Aplikacija T-2 TV za Smart TV

Aplikacija, ki zares deluje. Je zabavna in še bolj enostavna, kot ste jih morda navajeni. Za SMART TV ali multimedijske naprave.
Že od 2,49 EUR na mesec

O aplikaciji T-2 TV za pametne naprave

Ste tudi vi naveličani dodatnih naprav in kablov ob vašem televizorju? Bi želeli vsebine izbirati le z enim daljincem? Izkoristite prednost pametnih televizorjev in se odločite za aplikacijo T-2 TV.

Kaj vse omogoča aplikacija T-2 TV?

  • Enako izkušnjo kot z ogledom na TV vmesniku: Izkušnja spremljanja vsebin je povsem enaka kot na TV vmesniku in omogoča spremljanje vseh naročenih TV vsebin (programskih shem in dodatnih TV paketov) ter vseh naročenih naprednih funkcionalnosti T-2 televizije.
  • Uporabo le z enim daljincem: Z nameščeno aplikacijo T-2 TV na vaš pametni televizor, boste lahko upravljali T-2 z daljincem vašega televizorja, tako dodatnega daljinca ne boste več potrebovali.
  • Ogled vseh naročenih programskih shem: Z aplikacijo si lahko ogledate vse TV programe v standardni, visoki in 4K ločljivosti v različnih programskih shemah in dodatnih programskih paketih, ki imate naročene.
  • Namestitev na širokem izboru pametnih naprav: Aplikacija deluje na pametnih televizorjih ali multimedijskih napravah priljubljenih znamk - LG, Samsung, Phillips, Xiaomi TV, Hisense ... 
  • Uporabo naprednih TV funkcij: Uporabljate lahko vse TV funkcionalnosti: Snemalnik, Časovni zamik, izposoja vsebin v videotekah na zahtevo (VoD), pregled sporeda, nastavitve opomnikov in vse preostale TV funkcije, ki ste jih vajeni na TV vmesniku.

Zakaj izbrati aplikacijo T-2 TV?

Aplikacija deluje na pametnih televizorjih ali multimedijskih napravah. Tako boste televizijo upravljali z enim daljincem, vmesnika pa ne boste več potrebovali. Je hitro odzivna, preskok med programi pa je skoraj neopazen. Najbolj smo ponosni na poenoten uporabniški vmesnik, ki poskrbi, da vas na vseh napravah počaka enak prikaz vaših vsebin. Grafično je popolnoma enaka meniju TV vmesnika (STB). Omogoča ogled v standardni, visoki in 4K ločljivosti. Poleg tega, pa lahko uporabljate tudi ostale TV funkcionalnosti: Snemalnik, Časovni zamik, izposoja vsebin v videotekah na zahtevo (VoD), pregled sporeda, nastavitve opomnikov in vse preostale TV funkcije, ki ste jih vajeni na TV vmesniku.

Na katerih napravah lahko namestite aplikacijo T-2 TV?

Aplikacija T-2 TV je trenutno že na voljo za pametne televizorje in naprave z OS Android TV (televizorji, TV Box-i), Samsung Tizen od letnika 2016, Amazonov Fire TV, Apple TV, LG webOS, VIDAA Smart OS in Titan OS.

Še niste T-2 naročnik, a želite preizkusiti T-2 TV s časovnim zamikom?

Vstopite v T-2 svet in preizkusite T-2 TV s časovnim zamikom, naprednim priporočilnim sistemom, vrhunskim grafičnim vmesnikom z domačim zaslonom in drugimi zanimivimi funkcijami T-2 TV en mesec brezplačno, v kateremkoli internetnem omrežju - tudi če niste T-2 naročniki.

Preizkusite našo pretočno televizijo in glejte vrhunske športne prenose, najboljše filmske uspešnice in ekskluzivne oddaje v zakulisju dogajanja v kateremkoli internetnem omrežju v Sloveniji in EU.

Pogosta vprašanja o aplikaciji T-2 TV

Na katerih sistemih deluje aplikacija T-2 TV?

Aplikacija je že na voljo v spletni trgovini Google Play, Samsung Apps, App Store za Apple TV, Amazon Fire TV, LG webOS, VIDAA Smart OS in Titan OS ali za ročno namestitev. Še nimate pametne televizije? Spremenite vaš televizor v smart TV. T-2 TV APP deluje tudi na Android Box-ih z Android TV OS, ki vaš televizor spremeni v smart tv. Seznam podprtih naprav najdete na tej povezavi. Preverite tudi ponudbo v T-2 Klubu.

Kako uredim naročilo?

Za naročilo aplikacije T-2 TV obiščite uporabniški portal Horizont, pokličite telefonsko številko 064 064 064, obiščite eno izmed naših poslovalnic ali pa nam pišite na info@t-2.net. Mesečna naročnina na napravo znaša 2,49 EUR z DDV.

Kako namestim in registriram aplikacijo T-2 TV?

Namestitev in registracija aplikacije sta enostavni. Na televizorju ali pametni napravi obiščite trgovino z aplikacijami T-2 TV in namestite aplikacijo. Za ročno namestitev obiščite spletno mesto: https://www.t-2.net/programska-oprema-apk-za-t-2-tv2go-t-2-tv. Nato obiščite spletno mesto smartTV.t-2.net in vpišite PIN kodo, ki se vam prikaže ob prvem zagonu aplikacije v polje »Dodaj napravo«.

Opombe

Pogoj za naročilo T-2 TV aplikacije je naročena storitev interneta in televizije. Pogoj za naročilo T-2 TV aplikacije je prav tako naročena programska shema ali naročen programski paket. Uporabnik ima lahko hkrati registriranih do 5 naprav. Veljajo Splošni pogoji za uporabo storitev IPTV, dostopni na https://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?