Aplikacijo T-2 TV za pametne naprave uporablja čedalje več naročnikov

Aplikacija T-2 TV je čedalje bolj priljubljena med naročniki stacionarne T-2 televizije, saj enakovredno nadomešča uporabo klasičnega TV vmesnika.

Razvili smo jo leta 2018, na začetku za pametne naprave z operacijskim sistemom Tizen in Android, na katerih beležimo do danes največ uporabnikov, kasneje pa smo razširili uporabo še na OS webOS, Vidaa, Apple TV in Fire TV. Namestitev aplikacije je tako možna na širokem izboru pametnih televizorjev priljubljenih znamk, kot so LG, Samsung, Phillips, Hisense in drugi ter multimedijskih pametnih napravah Amazon Fire TV, Xiaomi TV Box in Apple TV box.

T-2 TV deluje v vseh internetnih omrežjih doma in EU. Naročite jo lahko samostojno v paketih samostojna storitev T-2 TV v tujem omrežju ali pa kot dodatno storitev, namesto TV vmesnika, za naročnike T-2 televizije.

Največ namestitev beležimo med domačimi T-2 uporabniki, sledijo uporabniki drugih internetnih ponudnikov v Sloveniji ter uporabniki iz držav EU, kot so Hrvaška, Belgija, Italija, Avstrija ind.. Kar nekaj uporabnikov T-2 TV pa imamo tudi med naročniki internetnega dostopa Starlink. Za uporabo aplikacije namreč potrebujete le zanesljiv internetni dostop, pa naj bo to T-2, ali drugi ponudniki, ki ponujajo optični, xDSL, satelitski, kabelski ali mobilni internet.

Uporabnike aplikacije T-2 TV najbolj navdušuje skoraj neopazen prehod med TV programi, enostavna uporaba aplikacije in uporaba TV le z enim daljinskim upravljalnikom, brez odvečne opreme, kot so TV vmesniki (Set-top-box). Uporaba aplikacije na domačem T-2 priključku omogoča ogled vseh naročenih programskih shem v standardni, visoki in 4K ločljivosti, TV paketov in uporabo vseh naprednih TV funkcij, kot ste jih vajeni na TV vmesnikih: Snemalnik, Časovni zamik, izposoja vsebin v videotekah na zahtevo (VoD), pregled sporeda, nastavitve opomnikov in še mnogo več.

Uporabniki samostojne T-2 TV v tujem omrežju pa lahko izbirajo med tremi paketi, ki jim lahko dodajo časovni zamik in dodatne programe iz nabora dvanajstih TV paketov. 

Ponosni smo, da je grafična podoba vmesnika aplikacije popolnoma enaka kot z uporabo TV vmesnika (Set-top-boxa), kar omogoča enako uporabniško izkušnjo. Razlikuje se le na Apple TV, kjer pa je narejena po Apple smernicah, kar navdušuje Apple navdušence.

T-2 TV na vikendu

Uporaba aplikacije T-2 TV je idealna za vikende, kamp prikolice ter druge lokacije, kjer želite gledati domače TV programe. Naročilo je možno kot samostojno naročilo T-2 TV (T-2 TV v tujem omrežju) https://www.t-2.net/t-2-tv-kot-samostojna-storitev. Za ogled pa potrebujete le zanesljivo internetno povezavo, npr. 3G/LTE modem ali Wi-fi v kampu ali mobilni hišici. Namestite jo na pametni televizor ali multimedijsko napravo in si oglejte vaše najljubše TV vsebine, kot iz domačega kavča.

Preberite več

Vas zanima izkušnja gledanja aplikacije T-2 TV pa še nimate pametnega televizorja?

Vaš obstoječi televizor lahko spremenite v pametno napravo z uporabo TV boxov, kot so Xiaomi TV box, Apple TV box, Fire TV in drugi ali pa se odločite za nakup pametnega televizorja v T-2 Klubu. V ponudbi boste našli širok nabor pametnih naprav, ki podpirajo uporabo T-2 TV.

Preizkusite mesec dni brezplačno

Ob naročilu samostojne streaming T-2 TV v tujem omrežju ponujamo brezplačen vklop največjega programskega paketa Maxi in časovnih funkcij. Če odhajate med prvomajskimi počitnicami na vikend v gore, na morje ali boste pripravljali prikolico za novo sezono, je to idealna priložnost, da preizkusite delovanje T-2 TV. Prav tako lahko brezplačno obdobje izkoristite uporabniki drugih ponudnikov v Sloveniji in se prepričajte sami, zakaj so naši uporabniki zadovoljni s T-2 televizijo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?