T-2 znova operater z najbolj zadovoljnimi naročniki

T-2 je med ponudniki telekomunikacijskih storitev po podatkih najnovejše raziskave Episcentra znova prepoznan kot najbolj zaupanja vreden operater, ki ima hkrati najbolj zadovoljne naročnike. Med razlogi za izbiro operaterja T-2 so vprašani v raziskavi poleg kakovosti in zanesljivosti storitev ter odlične podpore uporabnikom navajali še ugodne cene, razpoložljivost optike, splošno zadovoljstvo in pozitivne izkušnje.

Episcenter, ki na slovenskem trgu že vrsto let spremlja in preverja zadovoljstvo uporabnikov s ponudniki telekomunikacijskih storitev, je v tokratni spletni raziskavi, ki je potekala novembra in decembra lani, na reprezentativnem vzorcu preverjal mnenja splošne javnosti o domači ponudbi. Uporabniki so ocenjevali še varnost in zanesljivost delovanja storitev, pa tudi strokovnost zaposlenih ter njihovo odzivnost in učinkovitost pri reševanju težav in odpravljanju napak. 

Uporabniki televizije in interneta so T-2 prepoznali kot zaupanja vrednega operaterja, kot odzivnega in učinkovitega ponudnika s prijaznimi zaposlenimi ter široko in kakovostno ponudbo, med vrednotami pa so med prvimi tremi odlikami izpostavili vztrajnost, inovativnost in odgovornost operaterja. Poleg strokovnosti zaposlenih pri T-2 uporabniki cenijo še napredne tehnološke rešitve ter varnost in zanesljivost omrežja, ki imata po podatkih raziskave največji vpliv na zadovoljstvo naročnikov T-2. 

Pri ocenjevanju svojega telekomunikacijskega operaterja so naročniki T-2 v primerjavi z naročniki pri drugih operaterjih najbolj zadovoljni s storitvami televizije in interneta. Med vsemi  operaterji je T-2 dobil najboljšo oceno za tehnično podporo in reševanje zapletov ob motnjah delovanja storitev. Dodatno je bil T-2 prepoznan kot operater z najboljšo podporo uporabnikom na področju dostopnosti in odzivnosti ter koristnosti podanih informacij s strani telefonske podpore. Izmed vseh operaterjev je imel T-2 tudi največji delež promotorjev med svojimi naročniki, kar potrjuje zadovoljstvo z odličnimi storitvami in vrhunskim servisom.

Mag. Jure Dokl, vodja sektorja za upravljanje odnosov strankami v podjetju T-2, je ob tem dodal, da bo T-2 zaupanje svojih naročnikov še naprej gradil na zagotavljanju vrhunske uporabniške izkušnje in si ob stabilnem in brezhibnem delovanju omrežja še naprej prizadeval svojim uporabnikom zagotavljati hitre, varne in zanesljive telekomunikacijske storitve. Hkrati pa se je ob tej priložnosti zahvalil vsem sodelavcem, ki so z neizmerno predanostjo poslu in strankam dosegli tak nivo storitev in podpore.

Tehnologija

Aplikacijo T-2 TV za pametne naprave uporablja čedalje več naročnikov

Aplikacijo T-2 TV za pametne naprave uporablja na svojih pametnih televizorjih in drugih multimedijskih napravah čedalje več naročnikov T-2 televizije.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?