P2 Klasik

Podjetje brez zanesljivega interneta in telefona danes težko posluje. Izberite ugoden paket, ki združuje hiter in zanesljiv internet s funkcionalnostjo Wi-Fi in stacionarni telefonski priključek, ter izkoristite akcijo »Prvo leto –20 %«.
Že od 27,20 EUR na mesec

V paketu P2 Klasik sta vključena dva stacionarna telefonska priključka –  tako lahko pisarno opremite s telefonom in POS terminalom, telefaxom ali alarmom. Paket vključuje tudi internetno povezavo do 10/10 Mbit/s, 10 GB za shranjevanje v oblaku T-2 Horizont, gostovanje spletne strani in druge storitve, po želji pa lahko paket tudi nadgradite. 

Internet

 • Brezžični/WiFi internet
 • Dostop do interneta hitrosti 10/10 Mbit/s na OPTIKI ali do 10/2 Mbit/s na VDSL
 • Statični IP naslov
 • Gostovanje spletne strani in spletne pošte
 • Do 500 MB spletne prostora (HTML, ASP, PHP, ...)
 • E-pošta za vse zaposlene (1 GB)
 • Različne varnostne cone
 • Brezplačna strokovna pomoč
 • 10 GB prostora v Horizontu

Telefonija

 • 2 fiksna analogna telefonska priključka: 1 x prenosni analogni telefonski aparat,  1 x analogni telefonski priključek (alarm ali POS ali fax,...)
 • E-fax
 • Neomejeni** brezplačni pogovori znotraj slovenskih fiksnih in mobilnih omrežij
 • Brezplačen prenos številk
 • Možnost nadgradnje paketa

Cena

Cena: 34,00 € na mesec
Akcija ob vezavi za 24-mesecev: -20 %!

P2 Klasik že za 27,20 € * (brez DDV) na mesec.

Oddaj naročilo
 • 24-urna podpora in pomoč naročnikom.

  24-urna podpora in pomoč naročnikom.

 • Največje optično internetno omrežje v Sloveniji.

  Največje optično internetno omrežje v Sloveniji.

 • Najbolj zadovoljni naročniki.

  Najbolj zadovoljni naročniki.

Nadgradnja internetne hitrosti Mesečno doplačilo (brez ddv)
10/4 Mbits/s (VDSL) 1,66 €
100/10 Mbits/s (OPTIKA) 4,16 €
20/4 Mbits/s (VDSL) 4,99 €

 

Zakup enot (telefonija) Mesečno doplačilo (brez ddv)
100 enot* (klici v stacionarna in mobilna omrežja v EU) 4,50 €

Opombe

*Akcija -20 % za 12 mesecev velja za nove naročnike T-2, ki sklenejo naročniško razmerje za katerega od novih paketov P2, ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za prvih 12 mesecev po sklenitvi nove naročniške pogodbe in se mesečno obračuna kot 20 % popust na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa. Akcija velja do preklica. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali se obrnite na svojega skrbnika. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/podpora/splosni-pogoji. Pridružujemo si pravico do tiskarskih napak in sprememb ponudbe. Vse cene so v EUR in ne vključujejo DDV. **Ne velja za klice na posebne in komercialne številke ter za odhodne in dohodne klice v tujini.

T-2 in naročnik bosta sklenila naročniško pogodbo za paket s hitrostjo v okviru tehničnih zmožnosti in zato nadgradnje hitrosti storitev preko zakupa širokopasovnega dostopa z bitnim tokom preko tehnologije ADSL niso mogoče. V primeru, da naročnik naroči in uporablja T-2 storitve preko zakupa širokopasovnega dostopa z bitnim tokom preko optične širokopasovne povezave nacionalnega operaterja, ni možna nadgradnja  širokopasovne povezave hitrosti do 100/10 Mbit/s.

T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije pri­ naročilu ne bo mogoča

*Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli stacionarno ali mobilno omrežje znotraj Evropske Unije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke.

Novice in ugodnosti

Novice in pomembne informacije

29. Sep 2016

T-2 storitve za upokojence

Ker vemo, da tudi v tretjem življenskem obdobju, ko smo najbolj zaposleni, uspemo najti čas za... Preberi več

Top dogodki nogometnih tekem so vam odslej dostopni s pritiskom na modri gumb vašega daljinskega upravljalca. Na vseh tekmah lige prvakov, tekmah slovenske reprezentance idr.
Televizija

26. Sep 2016

Z modrim gumbom do TOP DOGODKOV

Ste nogometni navdušenec? Ste zamudili gole zadnje tekme? Nič lažjega. Prevrtite program nazaj na tekmo,... Preberi več

September se preveša v svojo drugo polovico in televizijske postaje se vračajo v stalne tirnice z novimi jesenskimi programskimi shemami. Kaj nam ponujajo letos? Še vedno bomo trpeli z junaki najrazličnejših resničnostnih šovov, katerih rutino bodo krhali zapleti v nadaljevanjkah domače produkcije, seveda pa bo na voljo široka paleta filmske produkcije.
Na TV zaslonih

15. Sep 2016

Jesen je čas za televizijo

September se preveša v svojo drugo polovico in televizijske postaje se vračajo v stalne tirnice z novimi... Preberi več

Pridružite se zadovoljnim naročnikom!

Za svoje naročnike skrbimo s kakovostnimi storitvami, ugodnimi naročniškimi paketi in podporo, kadar jo potrebujejo. Pridružite se nam.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam