Svetovalec za podporo uporabnikom

Pridruži se nam!

Prosto delovno mesto: Svetovalec za podporo uporabnikom

Gospo Marijo smo naučili uporabljati časovni zamik, Tinetu smo kar preko telefona nastavili interno Wi-Fi mrežo za brezskrbno brskanje po spletu, Kovačevim pa svetovali najboljši nabor storitev na njihovi lokaciji. Zdajle nas kličejo iz Ljutomera... To je le del utrinkov našega dela. Pridruži se nam!

Dobrodošli v T-2 Oddelek za pomoč uporabnikom in prodajo storitev.

Iščemo SVETOVALKE in SVETOVALCE ZA PODPORO UPORABNIKOM

Odpiramo nova delovna mesta v oddelku, ki že leta predstavlja priložnost za najhitrejše napredovanje znotraj podjetja. Pravo šolo poslovnih in življenjskih modrosti. Naj bo to tvoja priložnost.

KAJ POTREBUJEŠ?

Cenimo komunikativnost in pripravljenost za pomoč. Veseli bomo vsakega tehnološkega predznanja (omrežja, mobilne tehnologije, nastavitve opreme,...). Vso potrebno predznanje pa lahko pridobiš v sistemu internega izobraževanja, ki zagotavlja razvoj vseh potrebnih kompetenc za delovno mesto.

KAJ LAHKO PRIČAKUJEŠ?

Ponujamo visoko motivirano delovno okolje, ki zna reševati izzive s posluhom za zaposlene in uporabnike storitev. Pričakuješ lahko individualen pristop pri prenosu znanja, hkrati pa tudi možnost napredovanja na tehnično podporo. Poudarjamo strokovni in osebni razvoj zaposlenih, skrbimo za dobre odnose, zdrav način življenja ter primerno razmerje med delom in sprostitvijo.

 

Delo poteka na Verovškovi ulici 64a v Ljubljani. Postani del izkušene, povezane, dinamične in uigrane ekipe T-2, sprejmi nove izzive ter pripevaj k naši odličnosti.

Svojo prijavo z življenjepisom pošlji na elektronski naslov: prosnje@t-2.com ali oddaj prijavo preko portala Mojedelo.com, in sicer do ponedeljka, 21. 8. 2023.

 

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?