Zaposlitev

Postanite del izkušene, dinamične in uigrane ekipe T-2, sprejmite nove izzive dela z najbolj zadovoljnimi uporabniki, prispevajte k naši odličnosti.

Trenutno ni razpisanih prostih delovnih mest.

O vseh informacijah glede obdelave osebnih podatkov, posredovanih družbi T -2 d.o.o. v postopku oddaje prošnje za zaposlitev (vrsta osebnih podatkov, podlage obdelave, čas hrambe), sem se seznanil v Informaciji o obdelavi kadrovskih osebnih podatkov v družbi T - 2 d.o.o. in se z njo strinjam. Seznanjen sem, da mi družba T -2 d.o.o. zagotavlja pravico do seznanitve, do popravka, do izbrisa, do omejitve obdelave, do prenosljivosti in do ugovora obdelavi mojih osebnih podatkov, ki sem jih posredoval družbi T -2 d.o.o.

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?