Oranžni Maxi

Že od 15,57 EUR na mesec

 Ne obremenjujte se z omejitvami. Mobilni telefon uporabljajte za klice in sporočila, kadar koli želite in kolikor je treba, brezskrbno pa lahko vsak mesec prenesete tudi neomejeno količino podatkov v omrežju T-2.

Klici v omrežju T-2 neomejeno
Klici v druga slovenska omrežja neomejeno
Število SMS in MMS neomejeno sporočil
Količina podatkovnega prometa v omrežju T-2 neomejeno GB
Količina podatkovnega prometa v gostovanju 50 GB
Količina podatkovnega prometa v območju EU 10 GB*
Redna cena 15,57€
Cena za prvo leto ob vezavi 7,79€

Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2­ ali pokličite na številko 064 064 064.

 

Preveri ponudbo

Opombe

Mobilni paketi Oranžni so namenjeni običajni uporabi storitev v slovenskih omrežjih. Za Mobilne pakete Oranžni veljajo Pogoji uporabe mobilnih paketov in uporabe enot, dostopnih na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti.

Količini porabljenega podatkovnega prenosa v EU in domačem omrežju se seštevata do zakupljene količine, ki jo paket vsebuje. Od porabljene količine v EU do skupne količine prenosa podatkov v Sloveniji boste lahko še vedno porabljali prenos podatkov, a se bo ta zaračunal po ceni 0,36 centa (0,00366 €) z DDV na MB. Po skupni porabljeni količini podatkov, se naprej obračuna dodatni prenos po domači ceni 0,1€ z DDV na MB. T-2 bo naročniku prenos podatkov v gostovanju v tujini blokiral, ko bo naročnik dosegel stroškovnio mejo 61,00€ z DDV. Naročnik lahko storitev podatkovnega prenosa v tujini odblokira z upoštevanjem navodil, kot mu bodo sporočena v sms sporočilu o blokadi. V nasprotnem primeru se bo blokada prenosa podatkov avtomatsko sprostila s prvim dnem v naslednjem mesecu.

V primeru, da naročnik v obračunskem obdobju doseže porabo 50 GB, bo T-2 naročnika obvestil o doseženi količini in mu zmanjšal hitrost prenosa podatkov na 2/1 Mbit/s v T-2 omrežju in zablokiral prenos podatkov v nacionalnem gostovanju. V naslednjem obračunskem obdobju se ponovno vzpostavi polna hitrost prenosa podatkov.

Novice in ugodnosti

Obvestila

07. Dec 2021

T-2 zbližuje - ostanite povezani z najbližjimi

Letošnje leto nam je podobno kot lansko v naše vsakdanje življenje prineslo veliko sprememb....

Zabava

06. Dec 2021

December na T-2 TV

Popestrite si dolge zimske večere v družbi T-2 TV. Pripravili smo kratek izbor vsebin, katerih...

Novosti

25. Nov 2021

TOP model meseca decembra: Samsung Galaxy A32

Za decembrski TOP MODEL meseca so tudi tokrat poskrbeli pri Samsungu. Telefon Galaxy A32 ponuja...

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?