T-2 z zavezo k družbeni odgovornosti

V družbi T-2 se zavedamo, kako pomembna je za naše dolgoročno uspešno poslovanje pravilna strateška usmeritev na vseh področjih našega delovanja. Tako na eni strani nenehno skrbimo za svoje naročnike in jim želimo s svojimi storitvami zagotavljati kar najboljšo uporabniško izkušnjo, po drugi pa se pri tem zavedamo tudi ključne vloge naših zaposlenih, ki s svojim znanjem in izkušnjami sooblikujejo ugled družbe T-2 kot pomembnega ponudnika na slovenskem telekomunikacijskem trgu. Ena izmed naših odgovornih nalog je tudi utrjevanje sodelovanja s poslovnimi partnerji, ki z nami delijo vrednote, temelječe na zavesti o naši skupni odgovornosti do družbe in do vseh drugih deležnikov, vključno z lokalnimi skupnostmi, s katerimi uresničujemo zastavljene projekte v korist vseh segmentov uporabnikov telekomunikacijskih storitev.       

Družba T-2 je svojo družbeno odgovornost zasnovala na štirih stebrih, ki vključujejo organizacijsko upravljanje, skrb za zdravje zaposlenih in njihovo varnost na delovnih mestih, usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja ter spodbujanje medgeneracijskega sodelovanja. Posebno pozornost tako namenjamo  zaposlenim s poudarkom na zdravem življenjskem slogu ter iskanju novih priložnosti, ki vzpostavljajo optimalne ločnice med zasebnim in poslovnim življenjem, obenem pa povečujemo  ozaveščenost k pravilnemu in trajnostnemu pristopu v odnosu do okolja. V te procese ves čas odgovorno vključujemo tudi vse deležnike, s katerimi gradimo kakovostne temelje nadaljnjega razvoja v tako zahtevni in hitro rastoči dejavnosti, kot so telekomunikacije. S takšnim pristopom in drugimi načrtovanimi ukrepi bomo še naprej gradili ugled blagovni znamki T-2 in z inovativnimi  tehnološkimi rešitvami povečevali svoj vpliv tako na domačem kot na mednarodnih tržiščih. Kot ugleden in zaželen delodajalec želimo v svoje vrste privabljati nove sodelavce, ki bodo z nami uresničevali naštete usmeritve do vseh segmentov naših naročnikov, saj so ti ves čas v samem središču naše strategije. Novim in obstoječim naročnikom želimo tako še naprej zagotavljati kakovostne, zanesljive in varne storitve, ki vključujejo tudi vse kakovostne poprodajne in visoko odzivne komunikacijske prvine.

Zavedamo se, da bomo le s celovitim pristopom izkazovali svojo družbeno odgovornost na vseh področjih svojega delovanja ter v odnosu do širše družbe in okolja, v katerem delujemo. S svojimi usmeritvami in ravnanji, ki jih dosledno uresničujemo v praksi, želimo biti zgled in spodbuditi tudi druga podjetja, da se nam pridružijo pri skupni zavezi za uresničevanje družbene odgovornosti.  Poudarjamo, da le pridobivanje certifikatov, s katerimi izkazujemo standarde poslovne odličnosti, ni dovolj, potrebno je poskrbeti tudi za uresničevanje načel dobre poslovne prakse in s takim razumevanjem poslovnih procesov v odnosu do družbe in okolja nenehno stremeti k boljšemu jutri.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?