P2 Klasik

Podjetje brez zanesljivega interneta in telefona danes težko posluje. Izberite ugoden paket, ki združuje hiter in zanesljiv internet s funkcionalnostjo Wi-Fi in stacionarni telefonski priključek, ter izkoristite akcijo »Prvo leto 20 % popust na naročnino na mesec«.
Že od 31,20 EUR na mesec

V paketu P2 Klasik sta vključena dva stacionarna telefonska priključka –  tako lahko pisarno opremite s telefonom in POS terminalom, telefaxom ali alarmom. Paket vključuje tudi internetno povezavo do 100/20 Mbit/s, 10 GB za shranjevanje v oblaku T-2 Horizont, gostovanje spletne strani in druge storitve, po želji pa lahko paket tudi nadgradite. 

Internet

 • Brezžični/WiFi internet
 • Dostop do interneta hitrosti 100/20 Mbit/s na OPTIKI ali do 20/10 Mbit/s na VDSL
 • Statični IP naslov
 • Gostovanje spletne strani in spletne pošte
 • Do 500 MB spletne prostora (HTML, ASP, PHP, ...)
 • E-pošta za vse zaposlene (1 GB)
 • Različne varnostne cone
 • Brezplačna strokovna pomoč
 • 10 GB prostora v Horizontu

Telefonija

 • 2 fiksna analogna telefonska priključka: 1 x prenosni analogni telefonski aparat,  1 x analogni telefonski priključek (alarm ali POS ali fax,...)
 • E-fax
 • Neomejeni brezplačni pogovori znotraj slovenskih fiksnih in mobilnih omrežij
 • Brezplačen prenos številk
 • Možnost nadgradnje paketa

Cena

Cena: 39,00 € (brez DDV) na mesec.

*Akcijska cena 31,20 € velja za 12 mesecev za nove naročnike T-2, ki sklenejo naročniško razmerje za katerega od novih paketov P2, ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev.

Oddajte naročilo

Opombe

*Akcija -20 % za 12 mesecev velja za nove naročnike T-2, ki sklenejo naročniško razmerje za katerega od novih paketov P2, ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za prvih 12 mesecev po sklenitvi nove naročniške pogodbe in se mesečno obračuna kot 20 % popust na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa. Akcija velja do preklica. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali se obrnite na svojega skrbnika. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/podpora/splosni-pogoji. Pridružujemo si pravico do tiskarskih napak in sprememb ponudbe. Vse cene so v EUR in ne vključujejo DDV. **Ne velja za klice na posebne in komercialne številke ter za odhodne in dohodne klice v tujini.

T-2 in naročnik bosta sklenila naročniško pogodbo za paket s hitrostjo v okviru tehničnih zmožnosti in zato nadgradnje hitrosti storitev preko zakupa širokopasovnega dostopa z bitnim tokom preko tehnologije ADSL niso mogoče. V primeru, da naročnik naroči in uporablja T-2 storitve preko zakupa širokopasovnega dostopa z bitnim tokom preko optične širokopasovne povezave nacionalnega operaterja, ni možna nadgradnja  širokopasovne povezave hitrosti do 100/10 Mbit/s.

T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije pri­ naročilu ne bo mogoča

**Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli stacionarno ali mobilno omrežje znotraj Evropske Unije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke.

Le korak do najboljše rešitve

Tu smo, da vam pomagamo izbrati prave storitve, ki jih pri svojem delu potrebujete. Zagotovo imamo rešitev, ki vas bo navdušila.

Novice in ugodnosti

Novosti

17. Maj 2024

HBO Max kmalu samo Max

Warner Bros Discovery predstavlja izboljšano pretočno platformo Max, ki bo na T-2 televiziji na...

Zabava

17. Maj 2024

Dune: Peščeni planet, 2. del: Filmska uspešnica prihaja na Max

Filmska uspešnica Dune: Peščeni planet, 2. del bo premierno predstavljena 21. maja na novi...

Zabava

10. Maj 2024

Vse najboljše T-2

20 let tehnologij prihodnosti, 20 let storitev, 20 let zadovoljnih naročnikov in 20 let...

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?