Svetovalec ali svetovalka za podporo uporabnikom

Pridruži se nam!

Prosto delovno mesto: Svetovalec ali svetovalka v T-2 Oddelku za podporo uporabnikom

Vas zanima dinamično delovno okolje. Si želite piliti svoje komunikacijske sposobnosti. Predvsem pa, vam je prijetno, če prav vsak delovni dan, nekomu rešite pomemben izziv in ga s tem osrečite. Vse to ponuja delo v oddelku za podporo uporabnikom. Pridružite se nam.

 

KAJ LAHKO PRIČAKUJEŠ?

Ponujamo visoko motivirano delovno okolje, ki zna reševati izzive s posluhom za zaposlene in uporabnike storitev. Poudarjamo strokovni in osebni razvoj zaposlenih, skrbimo za dobre odnose, zdrav način življenja ter primerno razmerje med delom in sprostitvijo.

KAJ POTREBUJEŠ?

Cenimo komunikativnost, pripravljenost na pomoč in veselje do tehnologije.

Vso potrebno predznanje pa lahko pridobiš v sistemu internega izobraževanja, ki zagotavlja razvoj vseh potrebnih kompetenc za delovno mesto.

 

Delo poteka na Verovškovi ulici 64a v Ljubljani. Postani del izkušene, povezane, dinamične in uigrane ekipe T-2, sprejmi nove izzive ter pripevaj k naši odličnosti.

Svojo prijavo z življenjepisom pošlji na elektronski naslov: zaposlitev@t-2.com ali oddaj prijavo preko portala Mojedelo.com, in sicer do petka, 16. 6. 2023

 

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?