Pridruži se nam

V T-2 smo lahko prvi korak v tvoji karieri.

Začnite svojo kariero na T-2

T-2 smo telekomunikacijski operater z najbolj zadovoljnimi naročniki. Zakaj? Zaradi nas, zaposlenih, ki vsakodnevno naš trud usmerjamo k enemu samemu cilju. Zadovoljstvu naših uporabnikov.

Boš tudi ti del te ekipe? Pridruži se nam, priložnosti za začetek kariere je veliko.  Za začetek pošlji svoj življenjepis na zaposlitev@t-2.com.

Začetek ni nujno težak

Prednost vstopa v delovno okolje T-2 je timsko delo, kjer je vsakemu novincu omogočeno delo v paru ali skupini, ki je zasnovana na način, da ima novo zaposleni mentorja, ki skrbno bdi nad njegovim izobraževanjem. Na vsakem delovnem mestu je najprej pripravljalno obdobje, kjer se novo zaposleni uvede v delovno mesto in ga dodobra spozna, preden je izzivom prepuščen samostojno. Poleg sistemskih zbirk znanj kot sta interna wikipedija in sistem on-line tečajev, podjetje organizira tudi interna predavanja, predvsem pa praktična izobraževanja, za osvojitev vseh potrebnih veščin, ki jih zahteva delovno mesto.

 

Kje začeti?

Oddelek za pomoč uporabnikom in Oddelek za montažo  in vzdrževanje sta najpogostejši izbiri novih sodelavcev za vstop v T-2. Za oba oddelka je značilno, da omogočata  visoko poznavanje podjetja in nudita odlično osnovo tudi za morebitne prehode v druge oddelke ali na druga področja dela.

Kako postati omrežni tehnik

Poleg veselja do telekomunikacij, je za omrežnega tehnika nujno potreben vozniški izpit B kategorije. Delo poteka na terenu. Največji del aktivnosti so priklopi strank, odprava napak in vzdrževanje opreme. Obdobje uvajanja na delovno mesto je lahko ob pripravljenosti na pridobivanje novih znanj tudi zelo kratko. Zaposlenemu poleg vse potrebne tehnične opreme, za opravljanje dela pripadata tudi službeni avto in mobilni telefon.

David Ceglar, omrežni tehnik

David se nam je pridružil po zaključku šolanja na ŠC PET. Kakšni so njegovi vtisi? »Na T-2 sem prve izkušnje pridobil že v času prakse. Delo me je navdušilo in ni bilo dvoma, kje bom začel svojo poslovno pot. Kar mi je bilo še posebej všeč je sodelovanje s starejšimi, izkušenejšimi kolegi. Veliko sem na začetku delal v skupini, tako sem res dobro spoznal delo in pridobil veliko izkušenj. Zadovoljen sem tudi s pogoji dela. Odstopanja izven dogovorjenih delovnikov so redka, spoštuje se proste dneve in dopust.  Veliko je tudi dodatnih ugodnosti za zaposlene, npr. kar 90% popust na storitve. Res mi je všeč na T-2 in sem hvaležen ekipi, da so me lepo sprejeli.«

Bi želeli pri nas na T-2 opravljati praktično izobraževanje ali počitniško delo? Pišite nam na zaposlitev@t-2.com s pripisom »Praktično izobraževanje« in z veseljem vas bomo kontaktirali.

Bi se nam pridružili v klicnem centru?

Tudi delo svetovalca ali svetovalke v klicnem centru je ena izmed možnih vstopnih točk v delo na T-2. To delo da izjemne izkušnje odnosov s strankami, kar v nadaljevanju kariere lahko oblikuje vrhunske zaposlene v prodaji ali tehniki.

Ključna veščina v klicnem centru je komunikacija. Sposobnost umirjenega dialoga in dobro poslušanje - oboje nadgrajeno s poznavanjem storitev - odlikujejo odlične svetovalce in svetovalke. Tudi v klicnem centu je ob vstopu veliko pozornosti namenjene izobraževanju. V tem času vas naučimo veščin telefonske komunikacije, poznavanja storitev ter osnovno tehnično znanje, kar našim svetovalcem in svetovalkam omogoča, da sami ob klicu rešijo večino vsakodnevnih izzivov.

Zadovoljni zaposleni

T-2 se lahko pohvali tudi z zadovoljstvom zaposlenih. Imamo nadpovprečno zvestobo podjetju, saj je velik del sodelavcev z nami že vse od ustanovitve podjetja. Ključne vrednote podjetja so sodelovanje, predanost, vztrajnost in inovativnost. Žene nas strast ustvarjanja tehnologij prihodnosti danes.

Skrb za sodelavce se kaže tudi v številnih dodatnih ugodnostih za zaposlene. Poleg poudarka na zdravem delovnem okolju, spodbujamo zdrav način življenja z aktivnostmi športnega društva, ter aktivnimi družabnimi srečanji zaposlenih kot so pikniki in timbildingi.

V T-2 smo prepričani, da smo lahko vaša priložnost. Veseli bomo, če jo boste prepoznali in se nam pridružili.

Dobrodošli!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?