflikti in vsakodnevnimi življenjskimi izkušnjami iz medsebojnih odnosov s prijatelji okoli nas.

Zakaj izbrati
videoteko
Duck TV?

Duck TV prinaša zabavo za najmlajše gledalce v obliki animiranih epizod, ki so dolge od 1 do 4 minut in pritegnejo pozornost otrok. prikazujejo različna razmerja med liki ter odnose med otroci, starši in prijatelji. Skupaj s risanimi junaki Shippi, Sappi in Hubbi bodo otroci lahko na zabaven in poučen način spoznavali svet ter se naučili razlikovati med različnimi živalmi, vozili, barvami in zvoki. V videoteki se nahaja kar 300 posameznih vsebin, ki so razdeljene na več različnih serij.

Kako lahko naročim videoteko Duck TV?

Duck TV lahko odslej naročite tudi v T-2 Klubu in z zbranimi točkami znižate mesečno naročnino. Unovčite 500 točk in pridobite znižano ceno za naslednje 3 mesece - 2,75 EUR mesečno. Videoteko lahko naročite tudi preko TV vmesnika, v portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

Vsebine iz videoteke Duck TV lahko naročite na 2 načina:

  • Izberete lahko mesečno naročnino za 4,99 € mesečno z neomejenim dostopom,
  • ali naročite posamezno vsebino po ceni 2 €.

Naročite videoteko Duck TV T-2 Klubu in z zbranimi točkami znižate mesečno naročnino - 3 mesece že od 2,75 EUR mesečno + 500 točk.

Najpogostejša vprašanja o videoteki Duck TV

Kaj ponuja videoteka Duck TV?

Videoteka Duck TV prinaša kratke, 1 - 4 minutne animirane epizode, ki pritegnejo pozornost otrok. Na zabaven in poučen način prikazujejo pa različna razmerja med liki ter odnose med otroci, starši in prijatelji ter ob tem pomagajo razlikovati še med različnimi živalmi, vozili, barvami in zvoki.

Koliko stane videoteka Duck TV?

Videoteko Duck TV lahko naročite za 4,99 EUR mesečno, lahko pa zakupite tudi vsako posamezno risanko po ceni 2 EUR.

 

Opombe

* Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Programske pakete je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?