Podpora - internet

Navodila za uporabo fiksnega in mobilnega interneta, opredelitev hitrosti ter navodila za priklop opreme.

Uporaba interneta

Navodila za uporabo storitev dostopa do interneta se nahajajo v priloženi datoteki.

 
Uporaba mobilnega interneta

Navodila za uporabo storitev dostopa do mobilnega interneta se nahajajo v priloženi datoteki.

Informacije o storitvah dostopa do interneta

Na dostop do interneta in mobilnega interneta vpliva veliko dejavnikov. Na spodnji povezavi se lahko seznanite s potrebnimi informacije glede dostopa do interneta ter z vašimi pravicami, ki jih imate v zvezi s tem.

Več informacij

Blokada vrat 25, 135-139, 445

Za zagotavljanje varnosti naprav naših uporabnikov ter preprečevanje zlorab, so na T-2 mreži blokirani posamezni porti (TCP in UDP).

Več informacij.

Varnost na internetu

Preberite zaščite in protiukrepe za višjo varnost na internetu.

Več informacij

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?