Aplikacija T-2 TV za Smart TV

Aplikacija, ki zares deluje. Je zabavna in še bolj enostavna, kot ste jih morda navajeni. Za SMART TV ali multimedijske naprave.
Že od 1,99 EUR na mesec

Zamenjajte TV vmesnik za aplikacijo T-2 TV

Spoznajte aplikacijo T-2 TV, preko katere lahko programe gledate kar preko aplikacije na vašem pametnem televizorju ali multimedijski napravi. Tako boste televizijo upravljali z enim daljincem, vmesnika pa ne boste več potrebovali. Je hitro odzivna, preskok med programi pa je skoraj neopazen. Najbolj smo ponosni na poenoten uporabniški vmesnik, ki poskrbi, da vas na vseh napravah počaka enak prikaz vaših vsebin.

Kaj vse omogoča aplikacija?

T-2 SMART TV aplikacija je grafično popolnoma enaka meniju obstoječega TV vmesnika. Omogoča ogled v standardni, visoki in 4K ločljivosti. Poleg tega, pa lahko uporabljate tudi ostale TV funkcionalnosti: Snemalnik, Časovni zamik, izposoja vsebin v videotekah na zahtevo (VoD), pregled sporeda, nastavitve opomnikov in vse preostale TV funkcije, ki ste jih vajeni na TV vmesniku.

Časovni zamik

Napreden časovni zamik, kot ga poznate že iz domačega ekrana. Prikazovanje slik med prevrtavanjem omogoča premikanje po časovnem traku s slikami vsebine posamezne TV oddaje, serije ali filma, ki so zajete vsakih 10 sekund. Tako lahko točno vidite, na katerem delu oddaje boste z ogledom nadaljevali.

 

Domači zaslon

Domači zaslon je identičen na TV vmesniku, aplikaciji tv2go in aplikaciji T-2 televizija. Priljubljene vsebine najdete pod kategorijami: Priporočamo, Ne zamudi in Nazadnje gledano, sledijo pa štiri kategorije po priljubljenosti žanrov . Prav tako so vam v videotekah na voljo filmi, serije, dokumentarci in oddaje za vse okuse.

 

Na katerih napravah lahko uporabljam aplikacijo T-2 TV

Aplikacija je že na voljo v spletni trgovini Google Play, Samsung Apps, App Store za Apple TV, Amazon Fire TV, LG webOS in VIDAA Smart OS ali za ročno namestitev.
Še nimate pametne televizije? Spremenite vaš televizor v smart TV. T-2 TV APP deluje tudi na Android Box-ih z Android TV OS, ki vaš televizor spremeni v smart tv. Seznam podprtih naprav najdete na tej povezavi. Preverite tudi ponudbo v T-2 Klubu.

Kako uredim naročilo?

Za naročilo aplikacije T-2 TV obiščite uporabniški portal Horizont, pokličite telefonsko številko 064 064 064, obiščite eno izmed naših poslovalnic ali pa nam pišite na info@t-2.net. Mesečna naročnina na napravo znaša 1,99 EUR z DDV.

Namestitev in registracija aplikacije

Namestitev in registracija aplikacije je enostavna. Na televizorju ali pametni napravi obiščite trgovino z aplikacijami T-2 TV in namestite aplikacijo. Za ročno namestitev obiščite spletno mesto: https://www.t-2.net/programska-oprema-apk-za-t-2-tv2go-t-2-tv. Nato obiščite spletno mesto smartTV.t-2.net in vpišite PIN kodo, ki se vam prikaže ob prvem zagonu aplikacije v polje »Dodaj napravo«.

 

Še niste T-2 naročnik, a želite preizkusiti T-2 TV s časovnim zamikom?

Vstopite v svet T-2 TV - preizkusite časovni zamik s TOP dogodki, napreden priporočilni sistem, vrhunski grafični vmesnik z domačim zaslonom in ostale zanimive funkcije T-2 TV 30 dni brezplačno.

Preizkusite T-2 TV s TOP dogodki mesec dni brezplačno

Opombe

Pogoj za naročilo T-2 TV aplikacije je naročena storitev interneta in televizije. Pogoj za naročilo T-2 TV aplikacije je prav tako naročena programska shema ali naročen programski paket. Uporabnik ima lahko hkrati registriranih do 5 naprav. Veljajo Splošni pogoji za uporabo storitev IPTV, dostopni na https://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?