Direktna obremenitev

(trajnik)

Poenostavite si plačilo računov

Direktna obremenitev (pogovorno imenujemo trajnik) omogoča enostavno samodejno plačevanje računov na 18. dan v mesecu. S soglasjem za direktno obremenitev nas pooblastite, da prek vaše banke mesečno obremenimo vaš tekoči račun v znesku izstavljenega računa. Vklop plačil preko direktne obremenitve uredimo brezplačno. 

Prednosti direktne obremenitve

  • običajno najcenejši način plačila računov*
  • obisk in čakanje na banki ali pošti ni potreben
  • ne morete pozabiti na plačilo računa
  • tudi če izgubite položnico, bo račun poravnan

Kako lahko uredite direktno obremenitev?

Za plačilo računov preko direktne obremenitve se lahko odločite že ob sklenitvi naročniškega razmerja ali pozneje, s seboj prinesite osebni dokument in bančno kartico. V primeru, da bo plačnik druga oseba, je potrebno, da sta ob sklenitvi soglasja za direktno obremenitev prisotna tako naročnik naročniškega razmerja kot tudi imetnik transakcijskega računa. 

Direktno obremenitev lahko uredite na vseh prodajnih mestih T-2, preko spletnega portala T-2 Horizont ali z izpolnjenim Soglasjem za direktno obremenitev SEPA, ki ga najdete na dnu strani. Če boste pri izpolnjevanju potrebovali pomoč nas pokličite na številko 064 064 064.

 

 

Opombe

* Nadomestilo za izvedbo posameznega naloga direktne obremenitve obračuna vaša banka, skladno z njihovim cenikom. Za informacijo o višini nadomestila vam svetujemo, da povprašate svojo banko, saj T-2 na višino nadomestila nima vpliva.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?